2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çikolata yaptırıcam canım birde lokum lokumlarıda küçük şeffaf poşetler oluyor ya onlara koyup üstünede etiket hazırlıcam nasılsa atılcak uğraşmaya gerek yok

Doğum parası olan ilk çocukta 300 Tl 'yi baba alamıyor annenin başvurması gerekiyor. Annenin adına yatırılıyor para. Ama süt parasını anne çalışmıyorsa baba başvurup alabiliyor.

Doğum parası olan ilk çocukta 300 Tl 'yi baba alamıyor annenin başvurması gerekiyor. Annenin adına yatırılıyor para. Ama süt parasını anne çalışmıyorsa baba başvurup alabiliyor.
Evet aynen canım bende de süt parasını eşim almıştı o zaman ziraat bankasına yatırılmıştı bir hafta içerisinde eşim kimlikle alıp gelmişti

Kızlar sitede mi bir sorun var benim telefonumda mı ya alıntı yapıyorum sonra birden kapanıyor sayfa alıntılarda gidiyor

Cnm hic bisey icin basvurmadim ben,ztn gidicek durumda degildim esim cocugun kimligi ve benm kimligimle halletti, ama sut parasini 2 bucuk ay sonra benm gidip almam gerektigini soyledi ve bizzat kendim imzalayarak aldim, ama aradan 2 bucuk yil gecti eger sistem degistiyse bilmiyorum ama 300 tl yi kesinlikle esime verdiler cok eminim..

bilmiyordum canm valla bu oglumada kesicem insallah bnde

Evet canım kız olduğu için insan çekiniyo kesmeye belki ucundan alırız

Anladm canım maksat sadaka vermek bide azıcık ucundan :))

Burdan kız annelerine sesleniyorum :)))) isme karar verebildiniz mi? Ben kafayı yicem yaa taktı eşim lina ismine nerden dedim hay dilimi eşek arısı soksaydı
Ben de ilk kazara Asaf dedim .Adam benimsedi Asaf diye bu kez benim icime sinmedi.Su anki ismi uzun uzun düşünüp oyle paylaştım esimle :)

Bu sadakayı illa doğduktan sonra mı vermemiz gerekiyor canım şimdiden versek olur mu acaba

Merhaba Kızlar, sabah dişciye gittim. Geçici dolgu yaptılar düşenin yerine. Onun dışında bi işlem yapılmaz dedi doktor. Doğumdan sonraya kaldı artık. Yine de ağrısı azaldı gibi.
Geçmiş olsun canım idare edeceksin artk daha fazla ağrımasında

Burdan kız annelerine sesleniyorum :)))) isme karar verebildiniz mi? Ben kafayı yicem yaa taktı eşim lina ismine nerden dedim hay dilimi eşek arısı soksaydı

Rabbim nasip ederse.. Elif Miray kızımın adı

Merhaba Kızlar, sabah dişciye gittim. Geçici dolgu yaptılar düşenin yerine. Onun dışında bi işlem yapılmaz dedi doktor. Doğumdan sonraya kaldı artık. Yine de ağrısı azaldı gibi.

geçmiş olsun canım en azından şu an için ağrıyı kesecek bişi yaptırmışsın.. doğumdan sonra umarım tamamen kurtulursun

Bu haftalarda döndükten sonra bidaha oynamıyor mu yerinden acaba onu merak ediyorum

benim 29. haftada başgelişti.. 32 de makat gelişe dönmüş sıpam haftaya randevum var bakalım ne durumda bıcırık.. daha dönerler benim küçük oğluşum 34. haftada makat gelişti 36+3 te doğuma girdiğimde başgeliş olmuş normal doğum yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…