2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım aynen doğru diyorsun dar bir alandan geçiyor sonuçta :)

Kizlarr hamilelikte cani sakiz isteyen var mi cakkidi cakkidi sakiz ciyne agzim yoruluo ama canim istio enteran bi durum :)

Carsiya cikinca bakcam hic arastirmadim

Ay hazir elleri degmisken gece 500 kere uyanip emzirsinler cok hora gecer

çinden aldım ben canım türkiyede duyduklarım da beurer ve wee marka kullanan var etrafımda
Aliexprestenmi aldn canm

Bende demin sordum girmek istermisin diye. Hayırdır der gibi baktı. Tabikide girecem dedi. Öylece bakıp kaldım doktora soracakmış bakalım :)
Benmkide o gün bakarz dio dönüo annen girsin dio hayr ben seni istiyorum diorum bakalmm son kararı nolucak. Bende sen girmezsen dogurmam diom :)
C cigdemmm26 canm ben ayıcıklı bi hasir sepet aldm orta boy

Böyle kalmasında bir sorun yok canm kalsın öyle:)

Ben oyumu maviden yana kullanıyorum canım :)

İnşallah emzirirsin canım
Bol bol su rezene ve hurma çok süt yapıyor canım
Not aldım canım çok sağol.
Yok canım niye tozlansınlar sonuçta bizimde arada sırada giydiğimiz kıyafetler tozlanmıyor.
Dimi canım bebek doğduktan sonra bile yıkansa kıyafetler mecbur dolapta kalcak tozlanan ozamanda tozlanır. Yarın geliyormuş dolabım aradılar heyecanlandım:)
kızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız
Ben ebebeğin kendi markasını aldım alından ölçer wewell alcaktık ama yanlışlıkla eşim markasına bakmadan onu almış. Kullanınca görcem bakalım nasıl

Canım benim kendi yatak odam öyle dolabı koycağım oda arka tarafta kalıyor normal de de pek tozlanmaz yatak odamı dün süpürdüm mesela bugün bir geldim yine her yer toz cam açılmamasına rağmen
Kendi oğluda onun olmuyor ozaman canım boşuna düşünmesin yani onda taşıyıcılık yapmış sadece. Allah kolaylık versin canım hiç canını sıkma ağlama ver cevabını eşinde arkandaysa

Prolutona neden devam ediyorsunuz ki bende vuruldum ondan ama ilk 3 aydan sonra olmadım

2 gündür tam anlamıyla aktif olamamıştım kaçırdığım yerler olmuş 600 msj birikmiş uzattım ayaklarımı yastıkların üstüne. Belimede koydum bi yastık. 2 saattir bi yandan su içiyorum bi yandan yazdıklarınızı okudum neyseki bitti şiş ayaklarım bu bahaneyle balon gibi indi bundan sonra ayaklar yere değmeyecek otururken

Canım bebiş günlerimiz aynı bizimde 38 gün kaldı çarşamba doktor kontrolüm var ben uzun zamandır muz yiyorum etkisi gerçekten oluyor en yakın kontrolün ne zaman bi dahaki?

Kızlar katlanabılen küvet alan warmı aranızda karar weremıyorum banyo urunlerımız kaldı hep
Ya ben çok düşündüm almayı e bebekte 130 tl di kalmamıştı ama ben civilden kova maşrapa ve normal bir küveti 3ü birden 30tl ye aldım ileride yer kaplıyor diye atarım içime de batmaz diye düşündüm:)

Ohh en iyisini yapmissin.Ben de sahura hazirlik yapayim biraz da dondurucuya yatirim dedim .Kotu gunler icin .1saat ayakta durdum bittim resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…