2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım kaşar de ye başka da bilemiyorum sütü 2 ye çıkarabilirsin belki
Kaşar da çok faydalı biliyorum ama ilk zamanlar yiyebiliyordum şimdi iğrenç kokuyor bi kaç gün önce yiyim dedim ağzımdakini zor yuttum. Muz yiyorum bu ara bakalım daha dikkat edicem. Birşey soracağım ya. Benm gittğm hastane özel. Ücretini ödeyip muayene olduğun günüde saymakla beraber 10gün muayene ücretsiz. Doktorumda bana 2hafta sonra gel dedi. Ben acaba 10.günü gitsem bi sorun olurmu ? 4 günden nolcak ki

Kızlar A101 e termometre war bebek odalarının dıcaklığını ölçmek için cok ii saatıde gosterıor tarıhı sıcaklıgı alarmıda var ve renk degıstrme özellıgıde war gece lambası gbı bıde uygun fıyatı almak ısteyen warsa haber werıım dedım :)

Kan testi ve idrar testı yaptırdı, bide boruyla eliyle baktı, untrasona girdim ama sadice cinsiyetni soyledi oda benim israrım uzere. Ustelik eliyle karnıma bakdı 31-32 haftalık en fazla dedi ermiş sanırım,
Canim insallah tiflise gidersiniz oranin imkanlari daha iyiyse. Biz de karpuza pat pat elle bakilir ici iyi mi kotu mu diye. Yil olmus 2018 gobek elleyip iyi bu iyi 31-32 haftalik diyo. Elleyerek cinsiyeti de soyleseymis tam ermis olurdu

Sende mi 1 ayda 4 kilo aldın

Bizim bebiş 385 gram almış okadar yediğim şeyler bana mı yaradı naptı halbuki hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum hergün süt yoğurt ceviz yumurta vs vs daha ben napim
Olsun canim gelisimi normalse uzulme. Yediklerin onun beynini kemiklerini organlarini gelistiriyo oyle dusun illa kilo yapcak degil.

Olsun canim gelisimi normalse uzulme. Yediklerin onun beynini kemiklerini organlarini gelistiriyo oyle dusun illa kilo yapcak degil.
Haftasına göre kilosu iyi çok şükür. Aynen yavaş yavaş ilerleyecekmişiz zaten artık boyu kilosu ağır ağır artacakmış. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

Cok guzel masallah Rabbim tum hamilelere nasip etsin hamile olamayanlarada hamilelik nasip etsin hayirlisiyla.Ne kadarlikken dogdu bebegin gununde mi geldi?nasil bi duygu alistin mi :) bide tek mi bakiyosun yaninda yardima gelen biri var mi

Doktorum sezaryen olursa 20 temmuzda alırım dedi :)
Ne zaman söyledi canım kaç haftalıkken gittiğinde benim doktorum hiç doğumla ilgili bir şey söylemedi de henüz bu gittiğimde 32+5 olucam söyler mi acaba. Tahmini olarak benimde 20 temmuz gözüküyoedu ultrason kağıdında

canım bende artık 15 günde bir gideceğim evet 10 gün kontrol süresi oluyor ama 15 gün dedi ya bilemedim 15 günde bir gitmek lazım sanırım

Canım benimde dişimde çürük vardı dolgu yapılması gerekiyordu. Ama hamile kalınca ertelemiştim. Geçen hafta çok ağrı yapınca dişçime gittim. 5. - 6. aylarda gelsen yapardım ama 8. Ayda riskli dedi. Çok mecbur kalmadıkça müdahale etmiyorum dayanabildiğin kadar dayan dedi. Bikaç gün dikkat edince ağrım geçti çok şükür. Ama senin ağrın dayanılmayacak gibiyse kendi doktoruna danışarak yaptırmalısın. sonuçta sadece riski var yani hiçbir sıkıntı olmayabilir de. İnşallah olmaz

sezeryanmi olacaksın sezeryansa eğer sorabilirsin gittiğinde

kasari tostta yada yağda yumurta kirsan içine rendelesen yinede yiyemezmisin

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…