2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız suyun gelse bile bir saat içinde doğurmicaksin kiii saatlerce ağrı acı çekip öyle doğuruyor insanlar ikinci üçüncü doğumu olup çatısı da çok uygun olanlar hızlı doğuruyor sadece azcik bişey kalmış böyle şeylerle karşılaşmıcaksin bence zaten

Yağız ilk seçtiğim isimdi onuda çok beğeniyodum Aras ı da aynı şekilde etrafmdakiler koydu o ismi. Tesadüflere bak aynı isimler cezbediyor.
Biz koyduk isim hatta dun hediyelikler icin pleksiler geldi artik isim degistirmek yok kp adi +Mirza

Gunaydin kizlar hani com yürürsünüz de bacaginiz hamlik olur ezilmis gibi agrir ya o haldeyim .Yurumedigim halde bacaklarım cok kotu sizliyor .Ayni seyi yaşayan var mi ?
Bende de oluyor akşamları yatağa yattığımda sanki bütün gün yürümüşüm gibi ağrım oluyor

ALPARSLAN tek başına çok güçlü bir isim zaten
Evet :) eşimin 6 sene önce askerdeki komutanın ismi biliyomusun eşime askerliği sevdiren adam hâlâ görüşüyorlar onun gbi komutan olmak istedm der eşim. Adama ismini koyacağını söyledi komutan ağlamış bildiğin. Birde şiir yazdı bizim bebeğe oyle güzeldiki ağlayarak okudum komutan uzakta olmasına rağmen doğum yaptğmda hastaneye gelecek bizden heyecanlı doğumu bekliyo. o isme ilk başta ısınamasamda şimdi öyle değil alıştm ama bi isim daha peşindeyim :)

Gunaydin kizlar hani com yürürsünüz de bacaginiz hamlik olur ezilmis gibi agrir ya o haldeyim .Yurumedigim halde bacaklarım cok kotu sizliyor .Ayni seyi yaşayan var mi ?
Benim de öyle hiçbir şekilde yurumuyorum yuruyemiyorum ama bacaklarım hepp yorgun bir de üç gün önce bir bacagima sabah kramp girdi hala açısı var üstüne basamiyorum 5 dk içinde hamlamiş

Merhaba kızlar

bedef canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah çok daha mutlu huzurlu olursunuz orada

nevesta81 canım yeni gördüm sana da şimdiden hayırlı olsun Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah heyecan tavan olsa gerek

Gece boyu uyuyamadım tuhaf bi ağrı vardı sanırım yalancılar başlıyor bende de ama tırsmadım da değil hani sanki hala bel ağrım var gibi hakkımızda hayırlısı... birde gece yatmadan önce bi mide yanması yaşadım resmen ağlayacaktım soda içtim peşpeşe ona rağmen yaktı geçti

O çok kötü ya dün sabah sağ bacağım kitlendi kaldı kramp çok çabuk giriyor
Magnezyum eksikliğinden oluyomus heralde ben de hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişey gerinmeye çok korkuyorum artık tekrar olcak diye. Ama doktora söylesem olur öyle diyecek. İki aydır kan uyuşmazlığı dışında herhangi bir test de yaptirmiyor... Sana bişey verdiler mi?

Günaydın kızlar, herkes erkenci görüyorum ki. Bende sağa dön sola dön sabahı zor yaptım. Eskiden uyurken dönerken ahh falan dediğimde eşim iyi misin derdi. Adam şimdi hiç sormuyor alıştı uykuda inlemelerime
Benim kızımın ismi çok kısa olacak kimse kısaltamaz hatta biz severken uzatıp seviyoruz 

senemorbay canım çok geçmiş olsun korkma stent takarlarsa rahat edersin öyle zor bi işlem de değil furkanda bebeğinde yanında olur merak etme yalnız kalmazlar.

bedef canım hayırlı olsun güzel bi yer çıkmış sevindim adınıza.

Karnım bu şekilde aşırı sivri yanlara yunlara tasma yok olduğu gibi öne gidiyor. Ve biraz aşağıda oturunca bacaklarima degiyor bacaklarım açık oturuyorum ve geri yaslanmak zorundayim. Kalcam çatlak doldu ama göbekte henüz yok. Böyle giderse bence o sivri kısım da catlayacak

Gecmedi bir türlü destek minderiyle zor uyudum ya .Carsamba dr a sorcam muhtemelen normal diyecek ama cok kötü
Bende ayaklarımın altına yastık koydum öyle yattım canım uyumuşum sonra ama tabi 2 saatte 1 uyandım her uyandığımda da vardı o ağrı bende cumartesi sorcam bakalım ama dediğin gibi kesin normal diyecek sende şişmede var mı ayaklarda ben uzatsamda şişiyor hep bu aralar çok şiştim çok ödem var çokta su içiyorum anlamadım sıcaklardan mı acaba

Yok vermedi doktorum yaşadığım herşey normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…