2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iki gündür beyaz koyu kıvamlı krem gibi bi akıntı geliyo iç çamaşırım sürekli ıslak böyle bi durum yaşayan varmı ne olabilir bu

Kargo dahil 30 TL. Ahsabini kestirdim kendim boyadım. Akrilik boyamiz var oğlum resim kursuna gidiyor. Birde kendim uğraşmayı çok seviyorum. Yatak başı fiyonku da yaptım. Bi lavanta kesesi kaldı.
Çok güzel olmuş canmm eline sağlık güle güle kullanın inşallah
Yavaş yavaş onları da yaparsın çok yorma kendini evde de iki çocuk var fırsat buldukça dinlen
Tesekkur ederim cnm bu arada. Valla korkudan çocuğun kiyafetlerini attım yıkamaya dogurursam diye. Daha yikamadim çünkü
İyi yaptın canım yıka hazırla çantanı her ihtimale karşı
Rabbim zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah
benim de bugün çok kasılmam oldu
Hatta son yarım saatte 3 defa oldu takip ediyorum şimdi

Bunu bilmiyordum ilk defa duydum. Belli bir miktarı var mi acaba? Kurban kesildiğini biliyorum da

Bir hadisinde Peygamberimiz şöyle buyurmuştur: “Her çocuk, akika kurbanı ile rehinelenmiştir. Bu kurban, (doğumunun) yedinci günü, onun adına kesilir. (O gün) saçı da tıraş edilir ve çocuğa isim de verilir.”

Diğer bir hadiste ise Efendimiz şöyle buyurmuştur: “Resulullah (sav), Hazreti Hasan (ra) için akika olarak bir koyun kurban etti ve: “Ey Fatıma!” dedi, “Çocuğun başını tıraş ettir ve saçının ağırlığınca gümüş tasadduk et!” Bu tavsiye üzerine Hazreti Fatıma çocuğunun saçı tartar ve ağırlığı bir dirhem veya buna yakın bir şeye denk gelir.

Saçından bir tutam da kesebilirsin niyet önemli. Bebeğin saçsız doğmuş olabilir de o zaman gönlünden geçen bir miktarı sadaka niyetine veriyorsun canım.

ufak tefek dikiş işlerim vardı onları hallediyim dedim ayaklarima inanamadım nasıl sismis ya ben kizlarimda alyansimla doğuma girmistim onlar kıştı ama yaz olduğu için mi biz böyle olduk

Bana doktorum sıcaklardan dedi yani benim son 2 haftadır sürekli sıcaktan ellerim ayaklarım yanıyor zaten.

Bana doktorum sıcaklardan dedi yani benim son 2 haftadır sürekli sıcaktan ellerim ayaklarım yanıyor zaten.
sorma ya terlemekten gına geldi artık...
resmen oturduğum yerde bazen bi ateş basıyo soğuk suya girsem ancak hararetimi alır o derece ki ben böyle terleyen biri değilim yani..
Allahtan haziran ya temmuz da doğacak bebişlerimiz daha geç olsaydı nolurdu bilemiyorum

Bende tam tersi zaten çok terlerdim ve şimdi daha da çok terliyorum. Allahtan sıcakların başında hamileliği bitiriyoruz.

Saol canım bilgilendirme için. İnşallah sağlıkla kucagimiza alalim

Ya bende sabah takip ettim takip edince düzenli gibi geliyor. Dr um eğer düzenli hissediyorsa eşine takip ettir dedi. Çünkü bizde psikolojik olarak saat ayni gibi grliyor

Aaa canım benim tercihim meva idi iki isim arasında kalmıytım onu eşim istemedi söyleyemiyomuş dili zor dönüyomuş bence meva çok güzel ikna edersem ek isimle bende meva koyabilirim :))

Liste yaparsam burayada koyarım canım sabina farklı bi isim ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…