2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bohça gibi mi hazırlasam koysam çantanın içine. Karışmasın diye. Bende bi 10lu bi 5li koyacağımda

Günaydın kızlar bende dün ütülenecek kıyafetleri yıkadım ütüledim koydum şimdilik normal çantaya koydum bez ıslak mendil 4 takım kıyafet emzik pişik kremi koydum malum sıcak zaman olucak doğar doğmaz kullanmaya başlarım önlem amaçlı.bir tane normal alt açma bir tane tek kullanımlık alt açma 2 küçük bir büyük müslin örtü şapka ağız mendili birazda göğüs pedi sıkıştırdım tahminim 10 tane.kendiminkileri henüz hazırlamadım sıra onlarda bakalım

Çanta epey büyük olacak sanırım. Bavul lazım bize çanta değil :))

Bohça gibi mi hazırlasam koysam çantanın içine. Karışmasın diye. Bende bi 10lu bi 5li koyacağımda
Ben keseye fln koymadim normal bi şekilde koydum çantaya güzelce istersen keselere koyabilirsin istersen koymazsın senin kararın cnm orda verirsin hemşireye hangisini giydirceksen.

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı hamileligimin başından beri kullanıyorum artık bacaklarım morardı iyice ve iğneyi yaparken artık acıyı hissediyorum.

Sarılık olmaması için mama mı vermek lazm
benim 2 gün sutum gelmiyor oyüzden iki kizimda sarılık oldu bunda tecrubeliyim eğer bebeğim yanımda olursa inşallah kı olur ozaman mama vereceğim
teyzem üniversite hastanesinde dogum yaptı yanında ben kalmıştım orda hemşireler bebek sarılık olmasın diye enjektorle mama verdiler bebeğe vermemiz için biberon vermediler bebek memeyi almaz diye enjektorle yavaş yavaş vermiştim

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı hamileligimin başından beri kullanıyorum artık bacaklarım morardı iyice ve iğneyi yaparken artık acıyı hissediyorum.
Ben hergün yapıyorum canım ama hep göbekten yaptım benimde göbeğim mosmor ve çok gerildi. Yindde devam ediyorum.

Ben hergün yapıyorum canım ama hep göbekten yaptım benimde göbeğim mosmor ve çok gerildi. Yindde devam ediyorum.
Bana doktorum koldan bacaktan ve göbekten yapabilirsin demisti göbekten 2 kez yaptım ilk zamanlar sonra korktum göbekten yapmayı bıraktım bacaktan devam ettim ama şuan hakkaten fena acı yapıyor batirdigimda bazen damara denk geliyor

canım kıyafetlerini ayrı birsekilde hazırla yakinlarina ver çünkü sen dogumdayken kıyafetleri istiyorlar karışıklık olmasın
eltim kıyafetleri ayrı koymamis cantadaymis bebeğin iç zibinini koymamis yakını hemşireler oyle giydirip getirmisler

günaydın hanımlar , bu güzel çamaşır keselerini nerden aldınız bende alsam kızımın cicilerini koysam iyi olacak :))

Çanta epey büyük olacak sanırım. Bavul lazım bize çanta değil :))
Valla öyle canım şunları koysam yeter diyordum önceleri ama hazırlarken nolur nolmaz diye çoğaldı daha benim eşyalarım var tek çanta yapıcam ben ama daha bir sürü şey kahve Makinesi bile koymayı düşünüyorum

bende düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…