- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.301
Aman rahatsız olmasınlar hemen Bi dürtük bizimkide öyle 2 dk sırt üstü yatayım sırtım rahatlasın diyorum sıkışıyor diye gerim gerim geriliyor :)Dun abdest alirken ayagimi kaldirdim sıkıştı mi nolduysa bi cikardi dirseğini istemsizce ahh dedim eşim geldi noldu diye. Karnim asagida artik yukardan asagiya bi anda ve aniden indi. Nst icimi rahatlatti ama cok sükur. Bizim eller ufacik. Birisi yetmedi diye ikisiyle ayni anda kapatıyor yüzünü
Al sizinse sen taşı doğur yerime deseydin canım ne kadar sinir bozucu yaBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Yuhhh desem ayıp olmaz sanirim kendisinin çocukları da ozman babanin o sadece taşıyıcı özelliğine sahop oldugu için söylediğinin pek bir ehemmiyeti yok bence aynen böyle deseydi esiniz.Ne gerek var yahu bu saçmalıklara anlamıyorum.Bos yere aglamayin b3nce sizde değmez çünküBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Yok artık kendisi üstün tıp bilgileriyle gerekli açıklamaları yapmış bravo öyle insanlara cevap vermeye bile değmez ama eşinin annesi işte eş hatrına insan bişe diyamiyo ama sen yinede deseydin. Canım bi saat ağlamandan iyidir sende o bi saat düşünsünBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Boşver ayda yılda bir gormesi daha hayırlı. Sakin üzülme .Bir daha bu tarz bir konuşma yaparsa da ağlayıp kendini hırpalama. Tam tersi cevabını ver.Söyledim zaten senin çocukların da senin değil mi o zaman dedim. Sırf lafından dönmemek baba tarafının tabi diyor. Eşim de cahilliğine ver üzme kendini diyor. Bi göstermiycem çocuğu o zaman anlayacak. Ayda yılda bir gelip sevmeyle babanne olacağını sanıyor
Hareketli bir gün gecirmissin .Gecmis olsun canim. Simdi iyisin demi?Kızlar bizde gittik bugün kontrole. Yorucu bi gündü. Nst ye girdim bebegimin kalp atışları yüksek çıktı. Normalde benimde carpintim var zaten. Son bi kaç gündür fazlalaşmişti. Kocaman bi serum yedik. Sonra nst ye tekrar girdim normale dönmüştü bide 3 gündür kasık agrilarim başlamıştı yine enfeksiyon çıktı aylardir geçmedi bi türlü bi serumda onun için yedim ve geldim. Hayirlisiyla bi dogursaydik. Ama bebişim iyi 2.500 kilo olmuş. Kafasi yine iki hafta önde :)
Sağol canım iyiyim çok şükür sadece halsizlik varBoşver ayda yılda bir gormesi daha hayırlı. Sakin üzülme .Bir daha bu tarz bir konuşma yaparsa da ağlayıp kendini hırpalama. Tam tersi cevabını ver.
Hareketli bir gün gecirmissin .Gecmis olsun canim. Simdi iyisin demi?
Senın kı daha iyiymiş :) :) :)Hahaha bende otobusle gitmistim hemde en onde ayakta kimse yerde vermedi
Ayy kafaya bak maşallah şimdi boyle saçma bir laf etmenin ne mantığı var allah aşkına ya ağlayıp üzülmek yerine bi daha ki sefere guzelce verin cevabını bazıları bu tarzdan anlıyorBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Çok memnunum tavsiye ederim
Canm 3 yıl önce 100 TL ye almıştım medikalden
Şimdi baktım nete 150 tl olanı benimki
Çok şükür canım bişey olmamasına sevindim
Beklesin canm erken daha zaten :)Allaha sükur hersey normal canim. Gününü bekleyecek sanirim tontoniko
Hadiii ya ordannn !!! Baba mi tasiyo karninda babadan mi beslenio babasini mi emio o cocuk iste bole zihniyette ki insanlar kizlarinin cocuklarinada elin cocugu gozunde bakarlar yuh diorum yaaaBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Oy maaşallah onaAlmış bilefotoğrafını gördüm bi de telefonda ağlama sesini dinlettiler gözlerim doldu çalıştığım için akşama görebilcem bebişi gerçekten çok güzel bi duygu inşallah rabbim hepimize nasip eder
maşallah canım bebisine :) cok sukur normale donmus kalp atislari ..öyle böyle bitirecegiz inşallah az kaldıKızlar bizde gittik bugün kontrole. Yorucu bi gündü. Nst ye girdim bebegimin kalp atışları yüksek çıktı. Normalde benimde carpintim var zaten. Son bi kaç gündür fazlalaşmişti. Kocaman bi serum yedik. Sonra nst ye tekrar girdim normale dönmüştü bide 3 gündür kasık agrilarim başlamıştı yine enfeksiyon çıktı aylardir geçmedi bi türlü bi serumda onun için yedim ve geldim. Hayirlisiyla bi dogursaydik. Ama bebişim iyi 2.500 kilo olmuş. Kafasi yine iki hafta önde :)
Ne kadar çıkmış canım değerin.Kizlarrr cok canim skldı yaaa ne kadarda toparlar ilacla acaba
Şu hasır sepetler varya ondan var içi bez torbalı ona koyucam evde her yer kirli sepeti doldu eşimin benım, kızımın şimdi miniğin :) :)Kızlar bebeğin kirli çamaşırlarını nereye koyacaksınız??
Çamaşır sepeti bakıyorum çok büyük yada 3lü 4lğ takım olarak satılıyor. Hiç bişey bulamadım. Bi de torba gibi olanlar var. Askıya yada beşiğe takılıyor. Öyle bişey mi alsam diyorum fikriniz nedir ??
Mini sepet alcam su kapagi ayicikli olanlardanKızlar bebeğin kirli çamaşırlarını nereye koyacaksınız??
Çamaşır sepeti bakıyorum çok büyük yada 3lü 4lğ takım olarak satılıyor. Hiç bişey bulamadım. Bi de torba gibi olanlar var. Askıya yada beşiğe takılıyor. Öyle bişey mi alsam diyorum fikriniz nedir ??
Olayın bilimsel yanı genetik hücreler falan geçiyorum bunları anlatsanız da anlamaz da bu kadın da sonuçta bir anne çocuk doğurmuş nasıl olur da böyle laflar edebilir kendi oğlu da kendine ait değil aynı mantıkla. Kayınvalidelerin saçma sapan annelerin önüne geçecek düzeyde bi torun sahiplenmesi oluyor bana kalırsa patolojik boyutta. Benim kv de eşime en büyük hayallerimden biri Bebek doğunca seninle birlikte ona banyo yaptırmak diyormuş. Ben bebeğin annesi olarak Bu hayalde yokum tabi ki aslında bilinçaltının özeti. Bi ara da eşime torunu götürelim falan diye hayaller kurduğunu anlatmış bize 800 km uzakta oturuyorlarBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Bir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?