2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman Allah'imm .Bizimki de surekli ruya anlatiyor.Bebek ağlıyormuş ben susturamiyormusum ona gidince sakinlesiyormus 2 kez benzer seyler anlatti .Benim bebekle ilgilenmem konusunda nasil supheleri varsa .

Allahim ya ne cahil ne düşüncesiz saçma sapan cümleler bunlar sinir olmamak elde değil ama sen takma canım ya enerjini düşürmeye çalişıyor
Yorucu bir gün olmuş canım maşallah bebisin kilosu çok çok iyi
Gecmis olsun canım
Şimdi nasıl oldun

Doğum tarihlerimiz de aynıymış :))

Tabii zaten sıze ne hacet bebek banyo yapacaksa babası ve babanesı yeter araya girmeyin lütfen

Aman Allah'imm .Bizimki de surekli ruya anlatiyor.Bebek ağlıyormuş ben susturamiyormusum ona gidince sakinlesiyormus 2 kez benzer seyler anlatti .Benim bebekle ilgilenmem konusunda nasil supheleri varsa .
Bunlar bence hep bilinç altlarının yansıması bi de lafa gelince gelinim değil kızım lafları ederler hiç samimi değil ancak laf kalabalığı. Kendi annemin böyle laflar ettiğini hiç duymadım

@_FenikS_ canım gittin mi doktora
Gittim kuzum ama morelim bozuldu.. biz haziran sonu alsin gün versin diye konuşurken kadın demesinmi 40 dolunca alcam diye gülermisin aglarmisin bütün topigi tek tek doğuma uğurlayacam bu gidişle gelişimi masallah hala önde usg de doğum 17 temmuz çıkıyor artik sata göremi usg ye goremi 40 bilmiyorum vaginal usg il rahim agzina bakti sorun yok her şeyi iyi acele etme dedi. Ha bide kasılmaları takma yalancılar onlar dedi nst yaptı, iki kez 25 e çıktı kasılmam okadar. 37. haftaya kadar pruluton iğnesine devam dedi. Anlayacağın oğlum askere gider ayak çıkacak

Aa hiç aklıma gelmedi öyle bir şey lazım değil mi. Bir de evde öyle bir şeye yer lazım. Torba gibi olanlar bu yüzden daha mantıklı gibi

Canım ben bu yatağa bağlananı aldım. Kirlileri için. Sepet baktım ama odam küçük zaten diye bu model tercih ettim.

Ben şimdi sordum girmek ister misin diye. Dayanabilir miyim acaba dedi. Hahah vall erkekler çok dayanıksız gerçekten bize göre. Biraz düşüncekmiş bana cevap vercekmiş
Bende demin sordum girmek istermisin diye. Hayırdır der gibi baktı. Tabikide girecem dedi. Öylece bakıp kaldım doktora soracakmış bakalım :)

Canım 31+5 te ac 29+3 boy Ve kafa da 30+3 çıktı.kilo Da 1500 gr 29+5 çıktı.Gp diye bi değer var,büyüme hızını gösteriyor o Da %7,6 çıktı.1 haftada sadece 50gr almış,önceki haftada aynı şekilde.benim doktor folik asit, omega3 ve kan ilacından başka ilaç vermiyor.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım Ne olacak. Senin doktor bi yorum yapıyor mu

Mini sepet alcam su kapagi ayicikli olanlardan

Bende baktım ayıcıklı olanlara ama ebatı büyük gibi ve fiyatı da 100den aşağı değil. Bi de set olarak satılanlar var onlara gerek yok zaten. Sen buldun mu peki nerden alıcaksın canım??

Eki Görüntüle 2151343

Canım ben bu yatağa bağlananı aldım. Kirlileri için. Sepet baktım ama odam küçük zaten diye bu model tercih ettim.

Buna bende baktım ama illa askıyla mı asmak gerek anlamadım canım ya? Kimisinin iki kenarından yada ortasından kurdalesi var beşiğe bağlanıyor. Bu nasıl bağlanacak peki askıda mı duracak acaba?

Bu da cırtlı canım beşiğe cırtlıyorsun istersen bağlarsın da. Askıyla asılmıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…