2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Walla he de canm dogunca bir iki sefer solenirde sora tek isme doner o sen istemiosan mirza de hep
Bakalim ne olcak takmiyorum fazla .Sağlıkla gelsinler de .Sadece kp in yaptığı eziyetler ve kırdığı zamanlar aklimdan çıkmıyor. Sempati duyamiyorum yani .

Bakalim ne olcak takmiyorum fazla .Sağlıkla gelsinler de .Sadece kp in yaptığı eziyetler ve kırdığı zamanlar aklimdan çıkmıyor. Sempati duyamiyorum yani .
Tabi ki istememni anliorum ismini benim kp dunya iyisi babamla nasil sakalasir konusursam onunlada ole cok severim oda beni ole koymak istememn gayet normal

Haaa yok canim 4 haziranda randevum var filan yazmissin temizlik yaparken okuyunca dogurucan sandim sende 4 haziranda :) tabiki zamaninda gelsin bebisin canim

Yok canm uzunca bir süredir doktora randevu olusturamamistim...
Müsait olamadım müsait olduğum günlere de randevu veremediler sınavların bittiği gün gidiyorum bakalım yavrucak nasıl oldu

Bunları eşinin de bilip hala üstelıyo olması biraz can sıkıcı tabi neyse mirza da çok güzel Bı kere alışırsa herkes mirza der :) :)

Yok canm uzunca bir süredir doktora randevu olusturamamistim...
Müsait olamadım müsait olduğum günlere de randevu veremediler sınavların bittiği gün gidiyorum bakalım yavrucak nasıl oldu
Iyidir insallah canim merak etme :) bnde 2 ay gitmedim sorasinda devlete gittim hiccc ne usg foto verdi ne bana gosterdi bebegimi kendi bakti soledi kilosunu boyunu hadi by by yapti

Bunları eşinin de bilip hala üstelıyo olması biraz can sıkıcı tabi neyse mirza da çok güzel Bı kere alışırsa herkes mirza der :) :)
Annemin bir sözü var isim bir çiçek .Cok da onemli degil diye oyle dusunmeye çalışıyorum. Huzurlu,sağlıklı bir bebis olsun da her seye deger .Cok bekledik bu duyguyu tatmayi.

Öyle oluncada sınır oluyorum iki açıklama yapmak zor değil yani
Tabiki yaaa benin siram doktor bekliorum odada bi yere gitti gelmek bilmedi dier kadinlarda girdi iceri geldi Allahim bir terslemeler milleti cikin hadi hadi dedi cocuk azarlar gibi ben cikmiorum tabi banada dio duymuo musun cik dio dedim bnde benim siram ha iyi gec dedi bide azar yedim yani muane olmadan :)

Off aynen bazıları gerçekten çok tersliyor.
Ben fetal eko iicin gitmistim. Son gittigim doktoe muayene bile etmedi beni.
Oysa ilk gittiğim muayene etmişti sorduğum sorulaarada gayet açık ve net cevap vermisti

Allah yardımcın ollsun canım az kaldı inşş bitcek bu acılarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…