2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnnn insallah canimmmm butun yavrulari Allah annesine babasina bagislasin...

Ben oturarak kılıyorum cnm Allah kabul eder ins çünkü eğilip kalkamıyorum.
İnşallah ben kızımdada boyle kılıyordum acaba oturarak yada benim gibi kılan varmı diye merak etdim ablamda hamileliği boyunca boyle kıldı, artık secdeye gitmem cok zor oluyor benim 5 ayımdan beri boyle kılıyorum. Teşükür ederim cvb için.

Rica ederim cnm bende 6. Aydan beri oturarak kılıyorum.

Kızlar hani vajinamdan arada batma gibi sancılar oluyor diyordum ya ara ara bu aralar sıklaştı sanki hatta biraz önce öyle şiddetli oldu ki acıya dayanamadım çok canım yandı uzanıyorum şimdi sancı geçti gibi ama yeri hala aciyor , Çarşamba muayene günüm doktora sorcam ama neden oluyor bu vajinal sancılar ben araştırmıştım bı ara çatı genişliyor falan diyordu ama git gide şiddetlendiği için korkmaya başladım , ilk çocuğumda bu tarz sancılar olmamıştı hiç bunda ilk defa oluyor dayanılmaz bir acı ya

belki nst ister canım bende olmuyor sadece arada vaginamdan iğne batması gibi oluyor seninki öylemi ama sık değil benimki bi iki kere oldu

fatma_sibel Milana firuze Allah kabul etsin kizlar.. 4 sene onceki dusugumden beri bende kiliyorum Allah kabul ederse, hamileliklerimde oturarak kildim hep, ole sandalyede de duramiyorum ben koltuga oturutorum dizime dogru secde yapiyorum,karnimdan oturu fazlada egilemiyorum Allah afetsin,tekmeliyorda kizim cok skisinca..

Ben özelikle gorumcemin eşine sordurmuşdum hocaya oda hamileyken nasıl rahat ede bilirse kıla bilir demişdi, hata sandalyede, koltukda oturup masaya başını koyarak secde bile ede bilir demişdi, ama ben normal kılıyorum sadıce sandayeye başımı koyarak secde ediyorum, kızımda düşük tehlikem vardı diye 4 ayda başlamışdım sanırım ama bunda 5 aya kadar normal kıla bildin, son 2-3 haftada baya zorandiğmi hatırlıyorum. Bide lohusalığimda 40 gün namaz kılmamışdım, 40 günden sonrada 2-3 gün isdihaze gusulu alarak kılmışdim ama bu konudada doğru yapdımı diye soru işareti var, günki 1_2 kışı sadıce 10 gün kilmayıp 10 gün sora isdihaze sayıldığın için kilmam gerekdiğni söyledi, senin bu konuda bilgin varmi?.

Canım bende yerde oturarak kılıyorum ama secdeye gitmek çok zorluyor vallahi.

Çamaşır astım kızlar acayip karnım ağrıyor bebeği de hissetmiyorum

Yarım litre süt içtim bakalım
Hareket edecek mi.
Sütü cokk seviyor.

Benim gibi yaparak gide bilirsin secdeye boyle cok kolay oluror, endişelenme hareket eder birazdaan benimkide sağlıksız şey seviyor dondurma yiyince goşuyor resmen,

Amin cnm keyfi yaptığımız bişey değil cnm mecburi yapıyoruz.

Koldan nasıl yapıyorsun cnm yani ne tarafına yapıyorsun bende artık bacağa biraz ara vermek istiyorum en azından morartilar geçene kadar göbekten cesaret edemiyorum.
Direkt batırıyorum göbekten yaparken etimi tutup yapardım ama kolumu hep tutup hem iğneyi yapmak benim için zor. Havasını alıp dik tutuyorum kolumun arkasındaki yumuşak yere besmelemi çekip yapıyorum. Solu çok morartırsam sağdan bazen ben bazen eşim yapıyor işte aah ah Allahım çektiğimiz acıları dindirsin sağ salim kavuştursun kuzulara

kafanı dizine doğru biraz egsen yeterli canım dinimizde zorluk yok nasıl yapabiliyorsan öyle kıl namazini bende koltukta oturarak kiliyorum

Canim yakınında tanıdık bi hemşire yokmu kendi kendine iyne yapmak cok zor değilmi ben başkası bana yaparken dayanamıyorum sen nasıl nayanıyorsu? Ve ne iğnesi ciğer gelişdirici falanmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…