2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Diyince baktım bizim ilçede veriliyor.
10 lü hastane çıkışı ürünleri veriliyormuş
Belediye başkanı geliyormuş

Bizim belediyede de var o uygulama .Cumbur cemaat ziyaret yapip fotograf filan çekiliyorlar. Aman bir de onlarla ugrasamam .Kalsin .Hediyeleri verip gitseler neyse de fotosu bilmem neyi isin show kismi var.

Bugün instagramda gördüm bir kadına bunlar gelmiş Eki Görüntüle 2149936
Bu hangi belediyeymiş, maşaallah
Çankaya da veriyormuş ama bu kadar fazla şey yok
"Bebeklerin hassasiyeti gözetilerek yüzde yüz pamuk ipliği ile üretilen doğal ve sağlıklı anti alerjik; battaniye, zıbın üstü, iç zıbın, bere, zıbın altı, badi, atlet, mendil, önlük, eldiven, bebek anne omuz örtüsünün bulunduğu 11 parçadan oluşan yeni doğan seti, Çankayalı ailelerin de beğenisini kazandı."

Oo sizinki de guzelmis :) bu kadının aldığı Pendik belediyesi , internetten formu doldurmuş kargoyla yollamışlar hatta eskiden kutuda yollanırmis şimdi o kırmızı çantada yolluyorlarmis

Allah bağışlasın canım. Darısı başımıza inş. Doğumun zamanında mı normal mi sezeryan mı oldu peki? Son haftalara girince insan stres olmaya başlıyormuş gerçekten. Çantamı hazırlıyım diyorum artık.

KIZLAr şaka maka kimimiz son ayda kimimiz son haftalarda daha dün sanki beta takibi yaptırıyorduk mide bulantılarımız cinsiyet tahminleri takvimler vs ne çabuk geçiyor zaman
Biraz önce aklımdan sen geçiyordun doğum parası falan araştırıyordum 3.cocugu doğacak olanlara 600 TL veriyorlarmış dedim bizim hedef yaşadı

KIZLAr şaka maka kimimiz son ayda kimimiz son haftalarda daha dün sanki beta takibi yaptırıyorduk mide bulantılarımız cinsiyet tahminleri takvimler vs ne çabuk geçiyor zaman
Cabuk mu gecti Ayy bana hic gecmedi gecmiyor.Yani son gunlerde boyle hissediyorum .

Oo sizinki de guzelmis :) bu kadının aldığı Pendik belediyesi , internetten formu doldurmuş kargoyla yollamışlar hatta eskiden kutuda yollanırmis şimdi o kırmızı çantada yolluyorlarmis
aynı kisiyimi takip ediyoruz bende burda paylasacaktim bende oraya yorum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…