2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Rabbim yardimcin olsun zaten hamilelik zor sen birde ağrı cekiyorsun Rabbim hakkında hayirlisini nasip eylesin

Olsun canim bu bebisler buyuycek adam olcak bi gun. O zaman guclu heybetli isimler cok yakisacak.
Babası asker. İsimlerden bahsederken ağzını dolduracak isim dedi. Sesini iyice kalınlaştırıp kükreyerek söylüyo Alparslan diye savaşçı büyüyecekmiş falan filan. Bide arkadaşlar Eymen , Berat falan koydu eymoş beroş diyoruz bizmki yumuşamazda :)) ama bi isim bulmalıyım Siraç çok güzel ama aramızın bozuk olduğu kızın yeğeninin adı her goren isim buldun mu diyo napacaksam.. Allah başka dert vermesin diyim kendime :)

O değil bende beceremiyorum biz karı koca kalp işine girmesek daha iyi :))

Günaydınn bu arada güzel anne ♡

Yakın arkadaşımın oğlu Alparslan alpoş diyorlar cnm :) :) :) illa Bı kısaltma yapıyorlar isimlere benım kızımın adı Nisa allahtan kısa yoksa illa bişey bulurduk :) :)

Allah yardmcn olsun canım naptın gttn mi doktora

Dua et ki böyle ufak tefek şeyleri bu dunyada ödüyosun ahirette hesap daha keskin öyle şeyler söyleme isyana girer mantıklı olan hiç kmseye pek fazla yorum (iyi yada kötü) yapmamak sanırım. Kırılmamış en azından :)
Geçmiş olsun şuan nasıl elin ?

Al bendende o kadar cnm sabahın köründe tv izliyorum hergun hatta geceden başlıyorum izlemeye 7 gibi uykuya dalmışım şimdi uyandım bide sürekli tuvaletteyim 5 dk da bir ordayım.

Yakın arkadaşımın oğlu Alparslan alpoş diyorlar cnm :) :) :) illa Bı kısaltma yapıyorlar isimlere benım kızımın adı Nisa allahtan kısa yoksa illa bişey bulurduk :) :)
Bu kulaklar Alperene apiş diyenleri duydu çocuk 18inde banada zehroş diyolar yapacak bişy yok sanırım :)))

Hayırlısıyla gelsinler inşalah, 4 hazıranda kac hafta kac günlük oluyorsun?

Evet benim seçimim değil ama. Eşim için çok değer taşıyan bi isim. Koymak istemesem sıkıntı olmaz ama kıyamıyorum onunda evladı sonuçta. Bir çaresine bakacağım artık, teşekkür ederim.
Ben olsam adını sadece Alparslan koyardım ve Alp diye seslenirdim. Alp de güzel bi isim bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…