2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Devlette olan arkadaşlarım var ve onlara da erkene gün verediler. Aslında 38 dolduğu hun alabilirler yani. Elzem bir durumda 36/37 de ile alınıyor.

Herkese günaydın
Valla bende aglaya sizlaya uyudum. Her yanim agriyor gece. Şuan yeni uyandım çok iyiyim mesela. Yemek önüme gelse bütün gün yatsam hic agrim olmasa ohh. Aksam iftara misafir var nasıl olucak bilmem allahtan eşim evde de ben sadece mutfakla ilgilenirim.

Cnm çok geçmiş olsun. Dr la görüş bence en erken ne zmn alabiliyorsa alsın bebeği. Stand takılmak derse de sana diyim senelerdir babannem her sene stand takılıyor on dk lık işlem hatta lokal uyusturup yapıyorlar boylece diyalize girmiyor çok basit işlem eve geliyor yürüyor düşün. Bence stand en iyisi

Günaydın kızlar yine sabahı sabah ettim bugün de uyuyamadim çok şükür. Nefes almakta zorlaniyorum sizdede bu şekilde bişey oluyor mu?
Benim kemik agrim çok oluyor belden aşağısı felç gibi. Birde kuyruk sokumu kemigim eğri o beni mahvediyor. Benim bebek aşağıda nefesmi etkilemiyor simdilik. Yukardaysa baskı yapar

Geçmiş olsun cnm. Kınama, kınadığını yaşamadan olmezsin demişler. Elini bağla dilini tut canım. Su halimizle bile bizi anlamayan öyle insanlar var ki! Sen söyleme kimseye birşey.

*Tuğrul ,Göktuğ,Kerem ,Utku,Enes,Arda

Sana tavsiyem eşini Selime ikna et. Neden dersen ufak oğlum selimhan adi. Hem sari mavi gözlü sari selim diyorlar. Hem de öyle sakin öyle uysal büyüdü ki, gaz sancısı uykusuzluk bilmedik şükürler olsun
İsimlerinin çocuklar üzerindeki etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum ben. İlk oğlum da demirhan onu eşim istemedi baslarda hep, en sonunda ben tasidim ben zorlandim isim hakki benim dedim benim dediğim oldu.

Gunaydin kizlar hani com yürürsünüz de bacaginiz hamlik olur ezilmis gibi agrir ya o haldeyim .Yurumedigim halde bacaklarım cok kotu sizliyor .Ayni seyi yaşayan var mi ?
Bebek bakacak damarlarına veya kaslarına baskı yaparsa çok ağrı oluyor. Bazen sağ bazen sol tarafta olur benimde. Hatta bazen bir anda uyuşmuyor gibi bir ağrı olur. Dr normal dedi cnm.

Bebek bakacak damarlarına veya kaslarına baskı yaparsa çok ağrı oluyor. Bazen sağ bazen sol tarafta olur benimde. Hatta bazen bir anda uyuşmuyor gibi bir ağrı olur. Dr normal dedi cnm.
Boyle kaslarim kemiklerim degil de direk et aciyor .Agri da degil ezik gibi.

Gunaydin kizlar hani com yürürsünüz de bacaginiz hamlik olur ezilmis gibi agrir ya o haldeyim .Yurumedigim halde bacaklarım cok kotu sizliyor .Ayni seyi yaşayan var mi ?
Bende de önce kuyruk sokumu ağrıus şimdi de kaburga batması ağrısı başladı çok acı veriyor. Öksürüğüm de hala geçmedi öksürdükçe batıyor gibi oluyor. Sanırım son bi kaç ayda herkeste bu tarz şeyler oluyor kas kemik ağrıları
İsim konusuna karar veremeyen bir kişi de benim erkek için isim önerileri paylaşırsanız çok sevinirim.

Insallah bir an once gecer sikayetlerimiz .
Ben Yağız,Aras ve Alp ismini cok seviyorum .

Aynen hepımız de aynı gün olması :) bende hala hafıf çatı ve kasık ağrısı var gecmedı kasılma da arada geliyor gıbı :)
Dinlen canım kendini yoracak hiç bişey yapmak ılık bir dus al kasılma bende de devam ediyor ama o kadar sık değil
Aynen dogru soyluyorsun birazda biz agirlanalim :) evet cok yakinda pazartesi gidicem heyecan sardi simdiden ne dicek diye:) özeldeyse doktorun nazin geçer ama benim devlet pek önemsemez sanirim.
Aaa bayağı az kalmış hadi güzel haberlerini bekliyorum şimdiden:)))
Özelde canım bir de benim doktorum aile dostumuz sağolsun çok ilgili başka türlü yapamazdım herhalde çünkü ben çok korkak biriyim ☺☺☺
Senin de doktorun senin istediğin günü verir ya sonuçta senin kararın yeter ki bebek sağlıklı olsun o dönemde kilosu iyi olsun
Canim Allah yardımcın olsun inşallah çözümünü bulur doktor
Oğlun için de üzülme canım benim hepsi geçecek inşallah Neyse ki az bir süre kaldı
Baktın hastanede yatıracak oğlunu da yanına alırsın olmadi

Canım sen iftara tek başına yemek mi hazırlayacaksın? Allah kolaylık versin ama dediğin gibi ben önüme yemek gelse de hep yatsam istiyorum. Annem bugün belki bana uğrayacaktı bende iftara kalırsa dışardan söylerim diye plan yapıyordum.

Evet benim seçimim değil ama. Eşim için çok değer taşıyan bi isim. Koymak istemesem sıkıntı olmaz ama kıyamıyorum onunda evladı sonuçta. Bir çaresine bakacağım artık, teşekkür ederim.
Olsun canim bu bebisler buyuycek adam olcak bi gun. O zaman guclu heybetli isimler cok yakisacak.

Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
Hayirli olsun canim. Besiktas cok guzel bir ilcedir. Biraz kalabalik ve hareketlidir ama ben cok severim nezih bir yerdir gencler ogrenciler olur. Hiiiic korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…