2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım öyle durumlarda hamilelerin kullanabildiği mide koruyucular var ağlayacak kadar kötü olursan icebilirsin. Kana da pek karışmıyor mideyi kaplıyor

Ayy maşallah almış başını gidiyor yakında kendi Cumhuriyetini kuracak :))) benim karnımın altları çatladı hep. Aynen bende otururken bacağımı açıyorum karnım bacaklarımda doğmadan kucağımızda oturuyor bebişler bende bi kaç haftaya senin gbi olurum sanırım

Benim de öyle hiçbir şekilde yurumuyorum yuruyemiyorum ama bacaklarım hepp yorgun bir de üç gün önce bir bacagima sabah kramp girdi hala açısı var üstüne basamiyorum 5 dk içinde hamlamiş
Bakalim nasil olcak nefes almakta da zorlaniyorum.Simdiye kadar kendi isimi kendim görüyordum ama bundan sonra pek mümkün görünmüyor.
Çok güzelll inşallah sağ salim gelsin adıyla yaşasın oğluş :)
Insallah canim
Aynen ben de kolonyalara isimli pleksi yapıştırdım dün eşime diyorum ki ölsen değiştiremezsin artık bu ismi
Sen ne koymustun unuttum ben.
Ayakkabilarim olmuyor ayaklarim sisiyor benim de .

Benim isim çok nadir ya kendimi ifşa etmiş olurum bildiğin. kp adı çok eski ve bence artık kimsenin çocuğuna koymadığı bir isim, kötü. Sadrettin gibi bişey. Artı yine pek kullanılmayan yeni doğan çocukta duymadığım bir isim seçtik, Türkçe.

Yaq maşallah kocaman olmuşsunuz :) benim yanlara doğru olduğu halde otururken bacaklarım açık oturuyorum senin daha zor duruyor canım. Çatlamaz belki bol yağ sürmeye devam et, çatlıycak olsa şimdiye çatlardı sanki benim şahsen şimdiden bir sürü çatlağım var :/

Ah ah ne var ki isim isine karismasa kimse .Neyse hayirlisi ..

Tuzlu yiyor olabilir misin acaba canım eskiye göre daha az tuzlu yememiz lazım sanırım

Maşallah Allah bağışlasın canım evet ben de isimlerin etkisine çok inanıyorum bakalım hangi isimde karar kilcaz :)

Günaydın herkese . Sabah kalktığında elleri şiş olan var mı aranızda? İki sabahtır ellerim şiş ve uyuşuk uyanıyorum bir iki saate geçiyor ama ilk kalktığımda kapatamıyorum bile ellerimi

Tuzlu yiyor olabilir misin acaba canım eskiye göre daha az tuzlu yememiz lazım sanırım
Yok canım aksine yemekleri bile az tuzlu yapıyorum bir öğlen iş yerinde yediğim yemeklerden mi acaba onlarda çok tuzlu gelirse yemiyorum gerçi ama yine 1 2 kaşık yiyiorum aç kalmamak için

Günaydın herkese . Sabah kalktığında elleri şiş olan var mı aranızda? İki sabahtır ellerim şiş ve uyuşuk uyanıyorum bir iki saate geçiyor ama ilk kalktığımda kapatamıyorum bile ellerimi
Günaydın canım. Bende tam yukarda onu yazıyordum. Bende de oluyordu. Tuzdan olabilir diye düşündüm.

Yok canım aksine yemekleri bile az tuzlu yapıyorum bir öğlen iş yerinde yediğim yemeklerden mi acaba onlarda çok tuzlu gelirse yemiyorum gerçi ama yine 1 2 kaşık yiyiorum aç kalmamak için
O zaman çalıştığın içindir canım, farketmesekde azıcık ayakta kalsak vücut tepki gösteriyor artık. Ağırlığa dayanamıyor. Ben bu ara çok ayakta kaldım ayaklarım hep şiş. Ellerim vs tuzu azaltınca geçti yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…