2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim biyere dayanıp itekliyor karnımı böyle içime ciğerlerime tuhaf bi baskı yapıyo gece de çok oluyo uyurken bile sanki ayağa kalkınca aşağıdan çıkacakmış gibi hissediyorum.Bu kasılma mı bebek hareketi mi anlamadım sizde böyle oluyo mu

Evet cnm aynen bensiz halletti ins yine oyle olur da bizi yormasinlar, ben mastit olmustum atesliydim, e birde dikis vs zor yuruyordum ordan aklimda kaldi..

bundan sonra dikkat etmen gerekli demek ki canım... geçmiş olsun

Bebek hareketleri cnm. Benim de bazen totosuyla bi itiyor resmen saha kalkıyor gibi. Kasılma olunca açısından aglarsin dedi Dr um.

Burdan kız annelerine sesleniyorum :)))) isme karar verebildiniz mi? Ben kafayı yicem yaa taktı eşim lina ismine nerden dedim hay dilimi eşek arısı soksaydı
Lina ismi çok güzel canım
Neden içine sinmedi ki
Benm de aynısı başıma geldi damla ismini okudum alfabeden eşim duyunca çok kibar buldu kızım da çizgi filmini izliyor ikisi damla diye tutturdu ve öyle kaldı artık değiştirmek için çok uğraştım eşim iki isim olsun o zaman dedi kızım hiç bir şekilde kabul etmedi ☺
Çok şükür canım bişey olmamasına sevindim çok dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Ben kendim yaptım kapı susunu. İyi günlerde kullanin
Nasıl bişey yaptın canım foto atar mısın ve maliyeti ne kadar tuttu

badem şekeri mi bu maviler nerden aldın canım bir de ne kadar sürede bayatlıyomuş biliyo musun?
Ben kadiköyde melodi çikolata var oradan aldım mavi çikolatalı badem sekeri 250gr. Paketi 19TL pek ucuz değil yani 250 gr. ile 16 tane rüzgar gülü yapabildim. 4 er tane koydum.
Çok kolay değil pitircik66 ama ben rüzgar güllerini daha ağırlamadan yaptım şimdi olsa yapamazdım ellerim bile iğne tutmuyor artık.

Kargo dahil 30 TL. Ahsabini kestirdim kendim boyadım. Akrilik boyamiz var oğlum resim kursuna gidiyor. Birde kendim uğraşmayı çok seviyorum. Yatak başı fiyonku da yaptım. Bi lavanta kesesi kaldı.

Eklentiler

• IMG_20180523_003834_264.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 66
Bebek hareketleri cnm. Benim de bazen totosuyla bi itiyor resmen saha kalkıyor gibi. Kasılma olunca açısından aglarsin dedi Dr um.
Acıyo zaten ama çok gerildiği için acıyo sanırım kanım yamuk duruyo resmen masaj yapıp konuşuyorum yerini değiştirsin diye ama bu hareketinin yüzünden 3 gecedir uyuyamıyorum nefesin kesiliyo gibi oluyo

Tesekkur ederim cnm bu arada. Valla korkudan çocuğun kiyafetlerini attım yıkamaya dogurursam diye. Daha yikamadim çünkü

Acıyo zaten ama çok gerildiği için acıyo sanırım kanım yamuk duruyo resmen masaj yapıp konuşuyorum yerini değiştirsin diye ama bu hareketinin yüzünden 3 gecedir uyuyamıyorum nefesin kesiliyo gibi oluyo
Cnm dk tut eğer düzenli ise Dr unla irtibata geç. Duzensizse yalancı kasilmalardir magnezyum ihmal etme

Bu sadakayı illa doğduktan sonra mı vermemiz gerekiyor canım şimdiden versek olur mu acaba

Çocuk doğduktan sonra bir anlamda şükür için sadaka veriliyor canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. Sadaka her zaman verilebilir tabi ki ama sünnet olan doğduktan sonra 7. günü vermek.

Çok pahalıya almissin cnm emin önünde daha ucuz

Çocuk doğduktan sonra bir anlamda şükür için sadaka veriliyor canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. Sadaka her zaman verilebilir tabi ki ama sünnet olan doğduktan sonra 7. günü vermek.
Bunu bilmiyordum ilk defa duydum. Belli bir miktarı var mi acaba? Kurban kesildiğini biliyorum da

Ayy gelecek mi acaba diye korkulardayım tutayım bugün bari dakikasını 5 gün var daha doktor randevumuza
Düzenli olursa çok rahatsız oluyorsunuz zaten. Muhtemel yalancı kasilmalardir zaten normal bu haftalarda. Birde 34 sen sonra zaten ciğer gelişimi oluyor cnm. Rabbim vaktinde kavustursun hepimizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…