2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
Aaa canım hayırlı olsun beşiktaş çok sevdiğim bi semttir benim yakın her yere ama çok zor bu semt asker polis için diye biliyorum ama olsun

cnmsin Allah razi olsun umarim vaktinde gelirler ya. benmde hep enfeksion vardida bu sefer cok yogun deyince korktm insallah sag salim kucaklarimiza aliriz

Hadi hayırlı olsun canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)

Maşallah kuzuya ya :)

k8zlar bn bu bobrek sancisina daha fazla dayanamiyacagim 2 hafta daha idare ediyim diyordum ama bu sir agrisina kasik agrisina dayanmak mumkun deil daha uyuyamadim sabah artik mecbur doktra gidicem garanti ya hastaneye yatirir yada stent takmak zorundayim diyecek cok korkuyorum allah yardimcim olsun dua edin banada kuzumada bide furkanim var onu nasil birakip hastanede kalacaksam bna cok duskun bn olmadan asla yemez bi yere gitmez kafam cok karisik ya aglamaktan iki kuzumu dusunmekten kendi canimi acimi unuttum

Allah yardimcin olsun canim benim yaaa evlatlarinla mutlu gunleriniz olur insllah

tam nasıl kullanılacak bilmiyorum canım arada bir büyük ihtimal pişik olmasın diye

Pozisyon degistir canim eli cok karna goturmekte kasilmalari tetikliormus
Ayy benim elim hep karnımda :)) şükür çatı ağrımdan başka bir ağrım yok
Çok heyecanlııı inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrularını canım :)
Merhaba kızlar.birşey sorcam.ya akşamları aranızda eli ayağı şişen oluyor mu? Bir de iki üç gündür yemek yedikten sonra hafif mide bulantısı yaşıyorum.öyle bişey yaşayan var mı?
Benim ilk aylarda hiç bulantım olmadı şimdi başladı ilk zamanlar çok kilo aldım şimdi bir kilo vermişim bünyem ters işliyor sanırım
Maşallah sırıtık surata
geçmiş olsun canım daynamıyorsan mecbur bişey yaptırman lazım Allah korusun daha kötü olmasın Rabbim şifa versin

Yesinler gülüşünü masallah
Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
Hayirli olsun canim .

Aynen veriyorlar canım ama o Doğum parasını görecez mi bakalım hep masraflara gidecek
Tabi canım illaki gidecek en azından cebimizden çıkmaz :) ben de kızimda alacagim parayla altın alır kenara koyarım dedim ama olmadı çok masraf vardı ben de bez stoğu yaptım sonuçta kızım o paranın içine etti :))))

Kızlar biz daha isim bulamadık ya bir sürü isim listesi yapıp çoğunu eledik yine de tam içimize sinen duyunca işte bu diyeceğimiz isim çıkmadı rastimiza ben Selim çok beğendim ama eşim beğenmedi o zamandan beri hiç bir isim içime sinmiyor aklımdan hep Selim geçiyor , bir iki isim önerir misiniz ama çok ta modern isimler olmasın ve güzel anlamlı olsun :)

Ya ben niye her gunahin cezasini bu dunyada cekiyorum. Ahirete hic kalmiyor. Tv de kadinin sag elinin yuzuk parmagi kirilmis kavgada. Yemek yapamıyorum diye agladi bende ya yapilmaz mi millet amma nazli dedim az once sag elimin yuzuk parmagina corba döküldü. Hemde kaynar corba. Sizim sizim sizliyor

Günaydın kızlar yine sabahı sabah ettim bugün de uyuyamadim çok şükür. Nefes almakta zorlaniyorum sizdede bu şekilde bişey oluyor mu?
Günaydın canım aynen uykusuzluk bende de var gece zaten 2 de yattım 4 te bi uyandım sonda tekrar yattım 6 da kasık ağrısımı desem bel ağrısımı desem ona uyandım sonrada bi daha uyuyamadım oturdum tv seyrediyorum sabahın köründe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…