2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vuramıyor zaten sürtünüyor yavrum :))
teşekkür ederiz teyzesi :)

Dun abdest alirken ayagimi kaldirdim sıkıştı mi nolduysa bi cikardi dirseğini istemsizce ahh dedim eşim geldi noldu diye. Karnim asagida artik yukardan asagiya bi anda ve aniden indi. Nst icimi rahatlatti ama cok sükur. Bizim eller ufacik. Birisi yetmedi diye ikisiyle ayni anda kapatıyor yüzünü

we well miş canım oğlumu aradım o söyledi :)
tmm cnm teşekkür ederim bakıyım ben iyice

Canım ben e bebekten aldım denedim ölçüyo güzel ama markasını bilmiyorum evde değilim25 falandı, bu ateş ölçer 150₺ çok değil mi?
çook bencede ama ne almak lazm hangisi nekadar doğru sonuç verio yada kullanımı rahat vs bilemiyorum

Wee well aldım ben kulaktan otomatik ölçen canım
tmm cnm pitircik66 da onu kullanıomuş araştırcam

Maşallah canım sana ayni sayılır işimiz ama ben yorulup öldüğmü bile bile yapıyorum, anca,hiç dinlenme fırsatım olmuyor benimde. Dr, serum ilac falan yazdı, şimdi bu ilaclarla daha dincim ama yınede bazen yetemiyorum. Saat 00:00 olmadan ayakda uyuyorum.

Ben de ondan alcam insallah
Çok memnunum tavsiye ederim
bikaç model çıkıo braun Irt 3030 mu en uygunu 150tl fln sanrm

AdaisyLove canm sen nekadara almştın ateş ölçeri
Canm 3 yıl önce 100 TL ye almıştım medikalden
Şimdi baktım nete 150 tl olanı benimki
Hareketler azaldi kasilma artti diye nst cektirdim sonuc iyi cıktı. Sanci yok dedi hemsireEki Görüntüle 2151228
Çok şükür canım bişey olmamasına sevindim

Bir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum

Ruh hastasi gel de bebeğini sevmesine müsade et. Sacmalik .Hic takma canim .Hamile kadini aglatanlar iyi ah aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…