2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman rahatsız olmasınlar hemen Bi dürtük bizimkide öyle 2 dk sırt üstü yatayım sırtım rahatlasın diyorum sıkışıyor diye gerim gerim geriliyor :)
Al sizinse sen taşı doğur yerime deseydin canım ne kadar sinir bozucu ya

Yuhhh desem ayıp olmaz sanirim kendisinin çocukları da ozman babanin o sadece taşıyıcı özelliğine sahop oldugu için söylediğinin pek bir ehemmiyeti yok bence aynen böyle deseydi esiniz.Ne gerek var yahu bu saçmalıklara anlamıyorum.Bos yere aglamayin b3nce sizde değmez çünkü

Yok artık kendisi üstün tıp bilgileriyle gerekli açıklamaları yapmış bravo öyle insanlara cevap vermeye bile değmez ama eşinin annesi işte eş hatrına insan bişe diyamiyo ama sen yinede deseydin. Canım bi saat ağlamandan iyidir sende o bi saat düşünsün

Söyledim zaten senin çocukların da senin değil mi o zaman dedim. Sırf lafından dönmemek baba tarafının tabi diyor. Eşim de cahilliğine ver üzme kendini diyor. Bi göstermiycem çocuğu o zaman anlayacak. Ayda yılda bir gelip sevmeyle babanne olacağını sanıyor

Kızlar bizde gittik bugün kontrole. Yorucu bi gündü. Nst ye girdim bebegimin kalp atışları yüksek çıktı. Normalde benimde carpintim var zaten. Son bi kaç gündür fazlalaşmişti. Kocaman bi serum yedik. Sonra nst ye tekrar girdim normale dönmüştü bide 3 gündür kasık agrilarim başlamıştı yine enfeksiyon çıktı aylardir geçmedi bi türlü bi serumda onun için yedim ve geldim. Hayirlisiyla bi dogursaydik. Ama bebişim iyi 2.500 kilo olmuş. Kafasi yine iki hafta önde :)

Boşver ayda yılda bir gormesi daha hayırlı. Sakin üzülme .Bir daha bu tarz bir konuşma yaparsa da ağlayıp kendini hırpalama. Tam tersi cevabını ver.
Hareketli bir gün gecirmissin .Gecmis olsun canim. Simdi iyisin demi?

Sağol canım iyiyim çok şükür sadece halsizlik var

Ayy kafaya bak maşallah şimdi boyle saçma bir laf etmenin ne mantığı var allah aşkına ya ağlayıp üzülmek yerine bi daha ki sefere guzelce verin cevabını bazıları bu tarzdan anlıyor

Hadiii ya ordannn !!! Baba mi tasiyo karninda babadan mi beslenio babasini mi emio o cocuk iste bole zihniyette ki insanlar kizlarinin cocuklarinada elin cocugu gozunde bakarlar yuh diorum yaaa

Kızlar bebeğin kirli çamaşırlarını nereye koyacaksınız??
Çamaşır sepeti bakıyorum çok büyük yada 3lü 4lğ takım olarak satılıyor. Hiç bişey bulamadım. Bi de torba gibi olanlar var. Askıya yada beşiğe takılıyor. Öyle bişey mi alsam diyorum fikriniz nedir ??

Oy maaşallah ona zaman yaklaştıkça büyük buluşmanın heyecanı da artıyor. Paylaşmak zor olacak

maşallah canım bebisine :) cok sukur normale donmus kalp atislari ..öyle böyle bitirecegiz inşallah az kaldı

Şu hasır sepetler varya ondan var içi bez torbalı ona koyucam evde her yer kirli sepeti doldu eşimin benım, kızımın şimdi miniğin :) :)

Mini sepet alcam su kapagi ayicikli olanlardan

Olayın bilimsel yanı genetik hücreler falan geçiyorum bunları anlatsanız da anlamaz da bu kadın da sonuçta bir anne çocuk doğurmuş nasıl olur da böyle laflar edebilir kendi oğlu da kendine ait değil aynı mantıkla. Kayınvalidelerin saçma sapan annelerin önüne geçecek düzeyde bi torun sahiplenmesi oluyor bana kalırsa patolojik boyutta. Benim kv de eşime en büyük hayallerimden biri Bebek doğunca seninle birlikte ona banyo yaptırmak diyormuş. Ben bebeğin annesi olarak Bu hayalde yokum tabi ki aslında bilinçaltının özeti. Bi ara da eşime torunu götürelim falan diye hayaller kurduğunu anlatmış bize 800 km uzakta oturuyorlar

Basbayağı saçmalamış. Kendi oğlu da ona ait değil, ne boş insanlar var yahu. Hiç takılma sen. Bula bula bunu düşünecek kapasitede ise de bundan sonra da saçmayabilir her konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…