2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar evdeyim dinleniyordum
Zıl çaldı elektrikçi gelmiş kapıyı açtım. Geçen su faturasini binada kimse olmadığı için kesememislerdi bende açtım dinlenmeye devam ettim

Sonra birileri geldi ama ben kapıyı açmadım üst kata çıktılar. Anket görevlileri.
Elektrikçi izin vermiş sanirim geçmelerine bilmiyorum

Neyse sonra ev sahibinin kızı en üstte oturuyor beni aradı bende duymadım mesaj attım efendim diye muhtemelen kapıyı senmi actin yok niye takip etmiyorsun tarzı birşeyler dicek.
Bende elektrikciye açtım.
Of boşuna geriliyorum
Millete açıklama yapmak sıkıyor beni.

O ev sahibinin kızı evde değildi muhtemelen üstteki komşu aramıştır. Söylemiştir böyle diye.
Valla hamile halimle kimsenin başını bekleyemem

sağlıcakla dönsünler ve doğsunlar canm beklemeye devam. yarın bigün dönücekler budefada nezaman doğucak niye doğmadı dicez kesin:)

sağlıcakla dönsünler ve doğsunlar canm beklemeye devam. yarın bigün dönücekler budefada nezaman doğucak niye doğmadı dicez kesin:)
Ayy neler atlattık o bulantılarımı sinüzitlerim onları atlattık bel ağrısı şeker az kaldı artık.benim doktor çok komik bir adam at yarışındaymışım gibi son çeyreğe girdik diyor bana bugün :)

Olabilir canım gözünden kaçmıştır ☺
Sağol canım benim siz de çok çok iyi olun ♡
Sen de 31. Haftanın içindesin maşallah canım bundan sonra çok hızlı ilerler merak etme :)))
Bu sabah tartildim canım toplamda 8.8 kg almışım
Evet canım ya hissediyorum bu ağırlık mahvediyor beni yürürken akşam uyurken falan
Sen kaç kg oldun bakalım sende oluyo mu ağırlık

Ha bide kızlar untrasonu yapan dr sadice ginsiyetnede baksada bana oturduğnu daha dönmediğni söyledi doner diyilmi irerki haftadalarda, 38 dönen bebek bile duydum ben.

Ha bide kızlar untrasonu yapan dr sadice ginsiyetnede baksada bana oturduğnu daha dönmediğni söyledi doner diyilmi irerki haftadalarda, 38 dönen bebek bile duydum ben.
Benim bebek de donmemis hala canim makat gelis duruyo umarim dönerler bugun gittim

Yazarkasa posa illa girmen gerekiyorsa 11 tane 1 koyup deneyebilirsin canım. Elle fatura keseceksen numara kısmına nihai tüketici yazman yeterli. Eğer 11 tane 1 işe yaramazsa beko yetkili servisi arayıp sorman en iyisi olur. 1111111111 yazmanda herhangi bir vergisel sorun çıkmaz.

Maşallah sübhanallah diyim sana aman heryerde söyleme kilonu :)) ben 11 kilo aldm son 4 kiloyu bu ay içinde almışım nasıl oldu anlamadım birden şiştim inşallah daha fazla şişmem.. ağırlık başladı bende yatakta dönerken vs zaten birde akşamları daha da ağırlaşıyorum Allah yardımcımız olsun sonuna kadar ♡♡♡

Bizim de 15 temmuz gibi gibi .Dr a söyleyeceğim o gun hastaneye ulasim sorun olur bir gun ertelesin .
Bence de. Veya bir iki gün öncesi olabilir. Yollar falan ne durumda olur Allah bilir o tarihte, garantiye almakta fayda var. Ben böyle diyorum da , normal doğum istiyorum, benimki 15 temmuzda olurmuş bir de

Nerde istiyorsan orda yap doğumunu kimseyi karıştırma bu konuda bari sussun kv.

Gözün aydın kızçen geliyo demek maşallah :))

bende 11kilo aldmmm zaten tüp bebek sürecindede almştm onla birlkte 11

Bence de. Veya bir iki gün öncesi olabilir. Yollar falan ne durumda olur Allah bilir o tarihte, garantiye almakta fayda var. Ben böyle diyorum da , normal doğum istiyorum, benimki 15 temmuzda olurmuş bir de
Aynı şeyi bende düşünüyorum bende normal istiyorum 15 temmuzda gelmesin diyorum

yani neyden dolayi erken dogum riskin varki
canım benim 3.gebeligim iki gebeligimde 35-36 da suyum bitiyor yavaş yavaş kaçak yapıyor sızıntı gibi
ilkte oldu ikincide olmaz demiştim aynı şekilde aynı sebeple oldu vücutta enfeksiyon oluyor rahimde yırtılma oluyor o yirtilmadan da sızıntı şekilde su geliyor idrar ile akıntı ile
oyüzden buda öyle olursa diye doktorum tedbir amaçlı yaptırdı 3 hafta bebegimi koruyacak 3 hafta sonra zaten ciğer gelişimi için riskli dönemi atlatmis oluyoruz .

bende 4 kilo almışım oğlum 600 gr almış ama vucudumda biraz odemde var bende bende az kilo aldım diye seviniyordum

bende 4 kilo almışım oğlum 600 gr almış ama vucudumda biraz odemde var bende bende kilo aldım diye seviniyordum
Sende mi 1 ayda 4 kilo aldın

Bizim bebiş 385 gram almış okadar yediğim şeyler bana mı yaradı naptı halbuki hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum hergün süt yoğurt ceviz yumurta vs vs daha ben napim

Sende mi 1 ayda 4 kilo aldın

Bizim bebiş 385 gram almış okadar yediğim şeyler bana mı yaradı naptı halbuki hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum hergün süt yoğurt ceviz yumurta vs vs daha ben napim
evet canım kaşar de ye başka da bilemiyorum sütü 2 ye çıkarabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…