- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.601
Devlette olan arkadaşlarım var ve onlara da erkene gün verediler. Aslında 38 dolduğu hun alabilirler yani. Elzem bir durumda 36/37 de ile alınıyor.Benimde planlı pazartesi sorucam bakalım hangi haftada alacak. Özele gittiğin zaman 39 bitince alicam diyordu okadar dayanamam ben. Simdi devlete gisiyorum daha bir hafta,gun belirlemedi.Hele buaksam ilk defa bukadar zorlandim ayagini dayadı kaburgama canim çok yandı misafir vardı gitsinler diye bekledim resmen simdi yattım sus pus inada yapıyor sanki velet sana gun yada hafta soyledimi dr?
Canım gozunaydin ilk bebislerin gelisineaz kaldı desene. Rabbim sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah hepinizi. Çok heyecan verici beklemek. Hele gunun konunca.Bende uyuamıyorum, sadece nefes almamak değil yatış pozisyonu rahat ettirmiyor bir türlü. Dinlenemiyorum
Bana da geçse hic geçmiyor gibi geliyor.8. Ayı da bitirmişim vay bee zaman bi çok çabuk geçiyor gibi geliyor birde hiç geçmiyor gibi geliyor garip bi duygu
Biz birini zor taşıyoruz gülüm sen birde iki tane Allah yardimcin olsun az kaldiBende uyuamıyorum, sadece nefes almamak değil yatış pozisyonu rahat ettirmiyor bir türlü. Dinlenemiyorum
Cnm çok geçmiş olsun. Dr la görüş bence en erken ne zmn alabiliyorsa alsın bebeği. Stand takılmak derse de sana diyim senelerdir babannem her sene stand takılıyor on dk lık işlem hatta lokal uyusturup yapıyorlar boylece diyalize girmiyor çok basit işlem eve geliyor yürüyor düşün. Bence stand en iyisik8zlar bn bu bobrek sancisina daha fazla dayanamiyacagim 2 hafta daha idare ediyim diyordum ama bu sir agrisina kasik agrisina dayanmak mumkun deil daha uyuyamadim sabah artik mecbur doktra gidicem garanti ya hastaneye yatirir yada stent takmak zorundayim diyecek cok korkuyorum allah yardimcim olsun dua edin banada kuzumada bide furkanim var onu nasil birakip hastanede kalacaksam bna cok duskun bn olmadan asla yemez bi yere gitmez kafam cok karisik ya aglamaktan iki kuzumu dusunmekten kendi canimi acimi unuttum
Benim kemik agrim çok oluyor belden aşağısı felç gibi. Birde kuyruk sokumu kemigim eğri o beni mahvediyor. Benim bebek aşağıda nefesmi etkilemiyor simdilik. Yukardaysa baskı yaparGünaydın kızlar yine sabahı sabah ettim bugün de uyuyamadim çok şükür. Nefes almakta zorlaniyorum sizdede bu şekilde bişey oluyor mu?
Geçmiş olsun cnm. Kınama, kınadığını yaşamadan olmezsin demişler. Elini bağla dilini tut canım. Su halimizle bile bizi anlamayan öyle insanlar var ki! Sen söyleme kimseye birşey.Ya ben niye her gunahin cezasini bu dunyada cekiyorum. Ahirete hic kalmiyor. Tv de kadinin sag elinin yuzuk parmagi kirilmis kavgada. Yemek yapamıyorum diye agladi bende ya yapilmaz mi millet amma nazli dedim az once sag elimin yuzuk parmagina corba döküldü. Hemde kaynar corba. Sizim sizim sizliyor
*Tuğrul ,Göktuğ,Kerem ,Utku,Enes,ArdaKızlar biz daha isim bulamadık ya bir sürü isim listesi yapıp çoğunu eledik yine de tam içimize sinen duyunca işte bu diyeceğimiz isim çıkmadı rastimiza ben Selim çok beğendim ama eşim beğenmedi o zamandan beri hiç bir isim içime sinmiyor aklımdan hep Selim geçiyor , bir iki isim önerir misiniz ama çok ta modern isimler olmasın ve güzel anlamlı olsun :)
Sana tavsiyem eşini Selime ikna et. Neden dersen ufak oğlum selimhan adi. Hem sari mavi gözlü sari selim diyorlar. Hem de öyle sakin öyle uysal büyüdü ki, gaz sancısı uykusuzluk bilmedik şükürler olsunKızlar biz daha isim bulamadık ya bir sürü isim listesi yapıp çoğunu eledik yine de tam içimize sinen duyunca işte bu diyeceğimiz isim çıkmadı rastimiza ben Selim çok beğendim ama eşim beğenmedi o zamandan beri hiç bir isim içime sinmiyor aklımdan hep Selim geçiyor , bir iki isim önerir misiniz ama çok ta modern isimler olmasın ve güzel anlamlı olsun :)
Bebek bakacak damarlarına veya kaslarına baskı yaparsa çok ağrı oluyor. Bazen sağ bazen sol tarafta olur benimde. Hatta bazen bir anda uyuşmuyor gibi bir ağrı olur. Dr normal dedi cnm.Gunaydin kizlar hani com yürürsünüz de bacaginiz hamlik olur ezilmis gibi agrir ya o haldeyim .Yurumedigim halde bacaklarım cok kotu sizliyor .Ayni seyi yaşayan var mi ?
Boyle kaslarim kemiklerim degil de direk et aciyor .Agri da degil ezik gibi.Bebek bakacak damarlarına veya kaslarına baskı yaparsa çok ağrı oluyor. Bazen sağ bazen sol tarafta olur benimde. Hatta bazen bir anda uyuşmuyor gibi bir ağrı olur. Dr normal dedi cnm.
Bende de önce kuyruk sokumu ağrıus şimdi de kaburga batması ağrısı başladı çok acı veriyor. Öksürüğüm de hala geçmedi öksürdükçe batıyor gibi oluyor. Sanırım son bi kaç ayda herkeste bu tarz şeyler oluyor kas kemik ağrılarıGunaydin kizlar hani com yürürsünüz de bacaginiz hamlik olur ezilmis gibi agrir ya o haldeyim .Yurumedigim halde bacaklarım cok kotu sizliyor .Ayni seyi yaşayan var mi ?
Insallah bir an once gecer sikayetlerimiz .Bende de önce kuyruk sokumu ağrıus şimdi de kaburga batması ağrısı başladı çok acı veriyor. Öksürüğüm de hala geçmedi öksürdükçe batıyor gibi oluyor. Sanırım son bi kaç ayda herkeste bu tarz şeyler oluyor kas kemik ağrıları
İsim konusuna karar veremeyen bir kişi de benim erkek için isim önerileri paylaşırsanız çok sevinirim.
Dinlen canım kendini yoracak hiç bişey yapmak ılık bir dus al kasılma bende de devam ediyor ama o kadar sık değilAynen hepımız de aynı gün olması :) bende hala hafıf çatı ve kasık ağrısı var gecmedı kasılma da arada geliyor gıbı :)
Aaa bayağı az kalmış hadi güzel haberlerini bekliyorum şimdiden:)))Aynen dogru soyluyorsun birazda biz agirlanalim :) evet cok yakinda pazartesi gidicem heyecan sardi simdiden ne dicek diye:) özeldeyse doktorun nazin geçer ama benim devlet pek önemsemez sanirim.
Canim Allah yardımcın olsun inşallah çözümünü bulur doktork8zlar bn bu bobrek sancisina daha fazla dayanamiyacagim 2 hafta daha idare ediyim diyordum ama bu sir agrisina kasik agrisina dayanmak mumkun deil daha uyuyamadim sabah artik mecbur doktra gidicem garanti ya hastaneye yatirir yada stent takmak zorundayim diyecek cok korkuyorum allah yardimcim olsun dua edin banada kuzumada bide furkanim var onu nasil birakip hastanede kalacaksam bna cok duskun bn olmadan asla yemez bi yere gitmez kafam cok karisik ya aglamaktan iki kuzumu dusunmekten kendi canimi acimi unuttum
Canım sen iftara tek başına yemek mi hazırlayacaksın? Allah kolaylık versin ama dediğin gibi ben önüme yemek gelse de hep yatsam istiyorum. Annem bugün belki bana uğrayacaktı bende iftara kalırsa dışardan söylerim diye plan yapıyordum.Herkese günaydın
Valla bende aglaya sizlaya uyudum. Her yanim agriyor gece. Şuan yeni uyandım çok iyiyim mesela. Yemek önüme gelse bütün gün yatsam hic agrim olmasa ohh. Aksam iftara misafir var nasıl olucak bilmem allahtan eşim evde de ben sadece mutfakla ilgilenirim.
Olsun canim bu bebisler buyuycek adam olcak bi gun. O zaman guclu heybetli isimler cok yakisacak.Evet benim seçimim değil ama. Eşim için çok değer taşıyan bi isim. Koymak istemesem sıkıntı olmaz ama kıyamıyorum onunda evladı sonuçta. Bir çaresine bakacağım artık, teşekkür ederim.
Hayirli olsun canim. Besiktas cok guzel bir ilcedir. Biraz kalabalik ve hareketlidir ama ben cok severim nezih bir yerdir gencler ogrenciler olur. Hiiiic korkma.Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?