- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.321
Aman Allah'imm .Bizimki de surekli ruya anlatiyor.Bebek ağlıyormuş ben susturamiyormusum ona gidince sakinlesiyormus 2 kez benzer seyler anlatti .Benim bebekle ilgilenmem konusunda nasil supheleri varsa .Olayın bilimsel yanı genetik hücreler falan geçiyorum bunları anlatsanız da anlamaz da bu kadın da sonuçta bir anne çocuk doğurmuş nasıl olur da böyle laflar edebilir kendi oğlu da kendine ait değil aynı mantıkla. Kayınvalidelerin saçma sapan annelerin önüne geçecek düzeyde bi torun sahiplenmesi oluyor bana kalırsa patolojik boyutta. Benim kv de eşime en büyük hayallerimden biri Bebek doğunca seninle birlikte ona banyo yaptırmak diyormuş. Ben bebeğin annesi olarak Bu hayalde yokum tabi ki aslında bilinçaltının özeti. Bi ara da eşime torunu götürelim falan diye hayaller kurduğunu anlatmış bize 800 km uzakta oturuyorlar
Allahim ya ne cahil ne düşüncesiz saçma sapan cümleler bunlar sinir olmamak elde değil ama sen takma canım ya enerjini düşürmeye çalişıyorBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Yorucu bir gün olmuş canım maşallah bebisin kilosu çok çok iyiKızlar bizde gittik bugün kontrole. Yorucu bi gündü. Nst ye girdim bebegimin kalp atışları yüksek çıktı. Normalde benimde carpintim var zaten. Son bi kaç gündür fazlalaşmişti. Kocaman bi serum yedik. Sonra nst ye tekrar girdim normale dönmüştü bide 3 gündür kasık agrilarim başlamıştı yine enfeksiyon çıktı aylardir geçmedi bi türlü bi serumda onun için yedim ve geldim. Hayirlisiyla bi dogursaydik. Ama bebişim iyi 2.500 kilo olmuş. Kafasi yine iki hafta önde :)
Bende vaar kapagi kopusluMini sepet alcam su kapagi ayicikli olanlardan
Tabii zaten sıze ne hacet bebek banyo yapacaksa babası ve babanesı yeter araya girmeyin lütfenOlayın bilimsel yanı genetik hücreler falan geçiyorum bunları anlatsanız da anlamaz da bu kadın da sonuçta bir anne çocuk doğurmuş nasıl olur da böyle laflar edebilir kendi oğlu da kendine ait değil aynı mantıkla. Kayınvalidelerin saçma sapan annelerin önüne geçecek düzeyde bi torun sahiplenmesi oluyor bana kalırsa patolojik boyutta. Benim kv de eşime en büyük hayallerimden biri Bebek doğunca seninle birlikte ona banyo yaptırmak diyormuş. Ben bebeğin annesi olarak Bu hayalde yokum tabi ki aslında bilinçaltının özeti. Bi ara da eşime torunu götürelim falan diye hayaller kurduğunu anlatmış bize 800 km uzakta oturuyorlar
Valla insanlar artik hamile dinlemiyo ben ise otobusle gidiyorum koca otobuste bi taNe yer veren olmuyoYok artık . İnsanlar delirmiş olmalı
Bunlar bence hep bilinç altlarının yansımasıAman Allah'imm .Bizimki de surekli ruya anlatiyor.Bebek ağlıyormuş ben susturamiyormusum ona gidince sakinlesiyormus 2 kez benzer seyler anlatti .Benim bebekle ilgilenmem konusunda nasil supheleri varsa .
Baktı mı ?Çatı muayenesini çok merak ediyorum. Nasil oluyo doktor mu yapiyo. Bide kendide bakiyomu oraya sadece elini mi girdiriyo.
Bende pazartesi doktora gidecem 34 haftalik olacaz banada bakarmi merak ediyorum
Beklesin canm erken daha zaten :)
Gittim kuzum ama morelim bozuldu.. biz haziran sonu alsin gün versin diye konuşurken kadın demesinmi 40 dolunca alcam diye gülermisin aglarmisin@_FenikS_ canım gittin mi doktora
çinden aldım ben canım türkiyede duyduklarım da beurer ve wee marka kullanan var etrafımdakızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız
Aa hiç aklıma gelmedi öyle bir şey lazım değil mi. Bir de evde öyle bir şeye yer lazım. Torba gibi olanlar bu yüzden daha mantıklı gibiKızlar bebeğin kirli çamaşırlarını nereye koyacaksınız??
Çamaşır sepeti bakıyorum çok büyük yada 3lü 4lğ takım olarak satılıyor. Hiç bişey bulamadım. Bi de torba gibi olanlar var. Askıya yada beşiğe takılıyor. Öyle bişey mi alsam diyorum fikriniz nedir ??
Eline sağlık çok tatlı rengi de Rabbim güzel günlerde giydirmek nasıp etsin inşallahİyi Akşamlar kızıma yaptığım el işi göz nuru yeleği iz bitti nasıl olmuş hanımlarEki Görüntüle 2151341
İnşallah canım çok teşekkür ederimEline sağlık çok tatlı rengi de Rabbim güzel günlerde giydirmek nasıp etsin inşallah
Canım ben bu yatağa bağlananı aldım. Kirlileri için. Sepet baktım ama odam küçük zaten diye bu model tercih ettim.Kızlar bebeğin kirli çamaşırlarını nereye koyacaksınız??
Çamaşır sepeti bakıyorum çok büyük yada 3lü 4lğ takım olarak satılıyor. Hiç bişey bulamadım. Bi de torba gibi olanlar var. Askıya yada beşiğe takılıyor. Öyle bişey mi alsam diyorum fikriniz nedir ??
Bende demin sordum girmek istermisin diye. Hayırdır der gibi baktı. Tabikide girecem dedi. Öylece bakıp kaldımBen şimdi sordum girmek ister misin diye. Dayanabilir miyim acaba dedi. Hahah vall erkekler çok dayanıksız gerçekten bize göre. Biraz düşüncekmiş bana cevap vercekmiş
Canım 31+5 te ac 29+3 boy Ve kafa da 30+3 çıktı.kilo Da 1500 gr 29+5 çıktı.Gp diye bi değer var,büyüme hızını gösteriyor o Da %7,6 çıktı.1 haftada sadece 50gr almış,önceki haftada aynı şekilde.benim doktor folik asit, omega3 ve kan ilacından başka ilaç vermiyor.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım Ne olacak. Senin doktor bi yorum yapıyor muladycry canım ac değeri 281,5 yazıyor. Normalde 34+4 tüm Cumartesi günü ama ac değerinde 32+1 çıktı. Kilo ve boy da aynı şekilde 32 çıktı. Senin ne kadar çıkıyor karın çevresi kilo boy filan? Takviye vitamin vs alıyor musun ilerleme olmaz mı acaba bebekte biraz daha dursa?
Mini sepet alcam su kapagi ayicikli olanlardan
Eki Görüntüle 2151343
Canım ben bu yatağa bağlananı aldım. Kirlileri için. Sepet baktım ama odam küçük zaten diye bu model tercih ettim.
Bu da cırtlı canım beşiğe cırtlıyorsun istersen bağlarsın da. Askıyla asılmıyor yani.Bende baktım ayıcıklı olanlara ama ebatı büyük gibi ve fiyatı da 100den aşağı değil. Bi de set olarak satılanlar var onlara gerek yok zaten. Sen buldun mu peki nerden alıcaksın canım??
Buna bende baktım ama illa askıyla mı asmak gerek anlamadım canım ya? Kimisinin iki kenarından yada ortasından kurdalesi var beşiğe bağlanıyor. Bu nasıl bağlanacak peki askıda mı duracak acaba?
İnşallah canım çok güzel olurKuzenin düğünü var aynen öyle hayal kuruyordum bende :) inşallah nasip olur ♡♡ çok sağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?