2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyetini de soyleseymiş öyle bakıp. Tövbe tövbe doktora bak tıpta gelinen son nokta. Neyse hayırlısı olsun inşallah sağ salim sağlıkla gelsinde süpriz olur sizede.
Öğrendim canım cinsiyetni kızmış, zaten bu dr hiç güvenmeden gitdiğmi soyliyorum hep ama hem ekonomik hemde kv ve diyer karışan insanlar yüzünden değişemedim dr mu, allahtan doğum yaptırmıyorda, doğumu ben isdediğim hastanede yaparım inşallah, izin verseler.

Ultrasona girmeden nasıl kontrol oluyo. Neye bakiyo peki
Kan testi ve idrar testı yaptırdı, bide boruyla eliyle baktı, untrasona girdim ama sadice cinsiyetni soyledi oda benim israrım uzere. Ustelik eliyle karnıma bakdı 31-32 haftalık en fazla dedi ermiş sanırım,

sonsuzzz canım çok sevindim inşallah bebiş uğur getirir bidaha sorun sıkıntı yaşamazsınız. benm bebişde 2 hafta önce dönmemişti. ctesi bakıcaz dönmüşmü ama ben sanmıyorum döndüğünü vurduğu yerler aynı çünkü. dönerler heralde yaa dahaa

Emzirirken yapılıyor canimm hiç merak etme. Uyuşturma iğneleri sute geçmiyormus ama çok korkuyorsan öncesinde süt sagarsin bir kaç saat onu verirsin çocuğa. Aslında bu dönemde de yapılabilirmis diş işlemleri sadece zaten olacak olan erken doğum falan varsa aileler dişe bağlamasin ondan oldu demesin diye cekiniyoruz demişti doktorum

Acı eşiğim mi düşük acaba ay inşallah öyle değildir normal doğuma o kadar hasırladım ki kendimi sancı çekip sezaryen olmak istemem. Hayırlısı olsun inşallah canım

Teşekkür ederim canım :)

Ben umudumu yitiriyorum açıkçası dönmesine dair, kendimi sezaryene hazırlıyorum baya baya :) doktorum zaten dönerse hissedersin çok gürültülü dönüyolar dedi :) çok hareketli maşallah ama dönmeyecek bence.. doktorum 37. Haftaya kadar umudum var ama yinede 39a kadar bekleriz dedi, bilmiyorum artık hayırlısı, kendileri nasıl gelmek istiyorsa öyle olacak kuzuların :)

sağlıkla gelsinlerde artık öle veya böyle doğurcaz :))

Kızlar hiç stres yapmayın 35 haftadan sonra sıvı azalmaya başlıyor yani 36 ya kadar rahat rahat dönecek yerleri var ki kaldıki 39 da bile dönüyor bebekler. Sabredin sadece.

Bence antibiyotik al şimdi zaten
. Bence tekrar
Bebeğin gelişimine göre de hareket edebilesin canım normal ilerliyorsa en azından için rahat eder. Doktordan sonra benimle de paylaşırsan sevinirim
Tamam canm bebisimin durumunu söyledikten sonra yazarım.

Bence antibiyotik al şimdi zaten
. Bence tekrar
Bebeğin gelişimine göre de hareket edebilesin canım normal ilerliyorsa en azından için rahat eder. Doktordan sonra benimle de paylaşırsan sevinirim
Tamam canm bebisimin durumunu söyledikten sonra yazarım.

Ha bide kızlar untrasonu yapan dr sadice ginsiyetnede baksada bana oturduğnu daha dönmediğni söyledi doner diyilmi irerki haftadalarda, 38 dönen bebek bile duydum ben.

Acı eşiğim mi düşük acaba ay inşallah öyle değildir normal doğuma o kadar hasırladım ki kendimi sancı çekip sezaryen olmak istemem. Hayırlısı olsun inşallah canım
Belkide senin daha ağrılı gelmiştir canım hemen umutsuz olma. Bende normale hazırlıyorum kendimi inşalllah kızımda öyle düşünüyordur üzmez annesini :) başlardaki ağrıyı adet ağrısı gibi diyorlar benim adet ağrılarım çok fazlaydı ama dayanırdım hiç hastaneye gittiğim olmamıştır bakalım kader kısmet artık hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde

dimi yaa dönerlerr daha dönecek yerleri varmış. senin bebek dönmüşmüydü cnm:)
Benim ki hep doğum pozisyonunda durdu canım. Kafası hep aşağıdaydı. Annemlerin de öyle olurmuş hep. Dönerler bence arkadaşlarımın döndü hep sonlarda. 35 ten sonra amniyon sıvısı azalıyor hareketleri zorlaşıyor ki ondan sonra bile azimle dönüyorlar valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…