2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok kötüyüm.
Ikindiden beri ağrım var.
Gaz sancısı gibi.
Bir sıcak basmalar
Halsizlik
Karında ağrı.
Akşam da kaynanamlarda misafir vardı.
O kadar çeşit yemek yapmış ama yiyemedim.
Içimde kaldı valla.
Üstüne iki lokma yedigimide çıkardım.

Eşimin teyzesi ve görümcesi geldi.
Sen en fazla iki üç haftaya doğurursun
Çok sismissin dinlen diye diye söylediler
Ama o kalabalıkta dinlenemedim.
Ağrım geçmedi.

Prolutona neden devam ediyorsunuz ki bende vuruldum ondan ama ilk 3 aydan sonra olmadım
Canim son aylardada kasılma ve erken doğum riskine karşı yapılıyor o iğne. Basta düşük için yapılmıştı şimdide zamanında gelsin diye :) ama ben 37ye kadar yaptirmiycam 35te bırakırım çok sert ve acıtan bir igne

Geçmiş olsun nstye gitsen en azından sanci varmi bakılır yada bu haline karşı birşeyler yaparlar. O her şeye mudahele eden karnin düşmüş 2 haftaya doğurursun diyen insanlara uyuz oluyorum hamile bir bayana söylenecek sözmu takma kafana doktordan ıyimi bilecekler

Haziran anneleri baya ilerlemiş doğum yapan yapana masallah. Birtane anne depend kullanmadık gerek kalmadi yazmış yakın zamanda arkadaşımda sezeryan oldu onada takmadılar hasta bezi bile kullanmadılar bende almaktan vazgeçtim sanirim normal doğumda gereken birşey

Onlar öyle diyince gerçekten korktum bende.
Çünkü hazırlıklarımi final sonrasına bırakmıştım
Bu haftadan sonra bitiyor nihayet.
Bakalım ne olacak....

Onlar öyle diyince gerçekten korktum bende.
Çünkü hazırlıklarımi final sonrasına bırakmıştım
Bu haftadan sonra bitiyor nihayet.
Bakalım ne olacak....
Bence birazda psikolojik olarak etkilenmissindir sakın olmaya çalış dahada olmadi bi nst çektir. Inşallah vakitlice doğar bebeklerimiz. Benim 22. Haftadan beri aşırı kasılmalarım var masallah 32 olduk bakma kimselere

Insalllah Canım vskitlice doğsunlar..
Eşim beyde gicik sağolsun hemen doğsun istiyor..

Sağol canim. Simdi iyiyim halsizlik vardi o da gecti.
Evet ayniymiş günlerimiz ayni günde doğurabilirmiyiz acaba :)

Kızlar sizce hastaneye plastik bardak vs götürmeli miyim? Birde doğumdan önce ve sonra ne süre ule yemek yedirmiyorlar?

Biliyor musun aynı şeyi söylemiş dün eşime torunum olunca ben yıkıycam falan diye.

Kızlar sizce hastaneye plastik bardak vs götürmeli miyim? Birde doğumdan önce ve sonra ne süre ule yemek yedirmiyorlar?
Özel hastaneye gerek olmaz diye düşünüyorum. Ben özelde yaptım ilki ve hiçbirşey götürme fırsatım olmadi erken doğum yapmıştım. Her şeyi hastane vermişti zaten bebeklerde kuvozde kalınca kıyafet vs sonra götürdük. Genel anesteziyle olmuştum bir gün boyunca açlıktan öldürdüler :) 1 gün sonra hafif yemeğe basladim. Oncesinde yemiştim planlı olmadığı için bi bilgim yok

Benim canımı hiç acıtmamıştı 3 kez oldum sanırım iğneyi. Progestanı falanda bıraktırdı doktorum bana. Dur cuma günü sorulacak listeme bunuda ekleyim. Erken doğum riskine karşı kullansak mı diyim :))

Birde iğneyi yaparlarken derin nefes al kendni çok sıkma, kasınca ağrır ben çok rahat bırakıyodum kendimi.

Ohh en iyisini yapmissin.Ben de sahura hazirlik yapayim biraz da dondurucuya yatirim dedim .Kotu gunler icin .1saat ayakta durdum bittim resmen .
Niye yoruyosun kendni :/ iş yapacaksan ağır ağır ve bol bol dinlenerek yap ben sabah kahvaltıyı ağır çekimde hazırlıyorum resmen. Ona rağmen ağrım oluyor yoruluyorum. Bide fazlasıyla sakarlaştım elim kolum karnım çarpıyo hep bi yerlere

Teşekürler dr zaten söyleyecektir ama ben bu ara evde iyice fazla yemeye verdim kendimi bakalım açlığa nasıl dayanacağım. yumurta toplama işleminden önce geceden sonra yemek yeme demislerdi aldığım ilk ve tek narkoz o oldu. Bakalım bu seferki nasıl olacak.

Erken doğum veya kasılma olayın yoksa hic sorma :) ben iğneden korkmam ama 8haftadir iğne yeyince artik bunyem isyan çekiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…