2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benimde yemek borum yanıyor dr a gitmeme daha 3 hafta var pazartesi sağlık ocağına gideceğim inş bişey yazar

Geçmiş olsun canım

Benimde kızımı 1-2 defa ablam emzirdi sut kardeş oldu erkek kuzenınle şimdi 2 mizde 2 bebeğe hamileyiz ablamınkı 17 haftalık 2 mizde cinsiyetni net bilmiyoruz.

Gozun aydin canim .Ne guzel hasret gider ben de ablami aylardir görmüyorum. Simdi yegenin sana nasil büyümüş görünecek .

Daha erken ama birşey duydum aklımızda bulunsun. Ramazan serbeti varya bimde atilan sütü acayip artırıyormuş kizlar

Benim evde sauna gibi şu an 29 derece beynim yandı bu hafta, dün dr.da klimalı ortamda oturunca hemen kendime geldim ama evde pert durumdayım.
biz birde herkesten iki kat sicakliyoruz çok sicaklayinca geriliyorum duş alınca rahatliyorum

Kızlar kaç gündür mide yanmasindan uyuyamıyorum bogazim bile yanıyor şimdi yine başladı Dr a gitmeme daha 3 hafta var evde doğal olarak getirebilecek öneriniz var mı?
soğuk sütü yudum yudum iç rahatlatiyor

Daha erken ama birşey duydum aklımızda bulunsun. Ramazan serbeti varya bimde atilan sütü acayip artırıyormuş kizlar
Normalde ben ramazan serbetsiz sofraya oturmazdim ama sekerli diye bu ramazan almiyoruz .Arkadasim da doğumdan 2 hafta once başladı süt artırıcı cay içmeye .Masallah sutu fazla .Bebegin ememedigini sağım yapiyor.

Normalde ben ramazan serbetsiz sofraya oturmazdim ama sekerli diye bu ramazan almiyoruz .Arkadasim da doğumdan 2 hafta once başladı süt artırıcı cay içmeye .Masallah sutu fazla .Bebegin ememedigini sağım yapiyor.
Bu caylar hipp in cayı dimi?

Kızlar kaç gündür mide yanmasindan uyuyamıyorum bogazim bile yanıyor şimdi yine başladı Dr a gitmeme daha 3 hafta var evde doğal olarak getirebilecek öneriniz var mı?
Gaviscon şurup, ve sık olmamak kaydıyla yarım çay bardağı suya çay kaşığının yarısından az karbonat atıp karıştır içebilirsin, iyi geliyor. Ama sorabiliyorsan doktora sor tabi. Ben kendi doktorumla konustm bunları

Belki internetten alirsin.Cok da takilma bulamazsan en onemli sey zaten uyku, bol su,sifir stres degil mi
Umarım sütüm olurda bebişde emeyi seven bir bebek olur, kızım südüm fışkırıyordu yine emiyordu tabi bu konuda benimde bazı tecrubesizlikden hatalarım vardır muhakak.

Umarım sütüm olurda bebişde emeyi seven bir bebek olur, kızım südüm fışkırıyordu yine emiyordu tabi bu konuda benimde bazı tecrubesizlikden hatalarım vardır muhakak.
Facebook ta emziren anneler grubuna uye degilsen uye olmani tavsiye ederim .Doğru bildigimiz yanlışları öğreniyorum ben .Insallah doğduktan sonra da o sayfadan faydalanacağım

Canm benmde bugun 2 defa oldu benm farkettigm.
Benm doktorum miden yanarsa die bi şurup vermisti ama ben kullanmadm hic midem yanmadi. Ben dogdugumda kelmisim hafif sari tuylerm varmis belki bebisimde benm gibi kel dogar:)
Bu baş ağrısı beni benden alıyor
Burnum de tıkalı hava çok sıcak çok bunaldım
Gecmis olsun canm. Hava cook sicak simdiden boleyse napicaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…