Kızlar hamileliğimin 2.-3. Ayı gibi dolgum düşmüştü. Doktor müdahale yapılmaz şimdi demişti. 2. 3 aylık dönemde tekrar sordum yaptırabilir miyim diye, ağrı yapıyormu diye sordu, hayır dedim, cidden hiç ağrım yoktu. Bence bekle ben çok önermiyorum demişti. Geçenlerde düşen dolgunun kenarı kırıldı, dilimi çiziyordu yara yaptı. Diş hastanesine gittim. Kenarını törpülesinler dilimi çizmesin diye. Doktor dişimde iltihap olduğunu yan dişide etkilediğini söyledi. Kendi doktoruma bi kağıt yazdı onay vermesi halinde işlem yapılması için. Ama benide uyardı. Bu işlem burda yapılmaz, biz risk alamıyoruz erken doğumu tetikleyebiliyor, üniversite hastanesinde çekebilirler dedi. Birde antibiyotik yazdı. Bende kağıdı doktoruma hiç götürmedim, 2 ay daha beklerim ağrım yok zaten niye riske gireyim diye düşündüm. Antibiyotikte almadım. Kısacası kendi kafama göre iş yaptım erken doğum deyince
Pazartesi hastaneye gittiğimde Nstye giricem, ebe kahvaltı yaptın mı diye sordu. Yok dedim. Git bişeyler ye dedi. Kapıdan aldım ama herkes oruç utana sıkıla gizli saklı yerken sert bi parça geldi dişimden küt diye bi ses geldi. Baktım bişeyde yok. O gün bugündür inanılmaz diş ağrım var ve durmadan artıyor. Kırık olan dişin yanındaki diş dokunduğumda sızlıyor.
Şimdi dişciye gitsem erken doğum vs diyecekler onuda istemiyorum, emzirirkende yapılmıyormuş. Napıcamı bilemedim