2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kuzum fazla kilo bizi her türlü zorlar. Şuraya şöyle bi görsel atym dediğim konuyla ilgili :))

aynı kisiyimi takip ediyoruz bende burda paylasacaktim bende oraya yorum yaptım
Bilmiyorum ki canim ben takip etmiyorum keşfette gördüm sizlere de atarım diye kaydettim büyük ihtimal aynı kişidir :)
Heyyt bee 600 TL güzel para :))) ben 400 TL alcam inşallah :) ilaveten süt parası da var 132 TL ama annenin ve ya babanın ikisinden birinin sigortalı olması gerek yani son 120 günün priminin yatırılmış olması gerekiyormuş

Cok guzel masallah Rabbim tum hamilelere nasip etsin hamile olamayanlarada hamilelik nasip etsin hayirlisiyla.Ne kadarlikken dogdu bebegin gununde mi geldi?nasil bi duygu alistin mi :) bide tek mi bakiyosun yaninda yardima gelen biri var mi
41+4de doğum yaptım canım :))) annem.ilk 4gun durdu yanimda . Şuan hala biraz zorlanıyorum tabi ama çok şükür

Mide bulantisi kusma yanma hepsini doruklarinda yasadim. Sacli olcak teorisine gore hastane cantama bi tane de traş makinesi ekliyorum.
:)) hahhaha canım evet traş edelim. Benimkide saçlı olcak sanırım bende saçsız bebe seviyorum yaa:))

Bu arada kızlar saç maç demişken bebeklerde doğunca sanırım bi hafta içinde saçları kesilip edilip ağırlınca altın veriliyor diye biliyorum hem sünnetmiş hemde bebeğin sağlığı için önemliymiş acaba yapcak olan varmı ben ablam yapıcaz

Kv soyledi ben kabul etmedim bingildagi filan cok tehlikeli geldi .Onun yerine sadaka verilir dedim esime .

Mrb canım Allah analı babalı büyütsün bebişinize sağlık versin. Maşallah size. Darısı başımıza. Doğumun normal mi oldu ? Nasıl oldğnu anlatırsan sevinirim :)
41+0 da hastaneye yatisimın yapılmasını uygun gorduk çünkü ne bi açıklık ne bir sancı vardı 3 gün hastanede kaldım ilk gün Rahimden ilaç verip yumuşamasi beklendiğini 12 saat boyunca sonra suni sancı verildi 18 saatte şunu sancı aldım çok ısrar etmiştim normal olsun diye ve cok s çektim malesef ama doğum olduktan sonra sanki o acıları çekmemis gibi rahattim . Kesinlikle normal.doğum için uğraşın kızlar herkes benim gibi 3 gün çekmez daha kolay olur umarım ama sonrası çok çok rahat .

Akşam üstünden beri bebeğin hareketleri çok acıtıyor neden olabilir ki
Bende de arada oluyor ilk başlarda ben de korkuyordum artık alıştım canım normalmiş o hareketlerin acitmasi sanırım bebişlerimiz güçlü kuvvetli olcak :))

Kızlar 2.5 seneden sonra geldi minik mucizem bana çok şükür..Hamile kalmam, dogurmam derken suan içeride besiginde uyuyor çok şükür .. oncelikle benim hamileliğim çok şükür kolay geçti . Ve ben asla normal doğum yapamam diye düşünüyordum çünkü vajinismus hastalığı gecirmistim alttan muayene bile yaptiramiyordum takı hastaneye yatisim yapılana kadar. Size tek tavsiyem normal doğumda ısrarlı olun . İyi ki normal yapmışım diyorum suan ve uyuyabildiginiz kadar uyuyan çünkü doğumdan sonra bidaha uyumak çok zor :)

anladim canm insalla bunda oyle birsey olmaz

Kızlar iki gündür hareket edemiyorum resmen iki günde karnım aşağı indi bir yandan nefes alamayacak kadar kalbime baskı var ve yatamıyorum. Ben yarın akşam kontrole gidiyorum ve sanırım haftaya doğururum 2 gündür durumum o derece değişti. Benimkiler artık içeri sığmıyor sanırım. Bu arada ödem o kadar arttı ki çizgi film karakterine benziyorum. Ayakkabılar da olmuyor. Sanırım sizlerde bir ay sonra böyle olursunuz ben önden tecrübe ediyorum.

O zaman doğumdan sonra ilk fırsatta yaptırayım canım biraz daha dişimi sıkmalıyım :/
Az önce aynada tekrar baktım düşen dolgunun yanındaki dolgu sallaniyor muhtemelen sinirlere temas ediyor yemek yerken vs. Zaten 2 dolgu vardı yanyana ikiside gitti hamile kaldığımdan beri nasıl şanssa
Bana da aynı şeyi söyledi canım, üniversite bile çekmeyebilir dedi. Ben yarın için randevu aldm bakalm en azından bi antibiyotik yazar belki dolgu düşmeden çaresine bakar.

Canım normal ama senin durumun şu an, çok şükür yine bu kadar durdular :) belki 1-2 hafta daha dayanabilirsin. Muhtemelen dediğin gibi 1 ay sonra bizde öyle oluruz benim şimdiden sabahları ellerim falan şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…