2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlamamasi lazım napsak netsek çatlak izi hiç geçmiyormus ya lazerle bile sonuç alamamis insnlar

Canım öyle durumlarda hamilelerin kullanabildiği mide koruyucular var ağlayacak kadar kötü olursan icebilirsin. Kana da pek karışmıyor mideyi kaplıyor

Canım evde mideyle alakalı bir ilaç yok bu zamana kadar hep soda ile geçiştirdim bu hafta kontrol var isticem doktordan

Bu arada çok tatlısın benim göbeğim yayvan olduğu için daha rahatım sanırım illaki bi gerinme falan oluyo ama sanırım seninki kadar zor değildir

Bebişler artık büyüdüğü için zaten bacaklarını açarak oturman çok normal ki öylede oturman lazım zaten bebişi şıkıştırmamak için

Günaydın herkese . Sabah kalktığında elleri şiş olan var mı aranızda? İki sabahtır ellerim şiş ve uyuşuk uyanıyorum bir iki saate geçiyor ama ilk kalktığımda kapatamıyorum bile ellerimi
Tuz + üstüne yatmış olabilirsin canım haftaiçi birgün bende sahura kalktığımda öyleydi sabaha düzelmişti bir daha da olmadı ama akşama kadar işyerinde sandalyede oturduğum için ayaklarım az da olsa şişiyor

Çatlamamasi lazım napsak netsek çatlak izi hiç geçmiyormus ya lazerle bile sonuç alamamis insnlar
Yağı artır canım daha çok sür son zamanlar en gergin olduğu zaman cilt iyice hassaslaşıyor. Cilt yapısına da bağlı sanırım. Ben çok yağ sürdüm yine de çatladım. Artık yapabilecek bişeyim yok ne yazık ki
Aah ah bayılırım bende. Neyi seviyosak zararlı be :)) doğumdan sonrada herşeyi yiyemeyeceğiz daha bunlar fragman :)
Dimi :) doğumdan sonra çok daha dikkat etmemiz gerekicek sanırım :) neyse o günlere de alışırız heralde :)

Deme şöyle yaaa
Valla öyle okudum internetten geçen gün milana yazmış çatlak için bir krem ben de bı araştırayım dedim napicaz bu çatlakları diAllahım..hiç benim çatlağım şöyle geçti diyen yok. Göbeğimde yok ama kalcam çizik çizik oldu bildiğin solsalar bari kısa sürede...

Günaydın hanımlar.
Uzaya doğru giden gobusumle

Sismis ayak ve ellerimle günaydın

Benimde ayaklarım çok ağrıyor
Gece bazen bacaklarıma kramp griyor
4 hazirana doktoruma randevu aldım.
Bakalım o samana kadar inşallah doğurmam

Eklentiler

• 20180526_112723.webp
    8 KB · Görüntüleme: 107
Solar inşallah ben bitkisel yağlarla idare edecem birde kendimi toparladığımda spora başlycam nasipse. Toparlar vucut hem sıkılaşınca daha iyi olur sarkmasın hiç bi yerimiz

Maşallah canım. İnşallah herşey yolunda gider...

4 haziran deynce bi heyecanlanıyorum :) nevesta81

Ben de ikıncı isim olarak kp ismini koyucam ıkı sene önce rahmetli oldu severdim de Allah rahmet eylesin eşim rica etti kabul ettim inşallah saglıklı akıllı olsunlar

Inşallah 35+6 oluyormuşum dr.a göre böyle yani ama benim hesabıma göre 35+3 oluyorum.
Ay canım merak etme küveze bile girmeden kucağna gelirler inşallah an an bize yazarsın tamamı, 9 gün kalmiş senin yerine ne cok heyacanlandım böyle,

tercih meselesi canim ben evlenmeden cok istedigim viseydi oglum olursa ilk kp. Ismini koyucam die Allah nasip etti koydum ama o isimle hitap etmioruz ikinci ismiyle hitap edioruz
Esim de oyle pazarlik yapiyor 2.ismi tek kullanmak yok diye .Hıı hıı evet.
Ben de ikıncı isim olarak kp ismini koyucam ıkı sene önce rahmetli oldu severdim de Allah rahmet eylesin eşim rica etti kabul ettim inşallah saglıklı akıllı olsunlar
Seviyorsan sorun yok
Tünaydn kızlar kontrole geldik bakalm bebisim ne durumdayms
Hadi bakalim bekliyoruz guzel bir poz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…