- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.341
Anladım canım aynen doğru diyorsun dar bir alandan geçiyor sonuçta :)Canım bebekler normal doğarken kanaldan geçebilmeleri için bıngıldak açık. Bıngıldak kemikleri kanalın daralıp genişlemesine göre birbirine yaklaşıyor kafa kanaldan geçerken o yüzden notmal doğan bebeklerin kafa şekli biraz bozulmuş doğuyorlar ama sonradan düzeliyor. Sezeryanda kanaldan geçmedikleri için yuvarlak şekilli doğuyor bebekler.
Carsiya cikinca bakcam hic arastirmadimBende baktım ayıcıklı olanlara ama ebatı büyük gibi ve fiyatı da 100den aşağı değil. Bi de set olarak satılanlar var onlara gerek yok zaten. Sen buldun mu peki nerden alıcaksın canım??
Buna bende baktım ama illa askıyla mı asmak gerek anlamadım canım ya? Kimisinin iki kenarından yada ortasından kurdalesi var beşiğe bağlanıyor. Bu nasıl bağlanacak peki askıda mı duracak acaba?
Ay hazir elleri degmisken gece 500 kere uyanip emzirsinler cok hora gecerOlayın bilimsel yanı genetik hücreler falan geçiyorum bunları anlatsanız da anlamaz da bu kadın da sonuçta bir anne çocuk doğurmuş nasıl olur da böyle laflar edebilir kendi oğlu da kendine ait değil aynı mantıkla. Kayınvalidelerin saçma sapan annelerin önüne geçecek düzeyde bi torun sahiplenmesi oluyor bana kalırsa patolojik boyutta. Benim kv de eşime en büyük hayallerimden biri Bebek doğunca seninle birlikte ona banyo yaptırmak diyormuş. Ben bebeğin annesi olarak Bu hayalde yokum tabi ki aslında bilinçaltının özeti. Bi ara da eşime torunu götürelim falan diye hayaller kurduğunu anlatmış bize 800 km uzakta oturuyorlar
Ay hazir elleri degmisken gece 500 kere uyanip emzirsinler cok hora gecer
Aliexprestenmi aldn canmçinden aldım ben canım türkiyede duyduklarım da beurer ve wee marka kullanan var etrafımda
Benmkide o gün bakarz dio dönüo annen girsin dio hayr ben seni istiyorum diorum bakalmm son kararı nolucak. Bende sen girmezsen dogurmam diom :)Bende demin sordum girmek istermisin diye. Hayırdır der gibi baktı. Tabikide girecem dedi. Öylece bakıp kaldımdoktora soracakmış bakalım :)
Not aldım canım çok sağol.Böyle kalmasında bir sorun yok canm kalsın öyle:)
Ben oyumu maviden yana kullanıyorum canım :)
İnşallah emzirirsin canım
Bol bol su rezene ve hurma çok süt yapıyor canım
Dimi canım bebek doğduktan sonra bile yıkansa kıyafetler mecbur dolapta kalcak tozlanan ozamanda tozlanır. Yarın geliyormuş dolabım aradılar heyecanlandım:)Yok canım niye tozlansınlar sonuçta bizimde arada sırada giydiğimiz kıyafetler tozlanmıyor.
Ben ebebeğin kendi markasını aldım alından ölçer wewell alcaktık ama yanlışlıkla eşim markasına bakmadan onu almış. Kullanınca görcem bakalım nasılkızlarrrrrrrrrr arada kaynadı benm sorum sizler ne marka ateş ölçer aldınız bebişleriniz içinnnn fiyatları ney aldığınız ürünlerin iyice araştırarakmı aldınız
Canım benim kendi yatak odam öyle dolabı koycağım oda arka tarafta kalıyor normal de de pek tozlanmaz yatak odamı dün süpürdüm mesela bugün bir geldim yine her yer toz cam açılmamasına rağmenchatlax evin cok toz aliyorsa dikkat et .Benim evim caddede .Pencere acmasak da siziyor gardroptaki kiyafetler tozlaniyor .Surekli siliyorum.Az kullandiklarimizi kilifliyorum çözümü oyle buldum. Bebegin de 0-3leri yikayip utuleyip şeffaf poşetleriyle asacagim .Cogunun kendi paketleri var .
Kendi oğluda onun olmuyor ozaman canım boşuna düşünmesin yani onda taşıyıcılık yapmış sadece. Allah kolaylık versin canım hiç canını sıkma ağlama ver cevabını eşinde arkandaysaBir kaynana vakası yaşadım kızlar anlatayım size. Dün kaynanam aradı durduk yere bebek kanını babadan alır o yüzden bebek baba tarafının sayılır anneler sadece taşıyıcı sayılırmış falan diye konuştu. Bir kadın nasıl hamile bir kadına bunu söyleyebilir aklım almıyor. Allahtan eşim aldı telefonu konuyu kapattı. Ama beni bir saat ağlattı. Bu nasıl bir zihniyet bu çağda anlamıyorum
Prolutona neden devam ediyorsunuz ki bende vuruldum ondan ama ilk 3 aydan sonra olmadımGittim kuzum ama morelim bozuldu.. biz haziran sonu alsin gün versin diye konuşurken kadın demesinmi 40 dolunca alcam diye gülermisin aglarmisinbütün topigi tek tek doğuma uğurlayacam bu gidişle gelişimi masallah hala önde usg de doğum 17 temmuz çıkıyor artik sata göremi usg ye goremi 40 bilmiyorum vaginal usg il rahim agzina bakti sorun yok her şeyi iyi acele etme dedi. Ha bide kasılmaları takma yalancılar onlar dedi nst yaptı, iki kez 25 e çıktı kasılmam okadar. 37. haftaya kadar pruluton iğnesine devam dedi. Anlayacağın oğlum askere gider ayak çıkacak
Hahah benim ki hala cevap vermedi bence girmeye tırsıyor ama benim tepkimden daha çok çekiniyor :)Bende demin sordum girmek istermisin diye. Hayırdır der gibi baktı. Tabikide girecem dedi. Öylece bakıp kaldımdoktora soracakmış bakalım :)
Hora gecmek ...Nerelisin kuzum güldürdün beni .Bizde de var bu söz
Doktor izin verir mi acaba hevesimiz kursağımızda kalmasın sonra :/Aliexprestenmi aldn canm
Benmkide o gün bakarz dio dönüo annen girsin dio hayr ben seni istiyorum diorum bakalmm son kararı nolucak. Bende sen girmezsen dogurmam diom :)
C cigdemmm26 canm ben ayıcıklı bi hasir sepet aldm orta boy
Benimde canım istedi şimdi :))Kizlarr hamilelikte cani sakiz isteyen var micakkidi cakkidi sakiz ciyne agzim yoruluo ama canim istio enteran bi durum :)
Yaa korkutma adamıHahah benim ki hala cevap vermedi bence girmeye tırsıyor ama benim tepkimden daha çok çekiniyor :)
Canım bebiş günlerimiz aynı bizimde 38 gün kaldı çarşamba doktor kontrolüm var ben uzun zamandır muz yiyorum etkisi gerçekten oluyor en yakın kontrolün ne zaman bi dahaki?Canım değerlerin kaç çıktı senin? Ferritin ve hemoglobin? Benim hemoglobin 10,ferritin ise 3tü. Resmen yerlerdeydi düşün. Kan serumu takıldı hastanede. 3hafta önce. Haftasonu tekrar gittim tahlil yapıldı değerim yükselmiş. Seruma gerek yok dedi doktor. Ben hap yutamıyor geri kusuyorum o yüzden kan şurubu içiyorum. Maltofer. Sen de ondan kullanabilirsin. Küçük tek içimlik şişelerde zaten. 2ye çıkardı doktorum ilacı. Bol kırmızı et ye,keçiboynuzu özü iç.ben 3haftadır bakım yaptım kendime. Bebiş de kilosu düşük benim. Ona canım sıkılıyor. 32de 1500gr dı daha. Neyse ki şimdi 2kg olmuş. Muz ve kaşar yedim baya. Yine az kilosu haftasından geri ama inş alır oğluşum
Ay valla marketten aliorum kisa surede bitioBenimde canım istedi şimdi :))
Konya canim :)Aslen antalyaliyiz canim ben istanbulda dogdum buyudum. Sen nereliydin??
İyidir iyi boşver şişir patlat hazmı kolaylaştırır şişlik yapmaz :))Ay valla marketten aliorum kisa surede bitio
Ya ben çok düşündüm almayı e bebekte 130 tl di kalmamıştı ama ben civilden kova maşrapa ve normal bir küveti 3ü birden 30tl ye aldım ileride yer kaplıyor diye atarım içime de batmaz diye düşündüm:)Kızlar katlanabılen küvet alan warmı aranızda karar weremıyorum banyo urunlerımız kaldı hep
Ohh en iyisini yapmissin.Ben de sahura hazirlik yapayim biraz da dondurucuya yatirim dedim .Kotu gunler icin .1saat ayakta durdum bittim resmen .2 gündür tam anlamıyla aktif olamamıştım kaçırdığım yerler olmuş 600 msj birikmiş uzattım ayaklarımı yastıkların üstüne. Belimede koydum bi yastık. 2 saattir bi yandan su içiyorum bi yandan yazdıklarınızı okudum neyseki bittişiş ayaklarım bu bahaneyle balon gibi indi bundan sonra ayaklar yere değmeyecek otururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?