- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.381
Yok canım bende çok beğeniyorum ama pek bi anlamı yok bu ismin internette bi kaç bişe yazıyo ama doğruluk payı az garanti bi manası olsa koyucam bide yabancılarda çok meşhur avrupai bi isim, yabancı özentisi olmak istamiyorum :))Sen mi begenmiorsun linayi gayet guzel canim
Babamin adi Ali AlpaslanAlparslan isminin başına nasıl bi isim olur ki sence ?
Sizce kızlar ?
Bande beğeniyorum ama hek bi anlamı yok internettekiler de doğru değil dediler o yüzdenLina çok güzel soylenis olarak anlamı da güzelse niye içine sinmiyor ki
Lina ismi kulağa çok hoş geliyo ama anlamı pek yok o yüzden gönlüm razı değil pişman olmak istamiyorumLina ismi çok güzel canım
Neden içine sinmedi ki
Benm de aynısı başıma geldi damla ismini okudum alfabeden eşim duyunca çok kibar buldu kızım da çizgi filmini izliyor ikisi damla diye tutturdu ve öyle kaldı artık değiştirmek için çok uğraştım eşim iki isim olsun o zaman dedi kızım hiç bir şekilde kabul etmedi ☺
Çok şükür canım bişey olmamasına sevindim çok dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Nasıl bişey yaptın canım foto atar mısın ve maliyeti ne kadar tuttu
Nihat hatipogluna sormuslardi adam line koymak istiorum die line de kuranda geciomus ama bilgi anlamina geliomus hoca pek onaylamamisti anlami guzel olsun filan demistiYok canım bende çok beğeniyorum ama pek bi anlamı yok bu ismin internette bi kaç bişe yazıyo ama doğruluk payı az garanti bi manası olsa koyucam bide yabancılarda çok meşhur avrupai bi isim, yabancı özentisi olmak istamiyorum :))
Ay ne guzel adas olsun bebislerimiz, ben meva yi kuranda ilk okudugumdan beri aklimdaydi ins nasib olur kizlarimiza koymak, bizim dunyadaki cennetlerimiz olurlar, Rabbim obur dunyada da nasib etsin ins meva cennetiniAaa canım benim tercihim meva idi iki isim arasında kalmıytım onu eşim istemedi söyleyemiyomuş dili zor dönüyomuş bence meva çok güzel ikna edersem ek isimle bende meva koyabilirim :))
Çok güzel olmuş canım eline sağlık ben de buna benzer bir süs sormuştum pahalı gelince vazgeçtimKargo dahil 30 TL. Ahsabini kestirdim kendim boyadım. Akrilik boyamiz var oğlum resim kursuna gidiyor. Birde kendim uğraşmayı çok seviyorum. Yatak başı fiyonku da yaptım. Bi lavanta kesesi kaldı.
Bande beğeniyorum ama hek bi anlamı yok internettekiler de doğru değil dediler o yüzden
Aynen canım line diye bişe var ama işte ikisi farklı anlam uydurmaya çalışıyorlar bu isme bi türlü olmuyo bakalım hayırlısıNihat hatipogluna sormuslardi adam line koymak istiorum die line de kuranda geciomus ama bilgi anlamina geliomus hoca pek onaylamamisti anlami guzel olsun filan demisti
Amin inşallah. Bende mevayı duyunca çok hoşuma gitmişti bi hocam söylemişti, inşş canım dünyadaki cennetlerimiz olur kızlarımızAy ne guzel adas olsun bebislerimiz, ben meva yi kuranda ilk okudugumdan beri aklimdaydi ins nasib olur kizlarimiza koymak, bizim dunyadaki cennetlerimiz olurlar, Rabbim obur dunyada da nasib etsin ins meva cennetini
Zaten bi isim buluyosun yok öyle yokçböyle buna benziyo gibi bi sürü yorum olunca insan uyuz oluyo muhammed çokzgüzel bi isim inşş isminin güzelliği ile yaşar oğlun :))Canım sadece söylenişi hoş diye anlamsız bir isim koymamani anlıyorum.
Hak veriyorum inşallah gönlünüzce olur.
Eşimde bizim bebegimizin adını muhammed koymak istiyor ama daha şimdiden yok kaldıramaz gibi laflarla mücadele ediyorum.
Bende başta öyle düşünüyordum ama araştırdığımda öyle olmadığını gördüm.
Ismi farklı da olsa benim evlâdım olcak sonuçta..
düzenli değil ama çok sık bakalım doktorun ne diyecekKızlar gün içinde çok kasilmam oldu düzensiz olanları takip etmedim ama 10 u geçti yani
Son 1 saat içinde olanları not ettim düzenli mi oluyor anlamıyorum korkuyorum doktoruma da yazdım cevap bekliyorum
16.00
16.15
16.20
16.30
16.37
16.55
17.14 bu sekilde
Çok dünya kelamı duymadan okumak lazım mümkün olduğu en yakın zamanda daha çok ilk 3 gün derlerKızlar bebeğin ismi kulağına okunuyor ya o ne zaman oluyor
Saol cnm daha iyileri sizlerin olsun. Bende aynısını sordum yuzyirmi lira dedi. Bende ahşap kestirim kendim boyadım. Valla nette çok pahalıya yapıyorlar.Çok güzel olmuş canım eline sağlık ben de buna benzer bir süs sormuştum pahalı gelince vazgeçtim
Cnm çok düzenli görünmüyor ama yine de Dr un net te bağlatır bence. Net de en az 20 dk yat dedi bana mesela. Sabah benim de 5 dk gibi gelip gitti nst de hic çıkmadı ne hikmetse.Kızlar gün içinde çok kasilmam oldu düzensiz olanları takip etmedim ama 10 u geçti yani
Son 1 saat içinde olanları not ettim düzenli mi oluyor anlamıyorum korkuyorum doktoruma da yazdım cevap bekliyorum
16.00
16.15
16.20
16.30
16.37
16.55
17.14 bu sekilde
Bende aynı sekıldeyım canım dün geceden berberı uyku dışındahep duzensız kasılmalarım var doktora gıtmeyı dusunuyorumpKızlar gün içinde çok kasilmam oldu düzensiz olanları takip etmedim ama 10 u geçti yani
16.00
16.15
16.20
16.30
16.37
16.55
17.14 bu sekilde
Sağol canım :)geçmiş olsun canım
Antibiyotik vermedi canım ağrının sebebi açıkta kalan kısımlara yiyecek vs batmasıdır dedi. Geçici dolgu yaptı sadece. Beni 7-8 hafta idare etsinde sonrası kolay geliyor şu an :)Geçmiş olsun canım. Geçici dolgu da baya idare eder seni. Yazın bende dişimde iltihap vardı onu geçirmeden dolgu yapamayacağı için geçici dolgu yapmıştı. Memlekete falan gidince 3 ay geçici dolguyla kaldım ama daha da dururdu bi sıkıntı yaşamamıştım. İltihap için antibiyotik falan aldın mı. İltihap geçince ağrısı da geçer
Çok şık olmuş canım maliyeti de çok uygun güle güle kullanınKargo dahil 30 TL. Ahsabini kestirdim kendim boyadım. Akrilik boyamiz var oğlum resim kursuna gidiyor. Birde kendim uğraşmayı çok seviyorum. Yatak başı fiyonku da yaptım. Bi lavanta kesesi kaldı.
Ramazanda onuda versem mi demiştim ama doğduktan sonra vereyim o zaman :)Çocuk doğduktan sonra bir anlamda şükür için sadaka veriliyor canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. Sadaka her zaman verilebilir tabi ki ama sünnet olan doğduktan sonra 7. günü vermek.
Benimde oluyor canım doktor kokusuzsa normal dedi, koku kaşıntı varsa iltihap olabilirKızlar iki gündür beyaz koyu kıvamlı krem gibi bi akıntı geliyo iç çamaşırım sürekli ıslak böyle bi durum yaşayan varmı ne olabilir bu
Baya sık olmuş canım doktorun cevap yazmadı mı?Kızlar gün içinde çok kasilmam oldu düzensiz olanları takip etmedim ama 10 u geçti yani
16.00
16.15
16.20
16.30
16.37
16.55
17.14 bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?