2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Boyle kaslarim kemiklerim degil de direk et aciyor .Agri da degil ezik gibi.
Canım aynısı bende var uyurken oluyo uyku arasın uyanınca böyle ezilmiş gibi ağrı oluyo annem ödem ve kiloya bağlı dedi bende tam bilmiyorum. Hatta bi yerimi kaşıyınca orda bile ağrı oluyo

Benim ellerimde henüz yok canım ayaklarım daha çok işte uzatabildiğim kadar uzatıyorum ama bütün günde duramıyorum öyle gelen giden oluyor
Aman sismesin kötü oluyor .

Amaan sen de
İnşallah böyle kalır canım daha da şişmez
Bakalim ne olcak takmiyorum fazla .Sağlıkla gelsinler de .Sadece kp in yaptığı eziyetler ve kırdığı zamanlar aklimdan çıkmıyor. Sempati duyamiyorum yani .
Sende diğer ismini kullanırsın canım herkes o isme alışır zaten onu kullanırlar. Sende benim gibisin canım bende çok çektim kpden her defasında da eşime söylerim sevmiyorum diye saygımı gösteriyorum ama sevgi asla haketmiyor çünkü

Yan yattığımız için üstüne yatılıyor ister istemez canım . O da etkiliyor demek. Neyse ki az kaldı

Tünaydın kızlar

Herkese iyi hafta sonları.. Feci uykum var geç uyuyup çok uyanıyorum. Şimdi çamaşır attım bende makineye, 1 saat uzanır kalkarım şu sersemlik geçsin.

Bu arada doğum sonrası telaş olmaması için, çocuk doktoru araştırmalarına başladınız mı? Çevre hastanelerde bebek dostu, gereksiz ilaç yazmayan doktorlara bakın derim internetten ya da eş dost ahbap tavsiyelerinden..
Şimdilik kaçtım

Maşallah subhanallah göbişlerinize Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza inşş :)

Bende devletten randevu aldım idrar kan testi yapıyım , hamilelikte idrar hiç yaptırmadım merak ediyorum neyim var neyim yok? Dr umda hiç istemedi.

Canım o kadar şiddetli mi oluyor sendeki kasılmalar doktoruna sordun mu? Bende zor nefes alıyorum ama kısa sürüyor ve çok etkilemiyor beni.
Evet malesef şiddetli dr haftada bir iğne verdi birde 34 haftayı görelim yeterki dedi 32 bitiyor çok şükür. Her hafta igneyide oluyorum yapacak birşey yok sanirim. Ilklerde inanmamıştı magnezyum verip gonderiyordu simdi anladi oda :) neyseki riskli haftalari atlattik cok sukur.
Benım şuan baya gene başladı sürekli bebegım hareket halinde ve semsert orayı coook acıtıyor etım sıkısıyor resmen ya aksamkındende beter
Ben artık bunun bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bazılarımızda fazla fazla olurken başkalarında hic olmamis. Fazla karnını okşama biraz kafani dagit düşünemeye çalış ben oyle yapiyorum artik. inşallah böyle yalancı kasılma olarak kalırlar.
Devlette olan arkadaşlarım var ve onlara da erkene gün verediler. Aslında 38 dolduğu hun alabilirler yani. Elzem bir durumda 36/37 de ile alınıyor.
Inşallah gününü versinde bende rahatliyim. nedense gunu duysam daha çabuk gececek gibi geliyor. Bu kontrolde soracağım
Inşallah canim sagolasin paylaşırım dönüşte haberleri :) neguzel doktorun tanıdık olması ya istediğin gibi çekinmeden konuşursun günüde ayarlar bence :) bakalım 1 günümüz kaldı ısrarla şansımı zorlayacağım:)

Canım aynısı bende var uyurken oluyo uyku arasın uyanınca böyle ezilmiş gibi ağrı oluyo annem ödem ve kiloya bağlı dedi bende tam bilmiyorum. Hatta bi yerimi kaşıyınca orda bile ağrı oluyo
Bende ödem yok cok sukur sadece arada ayaklarim şişiyor o da cok ayakta kalinca .Kilo da fazla almadim .Bakalim dr ne diyecek.
Dogum yapacagim hastanenin cocuk doktoru cok övülüyor ona gidecegim .Bir de bebek icin ilk 20 anne icin ilk 40 tüm kontrol ve muayeneler ücretsiz.

ladycry canım ne yaptın inş güzel haberler almışsındır.
Canım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi

bedef hiç korkmana gerek yok cnm istanbulun en güzel semtlerinden birine geliyorsun. Biraz kalabalik bir şehir ama sıkıntı yapma alisirsin. :)

Zorla bakalım canm ama bebisin gelişimi de çok önemli kilosu vs :))
Onlar iyiyse bence kabul eder canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…