2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohoo ben öyleydim uyu anam uyu bir bakardım öğleyi geçmiş akşam olcak zorla kalkardïm top atsalar uyanmazdim ama şimdi çocuğum gık desin anında gözlerim açılır hem uyku hafifliyor hem de bebekler yetişkinler kadar uyuyamaz acıkırlar ve zihinleri boş olduğu için beyinlerini kurcalayacak bir şey olmadığı icin sadece fiziksel yorula biliyorlar yetişkinler ise hem fiziksel hem zihinsel yorulduklari için uyku ihtiyacı daha fazla oluyor , ilk başlarda bebeğin uykucu olsa bile senin onu uyandırıp emzirmen lazım yoksa kilo alımı yavaş olur yani bebeğin uykucu da olsa uykusuz da olsa şimdiki gibi uyuyamayacaksin :)

evet nezaman biterse ozaman gusl alıyorsun benimde 25 gün falan sürüyor öyle 40 gün sürmüyor

Teşekur ederim canım sağol.

@fatma_sibel sen namaznı nasıl kılıyorsun acaba ben secdeyi sandalyeni üstüne yükseltip öyle kılıyorum, yanlış hatırlamıyorsam sen de namaz kılıyordun.

Canım bende kılıyorum namazlarımı, ben normal kılabiliyorum henüz çok şükür. Hatta ilk teravih namazına da camiye gittim, cemaatle sorunsuz hem yatsıyı hem teravihi kıldım.Allahım kabul etsin inşallah. Sonrakilere gidemedim çünkü belimi incittim, evde yavaş yavaş kıldım. Ama gene normal kıldım

Kızlar boşverin eşleriniz evi temizlemesin yeterki oruç tutsun benim eşim tutmuyor üç senedir evliyiz bana korkusundan tutuyorum diyo oysaki ben arada tutmuyor diye biliyorum, geçen gün sıkıştırdım oda söyledi dayanamıyormuş beyefendi. 36 yaşında adam genç nasıl dayanamıyor!! Hiç tutmuyor bide beni kandırıyor enayi yerine koyuyor. Böyle konuşmamıştık evlenmeden önce. Bana verdiği sözleri hiç tutamıyor canım çok sıkkın moralim bozuk

Benim de oluyordu ama doktor normal dedi dinlenmek gerekiyormuş

İçine içlik giydiriliyo canim o rahat oluyo göbek bagindan dolayi. Ben çıtçıtlı badi koymayacam cantama koyanlarda giydirememis hastanede. Içlik yeterli yedekli koy
Peki bu içlik dediğin hangisi oluyor hastane çıkışının içinden çıkan çıtçıtsız önü iki parça olan mı?

Allah eşine Hidayet nasip etsin canım

Canim 7 aylık göbekle nasıl kılıyorsun bebeğe zarar bu bence hem din izin veriyor ken niye bebeğni kendini zorluyorsun, tabi cok rahatım bebek karnımda sıkışdığnı his etmiyorum diyorsan o senin bileceğin, ama bilemedim ben kılamam misal.

Allah eşine Hidayet nasip etsin canım
Amin amin inşşş canım hep dua ediyorum. Bende tutmasam neyse hergün kuran okuyan namaz kılan oruç tutan ben ve eşimin böyle olması çok enteresan utanıyorum valle onun yerine söylemiyorum da kimseye

Canim o kendi kararı kendi sevabi benim eşimde tutmuyor yapamam ben diyor kv 51 yaşında bunca yıl tutamam diye tutmamış şimdi bu yil benimde israrımla tutdu, ve kendisi oruc tutunca nasıl mucuzevi şekilde acıkmadığnı susamadığnı gördü, şimdi diyor allah insana nasılda yardım ediyormuş meğer.

İşte malesef kendi kararı diyemiyorum çünkü bazı şeyleri evlenmeden önce konuştuk açık açık oda kabul etti şuan beni kandırması çok kötü bişe tmm banim için değil Allah emrettiği için yapmalı ama hiç sözünde durmadı ne namaz kıldı ne bişe..

Bende hala normal kılabiliyorum namazı. Secdeye giderken bacaklarımı acıyorum ve daha fazla öne doğru uzanıyorum bebeğim sıkışmıyor canım

Amin amin inşşş canım hep dua ediyorum. Bende tutmasam neyse hergün kuran okuyan namaz kılan oruç tutan ben ve eşimin böyle olması çok enteresan utanıyorum valle onun yerine söylemiyorum da kimseye
Ah canım bende bazen o kadar kızıyorum ki eşime en cok içki içdiği için kavgalarmızın tek sebebi bu, ben nasıl isderdim eşimin benimle namaz kılmasnı oruc tutmasını, ama değişmiyince değişdiremiyorum ne yapa bilirim.

Bende hala normal kılabiliyorum namazı. Secdeye giderken bacaklarımı acıyorum ve daha fazla öne doğru uzanıyorum bebeğim sıkışmıyor canım
Helal size o zaman canım ben yapamıyorum başımı yere koyduğumda başın dönüyor nefesim kesiliyor gmhsüm sıkışıyor tabi bu benim biraz fazla kilolu olmamdanda ola bilir.

Canım elbet bu durum seni üzüyordur ama ibadet zorlamayla yapılmıyor maalesef içinden gelmesi lazım. Eşine güzellikle anlatabilirsin ama bu konuda zorlayamazsın. Rabbim eşine de bizlere de hidayet nasip etsin inşallah

Ya tabiki sabahtan akşama kadar uyusun demedim zaten bebek sürekli emecek ki büyüyecek ama uyusunda büyüdün diye ninnimiz de var hayırlısı artk o uyurken eminim onu seyrederim uyku bile tutmaz

:))

Helal size o zaman canım ben yapamıyorum başımı yere koyduğumda başın dönüyor nefesim kesiliyor gmhsüm sıkışıyor tabi bu benim biraz fazla kilolu olmamdanda ola bilir.

Yok canım kiloyla alakası yok ben 100 den fazlayım şuanda ama çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Burda yazılanları okudukça şükrediyorum halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…