2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyuyamayanlarda bende varım. Bizim kız sahura kadar uyumuyor kıpır kıpır maaşallah. Gündüzde çok sakin oluyor. Anne karnındaki ritmi tutturursa gece kuşu olacak gibi duruyoruz  hıçkırıklar da bu ara sıklaştı. Solunum egzersizi yapıyorlarmış  dünyaya gelmek için onlarda gün sayıyor bizim gibi. Sağlıkla gelir inşallah hepsi

Bende kullanıyorum canım her tarafım pert bacaktan canım acıyo koldan yapıyorum bir haftadır.
Koldan nasıl yapıyorsun cnm yani ne tarafına yapıyorsun bende artık bacağa biraz ara vermek istiyorum en azından morartilar geçene kadar göbekten cesaret edemiyorum.

Bende bütün hafta evdeyim eşim bi pazar izinli oluyor bugün dışarı cikariz diye plan yapmıştık ama hava yagicak gibi cesaret edemedim çıkmaya çünkü hemen hastalanıyorum. 2 gun sonra evlilik yıl dönümümüz acaba o zaman mi çıksak dışarıya bilemedim.

Hemşireye verdiğimizle mi kalıyor Bebek yoksa yanımıza gelince değiştirmeye ihtiyaç duyuyor muyuz acaba :)

Valla canım ne kadar şanslısın.
Yağışlı ise evlilik yildonumunuzde çıkın.

Benim eşim tek pazar günü müsait.
Sağolsun 4 hafta olacak bu haftada dışarı çıkmazsak.
Geçen sene her pazar geziyorduk.
Şimdi hamilelegimi bahane ediyor.
Gitceğimiz tek disari bebek alisverisi olir diyor.
Hamile olmasaydın denize giderdik bilmem ne diyor.
Sinir oluyorum . Birde niyetli şuan.
Iste yaptiramıyorum hala ytiyor

Buraya da yağmur yağıyor. Biz de çıkmayız .Evlilik yil dönümünde güzel olur hamileyken yeri farkli .Ben hamile olduğumu 2.yil dönümünden 1 gun once öğrenip surpriz yapmistim.Cok guzel hatira kalacak.
Hemşireye verdiğimizle mi kalıyor Bebek yoksa yanımıza gelince değiştirmeye ihtiyaç duyuyor muyuz acaba :)
Canim ilk etapta yikanmiyor ya bebekler.Hemsireler kirli eldivenle dokunabiliyor. Aciliyetten kaynakli .Biraz durur değiştirirsiniz doğumhaneden çıkacağı için o ilk kıyafetin cok temiz olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle ben doğumhane icin 5li çıkışı ayarlarim .Hem karışmaz pratik olur hem de üstünü degistirince fotograf cekeriz diye daha guzel olani sonraya sakladim .Bir de 2 tane bez koy .Bazen yere düşebilirmis her ihtimale karşı.

Ben de o yüzden düşündüm hep acaba temiz gelir mi diye çok sağolasın canım :)

Eşim gezmeyi seviyor ama bazende mesela dışarı çıkıyoruz hemen belim bacaklarım agriyor o yüzden bazen ağrın oluyor çıkmayalım diyor sonra bütün hafta evde oturunca kıyamıyor bu sefer arabamız yok olsa daha iyi olur ama hayirlisi. Eşinde seni düşünüyordur cnm yorumuyorsun ağrın fln oluyor diye çıkarmak istemiyordur belki.

Evet cnm çok güzel olmuş gerçekten ama benimde hamile oldugumu öğrendiğimde eşime söylediğim saat sabahın 5 ydi :)) sabah namaza kalkmıştım adetim gecikmişti 1 hafta dayanamadım test yaptım çift cizgiyi görünce eşime direkt kalk lan uyuma hamileyim ben dedim eşimde bi git işine dalga geçme benimle demisti biraz tuhaf olmuştu hakkaten ama güzeldi o an. :)) şimdi 3 kişi olarak kutlayacağız yıl dönümümüzü bundan güzel bişey olamaz. Rabbim herkese nasip etsin.

Her ne kadar temiz görünse de benim icime sinmez sanırım biraz uyum sağlayıp emzirdikten sonra ilk isim uzerini degistirmek olur .
Peki ne giydirilmeli ilk acaba :) zıbınla mı rahat eder alt üst takımla mı? Temmuz’da içine çıtçıtlı badi giydirilir mi veya içine birşey giydirilir mi hastanedeyken?

Ay cok tatlisin yaaa bi video varya komik kocasina dio kalk lan misafir gelicek die :) ama sizinki agir konukkk gelmeden 9 ay once haber verio :)

Haha guzel olmus :) Bizim tup bebek dusunmeye basladigimiz bir donemdi .Hayal kırıklığı yasamamak icin 3 gun test yaptim gece kalkip gizlice .En son erken gebelikte çıkınca emin oldum hediye kutusuna koydum .Ustune de evlilik yıldönümü ile ilgili bir söz yazdim. Testi tamamen bantlayip sarmistim .Esim gelince video basladi .Bu ne yaa kalem mi aldin dedi evet dedim .Sonra bir açtı cift çizgi. Şoka girdi .Once çığlık atti ,sonra güldü en son agladi .Beni döndürmeye basladi kucağına alip. Simdi kaydi izleyip izleyip gülüyoruz
Peki ne giydirilmeli ilk acaba :) zıbınla mı rahat eder alt üst takımla mı? Temmuz’da içine çıtçıtlı badi giydirilir mi veya içine birşey giydirilir mi hastanedeyken?
Anne karnindaki ısıya alışkın olduklari icin ilk doğunca üşüyorlarmış .Bu nedenle şapkası, ic zibini ,corabi filan olmali

Ay cok tatlisin yaaa bi video varya komik kocasina dio kalk lan misafir gelicek die :) ama sizinki agir konukkk gelmeden 9 ay once haber verio :)
Teşekkürler cnm :)) gerçekten o an çok komikti o saatten sonra uyuyamadık çünkü olmuyordu çocuğumuz benim tüplerim kapaliydi hangi doktora gittiysem %5 hamile kalma oranın var diyordu umudumu kesmiştim artık tüp bebekte tutmamıştı ama o ay hamile kalmışım belkide kizim tüp bebek bilemiyorum. Öğrendiğimizde ikimizde ağlamıştık bebeğim 7 haftalikmis o zaman kalp atışı bile yoktu. Allah hepimize saglikli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin ins.

Sizinkide çok guzelmis ya :)) çok güzel bir duygu ben kan testini görene kadar idrar testine inanmıyordum. Kan testini zarfı açarken ellerim titriyordu sonucu görünce şok geçirdim 11981 sonuç vardı ağladım sevinçten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…