2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin bayanlar benimde belim cok agriyo hatta kemiklerim icime batiyo gibi hissediyorum yatmak istiyorum ama oglusum oldugu icin bicirikla ilgilenmekten yatamiyorum da aynen bu hafta bende sizin gibi darlaniyorum allah gunah kusur yazmasinda insallah hayrlisiyla sagliklica rabbim kucagimiza aldirsin kuzularimizi

Hem geç yatıp hemde yorgun olmama rağmen 7de gozumu açtım dön dön hayırlıuyuyamıyorum erken kalkmaya alışığım desem oda yok öğlene kadar yatardım

hayırlı sabahlar hepinize ♡ ağrısız sızısız bi gün olsun inşallah

Ben hep erkenciyim bu hamilelik ve sıcak ekstra etkiledi bugün 7de ayaktaydım.

Günaydın kızlar

Uyuyamayanlarda bende barım sabaha kadar dön dön en sonunda Kalkayım dedim

Sözde küçüğüm evde olmayınca yatarsın diyorlardı bazı şahıslar.. kimileri gittiği için sevindiğimi düşünüyorlar... ama sonuç yine sabahın köründe uyandım

Mervikkkk canım ben dün hazırladım bebiş için 2 takım koydum altüst , zıbın, çorap, eldiven, şapka battaniye bu şekilde 2 tane hazırladım. Ayrıyeten çıtçıtlı body ve tulumda koydum nolur nolmaz diye

Ben hep erkenciyim bu hamilelik ve sıcak ekstra etkiledi bugün 7de ayaktaydım.

Alışsak iyi olacak sanırım. Bebişlerde böyle güneşin doğuşuyla uyandıracak ♡ sıcaklar ve nemde artk uyutmaz yattığımız yatak kaynar

Bugun zor geldi dimi onun evde olmaması .. kıyamam sana evladın gitti dıye niye sevinesin sen ne bakıyosun boş boğazlara

Zor olmaz mı evde resmen yokluğu belli. Sesi yok en önemlisi yapma etme diyeceğim biri yok ama dediğin gibi boşboğaz çok hoşuma gidiyo sanıyorlar

bez mama minik biberon vs gerekiyor mu acaba koyanlar var mı kızlar
Bez ıslak mendil falan almadım henüz alınca onları da koyucam aslında mama ve biberonda düşünüyorum çünkü küçüğüm mesela emmedi mama vermek zorunda kaldım emziriyordum da ama yetmedi takviye yapmak zorunda kaldım yine aynı şey olacak düşüncesiyle koymayı düşünüyorum

Eksik baksan çok ama azar azar koyacağız bakalım bende bu hafta hazırlayacağım Allahın izniyle. Eklemek istediğn olursa yaz ki hatırlat :)

Aynen canim klimanın yanında oturmama rağmen terliyorum
Tansiyonum çok düşmüştü 8 e 5 baş ağrım o yüzden mis

bez mama minik biberon vs gerekiyor mu acaba koyanlar var mı kızlar
Bez gerekiyor cnm ben mama ve biberon koymadim lazım olursa alınır ordan 2 takım hastane çıkışı koydum biri 10 lu biri 3lu hangisini giydirceksen söylersin birde ayriyeten takım koydum 3 tane çit çitli badi 2 battaniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…