2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sonsuzzz son yazilanlarda gordum simdi cnm cok sevindim yaaa, esinle ayni is yerinde oldugunuzu hatirliyorum yazdiklarindan, hic umut yok gibiydi ama Allah buyuk pasa sizi bir araya getirdi ne guzel oldu Allahim bir daha yasatmasin ayrilik, hep bir arada musmutlu olun insaAllah

Mrb canım Allah analı babalı büyütsün bebişinize sağlık versin. Maşallah size. Darısı başımıza. Doğumun normal mi oldu ? Nasıl oldğnu anlatırsan sevinirim :)

Dün ben sordum canım. Sezaryen istersem ne zaman alırsınız dedm cevapladı. Sende gittğnde sorarsın sezaryen olacaksan eğer.

Kan testi ve idrar testı yaptırdı, bide boruyla eliyle baktı, untrasona girdim ama sadice cinsiyetni soyledi oda benim israrım uzere. Ustelik eliyle karnıma bakdı 31-32 haftalık en fazla dedi ermiş sanırım,
Yok artik eliyle nasil anliyomus. Orası tiptan uzak kalmış biraz. Neyse canim önemli olan bebeginin saglikli olmasi ve doğması.

Bence de. Veya bir iki gün öncesi olabilir. Yollar falan ne durumda olur Allah bilir o tarihte, garantiye almakta fayda var. Ben böyle diyorum da , normal doğum istiyorum, benimki 15 temmuzda olurmuş bir de
Aman dur :)
Allah bağışlasın

Kızlar bazı belediyeler yeni doğan bebekler için hoşgeldin bebek paketi yolluyormuş oturduğunuz yerlerin belediyelerinin internet sitesinden başvuru yapmanız gerek ama bebeğin doğması lazım bebeğin TC numarası da gerekli çünkü , ama her belediye de vermiyor ilgilenen varsa araştırın isterseniz

Saol canım, evet aynı işyerinde umudum yoktu ben çok kararlıydım ama 30. Haftadan sonra bende annelik duygusallığı ağır basmaya başladı biraz yumuşadım:)

Amin, inşallah hepimize

Canim insallah tiflise gidersiniz oranin imkanlari daha iyiyse. Biz de karpuza pat pat elle bakilir ici iyi mi kotu mu diye. Yil olmus 2018 gobek elleyip iyi bu iyi 31-32 haftalik diyo. Elleyerek cinsiyeti de soyleseymis tam ermis olurdu
Düşüncem aynı seninle canım, bide kontrol ederken diyer hastayı kv birlikde odadan cıkmasnı soylemedi benim kv içerde, kontrol bitdikden sobra soyluyor, gencecik gelin belki senin yanında göbeğnı acmak isdemiyor diye, oda şimdini gelinleri utanmaz ne başkasna ne kv saygı kalmış diyor, sanırım koldorde yaptırmalıydım kontrolmu, ama o sırada okadar sinirliydim cvp bile veremedim.

Sağol canım benim ama ben çok dikkat ettim çünkü 5 kg fazla ile hamile kaldım zaten o yüzden 10 kg yu gecmemem gerek ☺☺
Sen de çok iyisin kuzum 15 kg ya kadar normal kabul ediliyor zaten doğumda 10 u gidiyor
Taş çatlasa 3 4 kg alırsın daha canım 28.haftada bana doktorum doğuma kadar 5 6. Daha alırsın dedi ama ben sadece 400 gram aldım o günden bugüne
Ama şu son ay çok alır miyim bilmiyorum çünkü canım sürekli bişeyler çekiyor iştahım da çok açık inşallah almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…