2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sicak basmasından kaynaklaniyor .Dune kadar yoktu .Degerlerim normal cok sukur. Benim doktorum da akşamları waptan yardimci oluyor ama ciddi bir rahatsızlığı varmis bu aralar onla ugrasiyor Iyilesmesi icin dua ediyorum .

Ayyy ağzın bal yesin inşallah öyledir nasıl içim rahatladı

Benim ayaklarım bugün ekstra şiş ve terlik bile olmuyor, zonkluyor şu an buz aküsü koydum ayaklarımın altına ama bana mısın demedi. Ne yapabilirim bilmiyorum.

Allah sifasini versin canim ya benim oglanda gecen yaz alerji oldu 5 gun zehir olmustu bize cok korkmustuk
Sağolasın canım Allah razı olsun alerji kadar illet bir şey yok geçmek bilmiyor her sene bu mevsimde başlıyor yaz bitene kadar çocuk insan cildinden çıkıyor en güzel yaz fotoları çekinmemiz gerekirken hep yara bere şişmiş yüz tanınmaz halde oluyor bütün güzel mevsim çocuğuma eziyet oluyor aynada yüzüne bakınca korkuyor yavrum ağlıyor doktorun dediğine göre 5-6 yaştan sonra azalarak bitecekmiş inşallah biter

Benim ayaklarım bugün ekstra şiş ve terlik bile olmuyor, zonkluyor şu an buz aküsü koydum ayaklarımın altına ama bana mısın demedi. Ne yapabilirim bilmiyorum.
Çok şükür benim evdeyken bi şişliğim olmuyo ama hafta içi işyerinde oturduğum için biraz şişlik oluyo onda da masanın altına tabure koydum onun üzerine koymaya çalışıyorum sıklıkla bazen müdür bi anda bişi istiyo ayaklarımı kaldırıp aşağıya indirmek felaket zor geliyo şişlik içinde aslında yapabileceğin tek şey ayaklarını uzatmak sanırım başk bişi yapamazsın

Bi an önce atlatır umarım canım kıyamam kuzuya o da rahatsız olur

uff nasıl taşıyosun iki bebeği maşallah sana. çok ağır oldukları için şişmen daha fazla oluyodur muhtemelen. benim bi tanıdığım 36 da sezaryen olup doğurdu ikizlerini. son hafta hastanede yatırdılar hareket edemediği için. ben de artık yürüyüş yapamıyorum yemek yaparken oturuyorum sandalyeyii ocağın önüne çekiyorum çok erken bunlar için yaaa

Allah şifa versin. Benim ev baya serin okuyor gerçi yinede bir iç çamaşır ve penye ince gecelikle bile terliyorum daha haziran var temmuz var vuhuuu napicaz bilmem. İlk oğlumu ağustos da dogurdum. Eski evimde çok sıcaktı küvette soğuk suyla doldurup içinde uyurdum. Klima bi yandan açık feciydii

Erken mi iyisini yine bence ben bile şuanda sadece yemek yapabiliyorum ocak önünde oturarak. Extra tarifler bitti hamurisi tatlı bitti hic yapamaz durumdayim

Offff beni tarif etmisset resmen sıkılıp daraliyorum özellikle gece yatakta iken çok çaresiz sıkışmış gibi hissediyorum kendimi Hemen inşirah okuyorum farklı şeyler düşünmeye çalışıyorum Allah kolaylık versin inşaAllah hepimize benim 3.gebeligim öncekileri hic böyle hissetmemistim

Sıcaktan da bunalmış olabilir misin canım

Insallah canim yaaa o sekilde yuzunu gorunce benimde icim parcalaniodu agliodum Allah yardimcimiz olsun bizim ve yavrularimizin

Otururken hep yuksekte tut ayaklarını :/ gitgide şişecez anlaşılan havalar ısındıkça hergün ılık duş alsak iyi gelir heralde

Bebiş nasıl dayandı onu nasıl yaptınız

Onca şişliğe ağrıya rağmen naptımmm ? Eşim gorevden gelmişti bilmemkaç kilometre yürümekten ayakları patlamış onun ayaklarını kınaladım sardım sarmaladım beledim yatırdım :)) tesekkur etti. Allahta benden razı olsun dedim bol bol dua etti yatıyoruz şimdi soluma uzandım karnımın altına minicik babynest yastığı koydum anca öyle rahatlıyorum hepinize iyi geceler şiş ama çokk güzel anneler

beni anlatıyorsun :) hoh huh diye diye yürüyorum azalıyor biraz :)

Tecrübeli arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Doğuma giderken bebeğe giydirilmesi için hemşireye ne verdiniz? Çantasını hazırlayanlar sizler ne vermeyi düşünüyorsunuz? Çantayı yavaştan hazırlamak istiyorum da ona göre ayrı keselere koyacağım :)

Benimde kızımı 1-2 defa ablam emzirdi sut kardeş oldu erkek kuzenınle şimdi 2 mizde 2 bebeğe hamileyiz ablamınkı 17 haftalık 2 mizde cinsiyetni net bilmiyoruz.
Çok yakın olduğumuz için yapıcaz ama süt karreşlik ilerde riskli kim mahrem kim namahrem önemli herkesle yapılmaz. İnşş öğrenirsiniz cinsiyeti bu zamana kadar nasıl durabildiniz

Bazen bende tezgahın önüne sandalye çekiyorum pek kolay değil cidden ayakta durmak zorluyor ama bugünüme şükür diyorum. Bütün gün genelde uzanıyorum yatıyorum başka türlü belki bu kadarada ulaşamazdım.

Ben hep evdeyim ama sıcaklık arttıkça benim şişimde artıyor. Pzt. Igne için dışarı çıkmam lazım insallah ayakkabı ayağıma olur o derece şiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…