2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım kiloyla alakası yok ben 100 den fazlayım şuanda ama çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum. Burda yazılanları okudukça şükrediyorum halime
Maşallah sana canım benim hamileliğimde rahat her işimi kendim görüyorum ama supurge supururken bile zor eğiliyorum, her bünye beden farkı demekkı

Canim sahur yapip tutuyormus gibi mi davranıyor eger oyleyse bu cok sıkıntılı. Allah hidayet versin. Insallah en kisa zamanda toparlar sen de üzülmezsin. Evet kendi sorunu ama ayni evde insan huzurlu olmuyor cok haklisin.
Ne guzel kv ye sen vesile olmussun insallah birakmaz .

Burakmaz canım kendisi cok sevdi oruc tutmayi, iftardada ben tutamıyorum diye eksıksık sofra kuruyorum isdediği yemeyi yapıyorum, kendim tutamasamda oruc tutan birine hizmet etmek benim içimi biraz olsun rahatlatıyor.

Burakmaz canım kendisi cok sevdi oruc tutmayi, iftardada ben tutamıyorum diye eksıksık sofra kuruyorum isdediği yemeyi yapıyorum, kendim tutamasamda oruc tutan birine hizmet etmek benim içimi biraz olsun rahatlatıyor.
Ben de oyle canim .Normalde 1 saatte tüm sofrayi hazır ederken simdi saat 4 te başlıyorum dinlene dinlene yapiyorum. Esim tutuyor ve yegenim misafirimiz .Ogrenci olduğu icin daha cok özendim. Yurtta yiyemedigi seyleri yapmaya calisiyorum 2 3 gündür .

Helal size o zaman canım ben yapamıyorum başımı yere koyduğumda başın dönüyor nefesim kesiliyor gmhsüm sıkışıyor tabi bu benim biraz fazla kilolu olmamdanda ola bilir.

Canım ben doktoruma sordum, sen rahatsan sorun yok dedi. Bebek zaten küçük dedi ki normalden 2 hafta kadar önden gidiyo haftası. Son aya kadar kılabilirsin dedi. Çok şükür zorlanmadan kılıyorum, hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Resmen kuş gibi yatıp kalkıyorum. Ben toplam 7 kilo aldım şimdiye kadar, 69 la hamile kaldım, şu an 76 yım. Boyum 167. Allah hayırlısıyla sonlandırsın gebeliğimizi, sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Hala harkeet yok cnm
Tatlı bir şeyler ye canım sol yanına uzan ve hiç kimildama o zaman mutlaka uykudan uyaniyorlar eğer yine uyanmasa elinle hafiften dürt bir iki defa eğer azıcık da olsa kıpırdarsa demek ki uyuyor daha uykusunda kıpırdayinca hafif kıpırdarlar uyanıkken çok hareketli olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…