2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Facebook ta emziren anneler grubuna uye degilsen uye olmani tavsiye ederim .Doğru bildigimiz yanlışları öğreniyorum ben .Insallah doğduktan sonra da o sayfadan faydalanacağım
ismi emziren anneler platformu mu

Kızlar su hissi yasayan oldu mu yaşıyor musunuz? Karnim çok sis patlayacak gibi hissediyorum. O zmn yeter diye bagirasim Dr a gidip cikarttirasim geliyor neden boyle hissediyorum anlamadım boguluyorum reen imdaaat diye çığlık atasim geliyor

Özellikle aksamlari bende patlicak gibi hissediyorum canm. Bazende sanki nefes alamiyorum

Off aynı dertten muzdaribim ay sonuna gidecekken valla sırf bu yüzden pazartesi doktora gideceğim. Karnımı salıp rahatlıkla nefes alıp veremedim bugün. Göbeğin olurda içine çekersinya bazen istemsiz. Bugun öyle olduğmu farkettm 2 gündür ekmek yemiyorum şişlik olmasın karnımda diye. Korkuyorum su içmeye bile. Etim acıyo artık anneme eşime kime denk geldiyse dert yandım annem normal diyor ama doktora gitmem karnım çok gergin ruhum bedenime sığmıyo

Yatinca oyle hissediyorum .Kalkip geziniyorum .Bu sefer de dinlenmemekten belim agriyor .Nefes darlığı yaşıyorum .

Kizlarbbenimde yorulunca karnım davul gibi gerginleşiyor

Ev temizliği konusunda neler yapıyorsunuz.
Benncamasiri yıkayıp assam karnım ağrıyor.
Açıkçası evi düzenli tutamıyorum.

Tek yaptığım yatagi toplamak .yediğimiz ictigimiz seyleri yikamak..

Yatinca oyle hissediyorum .Kalkip geziniyorum .Bu sefer de dinlenmemekten belim agriyor .Nefes darlığı yaşıyorum .
Nefes darlığı şekerin yüksekliğinden yada troitin yüksekliğinden veya kan değerinin düşüklüğünden oluyormuş doktoruma yazdım whatsuptan. Saolsun gece gündüz cevap yaziyor. Şekerim normal ama kanım düşüktü zaten iki kutu iciyorum kan şurubunu. Valla cama çıkıp imdaaat diyesim geliyor ya nasıl bir şişlik bu anlamiyorum

Şimdi ben hıçkırığı vajinaya yakın hissediyorum bu aralara dönme konusuna takığım bu durumda benim bebiş dönmüşmüdür ?
bence dönmüş canım bebeğin makat geliş olsa makatından mı hıçkırıyo bu çocuk muhtemelen kafası aşağıda artık. benimkinin de kafası aşağıda hıçkırığı da alt tarafta hissediyorum hatta rahatsız olduğunda kafasını çevirdi birkaç kez hıçkırık daha derinlere gitti biraz daha arkaya

Aynen cnm doktorum şekerin yüksekliği troit yüksekliği yada kan değer düşüklüğü yapar dedi ama valla camdan aticam kendimi şaşırdım. Buzdolabının üstünü AC nefes al dedi eşim geçici bi rahatlık verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…