2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok kararsızım hâlâ o konuda bulduğum isimleri hep etrafımdakiler koymuş oluyor.
Cok sık konulmasi degil de ulama oluyordu iki isim arasinda hizli söyleyince hos durmuyordu .Sogudum isimden .Artik kararimizi verdik. Pleksiler hazırlanıyor dönmeyiz

Sağol canım inşallah doğumdan sonra halledicem artık. Az önce bi parça ekmek attım ağzıma ağrımadı bu bile şükür sebebi

Burdan kız annelerine sesleniyorum :)))) isme karar verebildiniz mi? Ben kafayı yicem yaa taktı eşim lina ismine nerden dedim hay dilimi eşek arısı soksaydı
Cnm lina hos bir isim tabi anlamini bilmiyorum.. ben kizima nasipse zeynep meva koyucam esim isindi ailemde oyle sende basta kendi icine sinen ismi koy baskalarinida ikna et isim hakkinin annede oldugunu dusunen biriyim tabi babaninda fikri onemli ama anne ya 9 ay tasiyoruz ne zorluklarla iki evladimada ben koymus olcam ins

Burdan kız annelerine sesleniyorum :)))) isme karar verebildiniz mi? Ben kafayı yicem yaa taktı eşim lina ismine nerden dedim hay dilimi eşek arısı soksaydı
Bende cok karasızım, banada öneriniz varmi hanı huşunuza giden ama bazı sepeplerden koyamadığnız, ben sabina ismini cok seviyorum, ama etrafımda bu ismi taşıyan 3-4 kışı var, anlamı cok hoşuma gidiyor, yeryüzüde yanlız bir koyde 6 mayısta 2 saatlık acan mavi ciceğin adı.

canım isim işi çok zor ilk kızımın ismini ben koydum ikinciyi eşim koydu bir türlü karar veremedi ona sordu buna sordu kimlik çıkarmaya gidince kesin kararını verdi şimdi oğlumun ismini ben koydum daha cinsiyet belki değilken ismi belliydi :) bu işi erkeklere bırakmamak lazım

Bunları hazırlayıp şekerlerini koymadan bekletebilirsin Doğumdan sonra eve geldiğinde bir yakınınla birlikte yarım saatte şekerleri koyup paketleyebilirsiniz bence.

Ben de bu kutulardan yaptırdım canım kutu zaten saklanmaz ki bunu saklanacak birşey olarak düşünme kullandıktan sonra atılacak bence çok Yakınlarımız dışında diğer hediyelikleri de saklayacaklarını düşünmüyorum şahsen ben kimsenin birşeyini saklamadım açıkçası sen İstanbul’da değildin sanırım ama yine de söyleyeyim ben kutuları yaptırdıktan sonra Eminönü’ne gittiğimde orada bu kutulardan gördüm paketli şekilde satıyorlar

Bu gittiğimde baktım o bir şey demiyor ben sorcam canım. Beklenen tarihlerimiz aynı gibiymiş canım sat ne zamandı senin normal mi düşünyorsun sende
Canm benm 3 ekim ama ilk gittiğim zamanlar doktor geç döllenme olmuş demişti yani kese filan daha yeni oluşmuştu ultrasona Gore takip ediyoruz.

Iste kalici bir sey olsa neyse diyor esim de .Sanırım sadece oda kokusu vercez .Bir de eve gelenlere ikramlik cikolata ,draje,lokum filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…