- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.741
Canım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi
Kaçıncı haftada yaptı canım çatı muayenesini birde can acıtıyor muKızlar şimdi doktordan geldik. Oğluşum hala ufak. Ama en azından 3haftada 500gr almış 2kg olmuş çok şükür. İnş 3kiloya kadar ulaşır doğana kadar.
Nst ye girdim sıkıntı yok dedi doktor.
Çatın muayenesi yaptı çatım darmış. 3kilodan fazla olursa Bebek normal doğum Sıkıntıya girer dediHayırlısı olsun diyorum. Var mı benim gibi çatısı dar olan acaba?
Kaçıncı haftada yaptı canım çatı muayenesini birde can acıtıyor mu
Canım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi
Çatı muayenesini çok merak ediyorum. Nasil oluyo doktor mu yapiyo. Bide kendide bakiyomu oraya sadece elini mi girdiriyo.Kızlar şimdi doktordan geldik. Oğluşum hala ufak. Ama en azından 3haftada 500gr almış 2kg olmuş çok şükür. İnş 3kiloya kadar ulaşır doğana kadar.
Nst ye girdim sıkıntı yok dedi doktor.
Çatın muayenesi yaptı çatım darmış. 3kilodan fazla olursa Bebek normal doğum Sıkıntıya girer dediHayırlısı olsun diyorum. Var mı benim gibi çatısı dar olan acaba?
canım sağlıklı olsun da kilo alınıyor sutunle çabucak toparlar inşallahCanım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi
Ben çok zayıf degilim zaten normalde 76 kilo ile hamile kaldım diğer iki gebeliklerimde de fazla kilo almadım umarim buda 10 olmadan tamamlarim
Maşallah canım benim ayrıca kilona da maşallah ben en son 14 almıştım gerçi herkes sende kilo yok diyo çok zayıf olduğum için
Benim daha varmış ozaman 32 de gidicem bende bu hafta bakar mı acaba diye düşündüm. Kasma deyince zaten insan kasmayacağı varsada kasar kendini ben iltihap için gitmiştim önceden numune alıcaklardı ozaman öyle bir şey sokmuştu ilk gittiğimde anlamadım acımadı canım ama ikinciye gittiğimde bildiğim için çok sıkmıştım kendimi bakalım bunda ne olacak sakin olmaya çalışıcaz artık34+3 oldum bu gün canım. Hemşire kasma kendini rahat bırak dedi ama ben kastım ister istmez ne olduğunu bilmediğim bişey çünkü. Eliyle muayene etti bi jel sürerek.10saniye sürdü diyebilirim.dayanılmayacak bişey değil doğrusu. Simir testi gibi düşün onun el ile olanı yanı. Biraz daha rahat olmak gerekli sanırım.
Aynen cnm 2 gözüm iki çeşmeydi 2 haftadır.ama artık alıştırdım erken Doğuma kendimi.Allah sağlık sıhhat versin de küvezde kalsın varsın bi dönemRabbim hayırlısını nasip etsin canım. Üzülme sağlıklı doğsunda küvezde kalması kötü bişey değil kendini toparlasın yeter ki bebeğin. Sağ salim kavuşursunuz inşallah hayırlı zamanda
Maşallah cnm senin ki toparlamış ama 2 haftada 500 gr almış.benim ki 2 haftadır haftada ancak 50 gr alıyor.bir de ac değeri yani karın çevresi değeri bayaa geri.keşke benim ki de toparlasa seninki gibi.eşim 1.81, ben 1.70 boyundayım.sülalemizde minyon olan da Yok.prf perinatoloğa gidiyorum herşeyi de anlatmıyor.artık ben de sormuyorum zaten.ultrason kağıdında sizin ac değeriniz ne çıktı peki. Keşke 34 olabilsek bizdeCanım benimde 32.haftada gittiğimde 1500gr dı bebeğim. Hala da haftasından geri gidiyor. Bu gün 34+3 tüm mesela. 2kg çıktı. Normalde en az 2500 filan olmalı aslında. Neden bebeği alıyor hemen doktor?anne baba minyonsanız minyon olabilir Bebek bence. Doktor öyle dedi bize.
İnşlh cnm inşlh sağlıklı olur Da dediğin gibi olur.çok korkuyorum Bundan önce 2 kez ikiz kaybım var Ve bu 11.tüp bebek denemem de Allah izin verirse kavuşacağım tek bebeğimcanım sağlıklı olsun da kilo alınıyor sutunle çabucak toparlar inşallah
Canım benim Allah yardımcın olsun sağlıklı olsunda küvezde olsun kilo almıyorsa artık beklemeninde yararı olmaz daha çok zararı olur o küvezde sütünle toplar inşallah kendini. Olumlu dişün hep umutsuzluğa hiç kapılma hayırlı zamanda sağsalim kavuşursunuz inşallahAynen cnm 2 gözüm iki çeşmeydi 2 haftadır.ama artık alıştırdım erken Doğuma kendimi.Allah sağlık sıhhat versin de küvezde kalsın varsın bi dönem
Maşallah cnm senin ki toparlamış ama 2 haftada 500 gr almış.benim ki 2 haftadır haftada ancak 50 gr alıyor.bir de ac değeri yani karın çevresi değeri bayaa geri.keşke benim ki de toparlasa seninki gibi.eşim 1.81, ben 1.70 boyundayım.sülalemizde minyon olan da Yok.prf perinatoloğa gidiyorum herşeyi de anlatmıyor.artık ben de sormuyorum zaten.ultrason kağıdında sizin ac değeriniz ne çıktı peki. Keşke 34 olabilsek bizde
İnşlh cnm inşlh sağlıklı olur Da dediğin gibi olur.çok korkuyorum Bundan önce 2 kez ikiz kaybım var Ve bu 11.tüp bebek denemem de Allah izin verirse kavuşacağım tek bebeğim
Olsun canım sağlıklı olsun kendini küvezde toparlasın ama sağ salim al kucağına inş.Canım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi
Yaa eşim ordaydı bi kaç ay önce. Afrin gündeminde yani. Hayırlı olsun o zaman istanbul :)Kİlisin dağ başı küçücük köy gibi bi ilçesindeydik canım
Ac si benim de bir hafta geri ama normal olabilir böyle dedi doktorum. Bir başka doktora daha mı gorunsen acaba universiteye mi gitsen?Canım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi
Canım 2 doktorum var.biri özel prf perinatolog yaşadığım şehrin en iyi doktoru,diğeri üniversitede doç. İkisi de hem fikir.bebeğin büyümesi %7ydi en son Ve 5 in altına düştüğünde tehlikeliymiş.kafa basıncını yükseltip istenmeyen sonuçlar doğurabilirmiş.o yüzden karnımda riske atmak da istemiyorum.ne derse doktorum yapıyorumAc si benim de bir hafta geri ama normal olabilir böyle dedi doktorum. Bir başka doktora daha mı gorunsen acaba universiteye mi gitsen?
Canım benim ablamın değil görümcemin, ilk bebeğiydi kontrole falan gitmiyormuş hiç 36-37 de doğdu sanırım, son haftalarda karnı buyuk diye acaba ikizmi düşüncesiyle gitmiş dr, ve suyunun cok fazla olduğnu öğrenmiş, dr hap yazmış günde 1 tane buda yanlış anlamış 2 tane içmiş o yüzden gününden erken gelmiş, 2,800 doğmuş, şuan o kız 11 yaşında, ama merak etme 2 gün önce benim bebekde oturduğnu öğrendim daha dönmemiş, döner inşallah ikimizinkide, sırf bu yüzden normal doğum şansımı kayıp etmek isdemem, ama sancı başladıkdan sonra dönüp kanala giren bebek bile duydum.Milana firuze canim senin ablanin bebisi ters gelmisti sanirim. Ters dogan bebis ablanin ilk bebegi miydi? Bi de kontrollerde hep ters miydi yoksa sonradan mi dondu? Bi de acaba kac kg dogdu? Benimki de ters ve sanki donmeyecek gibi icime doguyo o yuzden arastiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?