2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hepinizden allah razi olsun doktra gittim stent takilacak artik bobrege zarar verir cok buyumus 1 evre daha artmis dedi ama daha iyi bi doktr var onunla gorustm insallah pazartesi gelecek yurtdisindaymis ve mecbur stent takilacak insallah bebegime bise olmz dogum baslamaz insallah ama sanci olacak olursada hastanede yatiracak dogumu ilaclarla erteleyebildigi kadar ertelemeye calisacakmis doktorum ama suanda dogum olmasini istemeyiz diyo net bise demiyo insallah erken dogum olmaz kizlar allah yardimcimiz olsun

Canım bu kadar ağrı çekmek de hem sana hem bebeğine zarar verir stent bir çözümse olmalı tabiki de inşallah bebeğin erken doğmaz ama zaten 34. haftadasın bebeişin doğsa bile sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle

Canım benim kızım 40+6 da doğmasna rağmen 2850 gramdi, 37 haftada 2500 g cıkmışdı 4 haftada sadıce 350 gram almiş zayıf bir bebekdi, ama dr hiç gelişim geriliği falan soylemedi, şuan 1 yaşını doldurdu kızım, umarım senın bebeğinde sağlıklı bir şekilde zananında doğar, ama üzme kendini artık rısklı haftaları atlatdın, doğsa bile 4-5 hafta en fazla kalır hemen toparlar merak etme gönlünü ferah tut iyi beslen.

Cevap icin sagol canim. Ben de normal istiyordum ama artik yavas yavas sezeryana da alismaya calisiyorum nolur nolmaz. Genelde bebek kucukse donme sansi daha yuksekmis ama iri bebeklerde donme daha zormus. Ayrica bebek onceki haftalarina bi duz bi ters gibi hareketliyse gene duz donme sansi yuksekmis. Bi de 37.haftadan sonra donme sansi %1 mis. O yuzden ben 37ye kadar bekleyip duruma gore karar vericem. Ama benimkinin hem kafasi buyuk hem de 28den beri hic donmedi. O yuzden pek umudum yok

Geçmiş olsun cnm. Kınama, kınadığını yaşamadan olmezsin demişler. Elini bağla dilini tut canım. Su halimizle bile bizi anlamayan öyle insanlar var ki! Sen söyleme kimseye birşey.

Sagol kuzum inan kotu niyetle bile demedim benim kimseye nazim geçmediği icin acayip gelmişti

Allah razi olsun cok sukur şişti kabarfi ama sizisi gecti. Bulasik makinem bozuldu bulasiklar dag oldu isler karisik. Allaha sukur. Kinamak icin dememistim vallahi niyetim o degildi sasirdim sadece o nazla nasil cekiyor ailesi diye

Merhaba kızlar şimdi benim eşim çerkes o yüzden oğlumuzun 2. Adı çerkes ismi olacak inşallah. çerkes isimleri biraz değişik aralarından seçmeler yaptık biraz sizce Egemen ismine hangisi daha uyumlu olur

Timaf = aydınlığımız, uğurumuz
Metkan= eğitilmiş yüce kişi
Berkan= mitolojik
Psefit=özgür, sağlam ruhlu
Abrek=savaşçı
Elbruz=Kafkasya da bir dağ ismi

Benim esimde cerkez canim benimde abrek hosuma gitti "egemen abrek "

Allah razi olsun cok sukur şişti kabarfi ama sizisi gecti. Bulasik makinem bozuldu bulasiklar dag oldu isler karisik. Allaha sukur. Kinamak icin dememistim vallahi niyetim o degildi sasirdim sadece o nazla nasil cekiyor ailesi diye
Nazlı insanlara bende pek gelemiyorum piremses hepsi.

Bulaşık makinesini naptın bu arada aksilikler peşini bırakmyor sanırım..

Bende 37 sonra druma göre vericez kararı, makat gelişde nomal doğum rıskını almaz dr bence.

Canm ben bugun gittim donmus bebisim seninkide doner bence

canım dünde böyle birşey duydum arkadaşımdan , bir bayanında evladı 39 da 2500 ile doğmuş ,inşallah küvez de de olsa sağ salim doğar ve büyür bebeğin ,hızlıca toparlasın kendini inşallah

Sağolun kızlar inşlh o zaman az da olsa kilo alımı durmaz devam eder.ama durursa yapacak bişey Yok.Allaha şükür ki serklajla 32. Haftayı doldurdum.Biraz ayrı kalıcaz herhalde bebişimle ama sağlıklı sıhhatli olsun Da herşeye değer

Kızlar yaa aksilikler üstüste geliyor buaralar.. 1 hafta önce bulaşık makinam bozuldu servis geldi 120 liraya bi kartını değiştrdiler 2 kere kullandm yine arıza verdi eşim olmadığı için anca bugün geldi servis tekrar baktı başka biyerde daha arıza var dedi onunda değişmesi gerek dedi peki dedik ama tam 680 lira.. bende yeni makina alırm daha iyi dedim o parça değişecek başkası çıkacak en azndan aldığımn garantisi olur diye düşündm. Gittk baktk bizim 6 yıl önce aldığımz makina 1500 lira mecburen aldık durduk yerde çok zoruma gitti bu durum. Eşim bu sefer başladı bebek odası acil değildi sanki hemen orda uyuyacak falan demeye.. maddi olarak sıkıştıkça o gereksizdi bu gereksizdi diyor.. ağlamaktan canım çıktı tüm hevesim kaçtı. Güya bugün bebeğin odası boyanacaktı o da kaldı şeytan diyor aldıklarını iptal et odada böyle kalsın ama bebeğimi düşünüyorum üzülüyorum.. öyle içimi dökmek istedm kusura bkmayın

Canim Psefit ve Elbruz dışındakileri düşün derim eger surekli Turkiye'de olcaksaniz isim yazma ,telaffuz konusunda cok sorun yasarsiniz .Cocuk bıkar diye düşünüyorum. Surekli tekrar ettigini düşün ismini insanlar anlamadigi icib.
Canim bazen boyle hesapta olmayan harcamalar çıkıyor .Ama bir sekilde odeniyor .Takilma esin de zorlanacağı icin oyle demistir .Iptal etme sonra pisman olursun .

Afilim92 En çok zoruma giden de biz 4 kez tüp bebek denedik ama olmadı döktüğümüz paranın haddi hesabı yok. Hamile olduğumu öğrendiğimde de tüm heves ettiklerimi yaşıcam demiştm eşimde herzaman destekçim oldu. Ailem ne gerek var dedi eşim onun istedği gibi olcak o bunu çoktan haketti dedi. Şimdi böyle demesi beni çok kırdı..iyi ki çalışıyoruz ev hanımları yanlış anlamasın beni sakın ama böyleyken bile zorlanıyoruz tek maaşla insanların hevesleri nasıl kursaklarında kalmasın Allah kolaylık versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…