2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah bebeğimin hareket ettiğini hissettim döndü hatta sanırım o döndükten sonra sanki vajinadan çıkcak gibi hissettim orda bir şeyler oldu sanki resmen böyle bir şey hisseden var mı normal mi bu

Kızlar sabah bebeğimin hareket ettiğini hissettim döndü hatta sanırım o döndükten sonra sanki vajinadan çıkcak gibi hissettim orda bir şeyler oldu sanki resmen böyle bir şey hisseden var mı normal mi bu
canım benimki dönene kadar rahattim döndükten sonra agrilarim olmaya başladı çatı ağrısı bacak ağrısı vs egilirken ayagimi koltuga kaldirirken falan ağrım var
seninde donmustur alt tarafa baskı yapiyor

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı hamileligimin başından beri kullanıyorum artık bacaklarım morardı iyice ve iğneyi yaparken artık acıyı hissediyorum.
Bende kullanıyorum canım her tarafım pert bacaktan canım acıyo koldan yapıyorum bir haftadır.

Her hastane boyle dusunceli mi acaba bende alsam mı nolur nolmaz diye ilk kez çocuğum olacak çünkü tecrube sıfır

Çok dikkat edeceğim tesekkür ederim canım ♡

Küçükse koyabilirsin evi komple çantaya sığdırabilsek ne iyi olur

Bazen bende de oluyor canım dönüp duruyo ne arıyosa :)

Çok dikkat edeceğim tesekkür ederim canım ♡
ben ilk kızimda hamileyken çok arastirmistim çok okumuştum süreli emzirmistim dikkat etmiştim aklimca sutumde yetmedi mama verdim hemde emzirdim emzirmek benim için keyifli birsey değildi niye bilmiyorum
ikinci kızimda bebegimi her agladiginda emzirdim o birakana kadar ne süre ne birsey emzirmektende keyif alıyordum anneligin daha çok bilincindeydim ne mama verdim ne bişey sutumde yetti
bebeğini doyasiya emzir agladikca istedikce emzir mama verme emzirdikce sütun geliyor süt arttirici ürünler var öyle keyifliki emzirmek inşallah sende hazzina varacaksin

Ayyy Allah razı olsun yazdıklarını okumak hayal etmek bile çok mutlu ederken gerçeği ah ne güzel olur yeni doğum yapan tüm arkadaslarıma soruyorum hep, emzirmek nasıl bi duygu diye :) anlatırken o suratlarındaki ifadeyi gormek bile yetiyo okadar tatlı ki

Göğüsler 90a ulaştı ucuda var bi işe yarar umarım :)) inşallah sağlıkla alırız kucağımıza vee bolll bolll emziririz

Bende 2 gündür çok yoruldum acaba onla mı bir ilgisi var diye düşündüm canım korktum valla bende ağrı yok şimdilik ama baskı hep altta ay yarın ben etiket kesme ve yıkama işine girişeyim hemen
Bazen bende de oluyor canım dönüp duruyo ne arıyosa :)
Biraz daha aramaya devam etsinler mümkünse :) korktum valla ben vajinadan baskı hissedince

Günaydın kizlar.Bugun pazar olunca esim cok gec uyanir dedim ben de uyuyayim canim sıkılmasın .Ama acıkıp uyandim :)) Camasir falan attim .Mutfağı topladım. Esim de orucluyum diye ağırdan alir evi temizlemez ne yapsam bilemedim.

Emzirdikce bebegine dahada baglaniosun canim cokk cokk mukemmel bi duyguuu <3

Sabah uyanmalarda rekor bende olabilir. 5:30 gibi kalkıyorum, biyolojik saatim gündoğumuna ayarlı sanırım. Ama hoşuma da gidiyor etraf sessiz sakin, serinken uyanmak

Heh işte 2 gün önce gece sızladı alttan alttan çok kötü ya doktora sorsak normal diyecek kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…