2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet zeynep meva çok güzel

ufak tefek dikiş işlerim vardı onları hallediyim dedim ayaklarima inanamadım nasıl sismis ya ben kizlarimda alyansimla doğuma girmistim onlar kıştı ama yaz olduğu için mi biz böyle olduk

ufak tefek dikiş işlerim vardı onları hallediyim dedim ayaklarima inanamadım nasıl sismis ya ben kizlarimda alyansimla doğuma girmistim onlar kıştı ama yaz olduğu için mi biz böyle olduk
aynı şeyden bende şikayetçiyim iki hamilelik geçirdim ikisinde de şişlik nedir bilmem ama bu hamilelik başka çıktı benimde öyle sol ayağım çok şişiyor işyerindeyken uzatmama rağmen ama evde hiç birşey olmuyo anlamadım gitti

Doğum pozisyonunu aldıktan sonra yavaş yavaş giriyordur bence. Aman dönse bu seferde kanala giriyormu diye düşüneceğiz :))
Düşüne düşüne 9 ayı geçircez biz :)
Alparslan isminin başına nasıl bi isim olur ki sence ?

Sizce kızlar ?
Canım alparslan uzun bir isim bence başına bir isim daha koyarak uzatma ama tabi sen bilirsin yine
Sata Gore aynı değil ama doğum olarak bebiş aynı ikimizinde
Evet canım bakalım ben temmuz başına doğru bekliyorum ama yerinden ayrılmak istemezse sonunu beklicez :)

Tamam canım senin adına başvuru yapmış eşin senin kimliğinle doğum parasına kendi adına başvuru yapamazdı. Sen gidemeyince kolaylık sağlamışlar demek ki. O zaman tam olarak nasıldı bilemiyorum ama şuanda PTT'ye anne adına yatırıyorlar parayı.

Merhaba Kızlar, sabah dişciye gittim. Geçici dolgu yaptılar düşenin yerine. Onun dışında bi işlem yapılmaz dedi doktor. Doğumdan sonraya kaldı artık. Yine de ağrısı azaldı gibi.

Geçmiş olsun canım. Geçici dolgu da baya idare eder seni. Yazın bende dişimde iltihap vardı onu geçirmeden dolgu yapamayacağı için geçici dolgu yapmıştı. Memlekete falan gidince 3 ay geçici dolguyla kaldım ama daha da dururdu bi sıkıntı yaşamamıştım. İltihap için antibiyotik falan aldın mı. İltihap geçince ağrısı da geçer

Ay bi isim bulmam lazım ama

peki doktora sordunmu canım ben gittigimde yeni yeni başlamıştı sormayı unuttum

Merhaba kızlar Dr dan geldik. Sancı çıkmadı şükür. Muhtemel çok yordun kendini dedi. Dun temizlikçi geldi ona biraz yardim edeyim derken üstüne de kışlık 8 kg bezelye ayikladim. Sanırım aşırı yükleme oldu. Hergun iki maden suyu iciyordum iki magnezyum iç dedi. Birde benim sezeryan olduğu için normalin tersi çok yürümek çok ayakta kalmak yasak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…