- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.261
oglanda kurban 2 tanemi oluyo eminmisiniz canm bnde oglumda akike kurbani kestim ama 1 tane insallah allah izin verirse bu oglumada kesicem
Canin p3ygamber efendimiz (s.a.v) kiza 2 erlelge 1 kesermis kurban cunku kiz cocuguna deger verilmedigi icin ozmanlar o kiz cocuguna cok onem verirmis benim cevremdekilerde ole yapio suan kizda 2 erkekte 1oglanda kurban 2 tanemi oluyo eminmisiniz canm bnde oglumda akike kurbani kestim ama 1 tane insallah allah izin verirse bu oglumada kesicem
İyi az kalmış kontrole de :) bebişi görünce için rahat eder en azından.İnşallah canm çok merak ediyorum 3 hafta olacak pazartesi gününü dört gözle bekliyorum kontrolum için.
Bide bu saçın sadakası altın olmalıymış diye duydum ama tam bilmiyorul iyi bi hocaya sorucam. Eğer çok saçlı olursa bende nasıl kıycam o saçlara diye düşünüyorum
Tam olarak neyle kesiyorlar acaba makineyi bende vuramam kafasına yaa
Benm de belli değil bisey demedi. Sormamız mi gerekio yoksa kendisi mi söyler bilmiyorum.ZK_ASK @serenity16 zeyneppk
Kızlar alıntı yaptım ama gitmişler anlamadım. Doğumu ben normal istiyorum ama doktorum henüz normal olur yada sezeryan demedi bu gittiğimde sorucam artık
Canim su sekilde Hz Aise den rivayet var :Canin p3ygamber efendimiz (s.a.v) kiza 2 erlelge 1 kesermis kurban cunku kiz cocuguna deger verilmedigi icin ozmanlar o kiz cocuguna cok onem verirmis benim cevremdekilerde ole yapio suan kizda 2 erkekte 1
İnşallah çıkmaz canım haber ver mutlakaDr umda net ye bağlan dedi. Yakındaki bir hastaneye gidicem onun hastanesi uzak. Sonuca göre bakalım dedi. İnşallah sancı çıkmaz.
Esim oglumda basvurmustu ilk cocuk oldugu icin 300 tl verdiler birde sut parasi verildi 100 kusurdu sut parasini anne alabiliyor sadece digeri esimin hesabina yatmisti, simdi 2.cocuk icin 400 tl imis yani haklarimizi kullanmak gerek ayrica maasinizdaki agiden cocuk yardimida artiyor esim simdi 2. Olunca 30 tl oda articak dedi tabi bildirmeniz lazim cocugum oldu yada 2. Oldu diyeBende devlet memuruyum da ilk cocukta aldigimi hatirlamiyorum kuruma basvurmak gerektigi yaziyor ama ben oyle bi basvuruda yapmadım 5 yila kadar vakti varmis oglum 4 yasinda ona da basvuru yapicam temmuzda
Canim ben de koku hazirlayacagim .Bir de kulah kutular cok hosuma gidiyor .Bir sayfada tanesini 1.85 e buldum uygun geldi. Esim de saklamaz kimse sekerini yer atar dedi .Oyle diyince hevesim kaçtı. Bak su sekildeKızlar baya kararsizim şu hediyelikler konusunda.
Eve gelenlerle şeker lokum veriliyor ya. Ben onu böyle hazırlayım dedim.
Ya da mevlut için böyle yapayım dedim
Ama zaten saklanilmaz gibi biseyler dediler bazı arkadaşlarım.
Boyle yapıp içine ne koyabilirim ki başka.
Siz ne yapcaaksınız lokum mu seker mi cikolata mi ekstra susleyecek misiniz
Ben hastane odasında masa hazirliycam kalan ikramliklarida evde gelenlere verecegim .Kızlar baya kararsizim şu hediyelikler konusunda.
Eve gelenlerle şeker lokum veriliyor ya. Ben onu böyle hazırlayım dedim.
Ya da mevlut için böyle yapayım dedim
Ama zaten saklanilmaz gibi biseyler dediler bazı arkadaşlarım.
Boyle yapıp içine ne koyabilirim ki başka.
Siz ne yapcaaksınız lokum mu seker mi cikolata mi ekstra susleyecek misiniz
evet atarlar ben Mika kutuda düşündüm ama kimse saklamaz atarlar diye bende vazgectim :)Canim ben de koku hazirlayacagim .Bir de kulah kutular cok hosuma gidiyor .Bir sayfada tanesini 1.85 e buldum uygun geldi. Esim de saklamaz kimse sekerini yer atar dedi .Oyle diyince hevesim kaçtı. Bak su sekilde
Eki Görüntüle 2150149
ZK_ASK @serenity16 zeyneppk
Kızlar alıntı yaptım ama gitmişler anlamadım. Doğumu ben normal istiyorum ama doktorum henüz normal olur yada sezeryan demedi bu gittiğimde sorucam artık
Canim ben de koku hazirlayacagim .Bir de kulah kutular cok hosuma gidiyor .Bir sayfada tanesini 1.85 e buldum uygun geldi. Esim de saklamaz kimse sekerini yer atar dedi .Oyle diyince hevesim kaçtı. Bak su sekilde
Eki Görüntüle 2150149
Ben hastane odasında masa hazirliycam kalan ikramliklarida evde gelenlere verecegim .
kagitla kaplanmis çikolata alacağım hastaneye gitmeden 1 gün önce eşime aldiririm yada ani doğum olursa eşim alır diye düşündüm ayakli sekerlikte badem sekeride olacak birde kolonya..
1 ay gibi saklanabiliyormus max.
Mevlüt içinde doğumdan sonra yapabilirsiniz
badem şekeri mi bir ay saklanabiliyormuş?Ben hastane odasında masa hazirliycam kalan ikramliklarida evde gelenlere verecegim .
kagitla kaplanmis çikolata alacağım hastaneye gitmeden 1 gün önce eşime aldiririm yada ani doğum olursa eşim alır diye düşündüm ayakli sekerlikte badem sekeride olacak birde kolonya..
1 ay gibi saklanabiliyormus max.
Mevlüt içinde doğumdan sonra yapabilirsiniz
%60-70 düzeyinde düzenli sancılarım var. Kasılmalarımda çokça var. Hastanede yatıyorum günlerdir. Tuvalet dışı ayağa kalkmam yasak yer çekimini sıfırlamalıyız diyor doktorlar. 3,5 cm açılmam da var. Kimi doktor ilk Doğumun normal doğum olduğu için 2-3 cm açıklığı normal karşılıyoruz diyor. Kimide çok büyük risk görüyor özellikle nst sancılarımı görünce. Birde servikal uzunluğu 25 mm rahim ağzı kısa diyorlar. O konudada kimi bu haftalar için normal diyor. Ama hepsinin ortak görüşü yatıcaksın ve kalkmayacaksın. Uzanırken bile bazen alt tarafımdaki baskı ve ağrı ağlatacak düzeye çıkıyor bazen geçiyor
badem şekeri mi bu maviler nerden aldın canım bir de ne kadar sürede bayatlıyomuş biliyo musun?Eki Görüntüle 2150170 B Bugunneselibirgun ben bu şekilde hazırladım canım ama daha şekerim yetmedi hepsine şeker bağlayamadım, bu kadarını yapabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?