2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılma dediğiniz karnın bi tarafında toplanmasıysa aynen benimde o haftalardan beri var. Bilmiyodum ben onun kasılma olduğnu. Bebişim dayanıyor diyodum

Erken doğum veya kasılma olayın yoksa hic sorma :) ben iğneden korkmam ama 8haftadir iğne yeyince artik bunyem isyan çekiyor:)
Prolutan depot tan mı bahsediyorsunuz? Eğer o ise ben 9. Haftadan beri her hafta oldum, hiç kasılma yaşamadım en sonuncuyu cuma günü oldum ama olduktan sonra 1 hafta kalcam ağrıyor.

Senin ıkizlerden tüp bebek :) benimkilerde tüp bebek. Muhtemelen geceden keser yine yeme der. En fazla 2 güncük aç kalırsın canim bende fazla yiyorum zaten yetmezsem tansiyonum düşüyor hemen

Erken doğum veya kasılma olayın yoksa hic sorma :) ben iğneden korkmam ama 8haftadir iğne yeyince artik bunyem isyan çekiyor:)
Kıyamam bünye napsın :) soracağım valla doktor herşey normal diyor hep normal ilerleyelim inşallah. Sende bol bol dinlen az kaldı zaten :) Allahın izniyle sağlıkla vaktiyle kavuşalım

Kasılma dediğiniz karnın bi tarafında toplanmasıysa aynen benimde o haftalardan beri var. Bilmiyodum ben onun kasılma olduğnu. Bebişim dayanıyor diyodum
Canim o bile çeşit çeşit hafif gelip geçiyorsa korkma benimki baya sarsıyor beni. Belkide bebektir cunki kasılma anlaşılmayacak birşey değil içinde biri damarlarına asılmış çekiyor gibi bir hissi var
Prolutan depot tan mı bahsediyorsunuz? Eğer o ise ben 9. Haftadan beri her hafta oldum, hiç kasılma yaşamadım en sonuncuyu cuma günü oldum ama olduktan sonra 1 hafta kalcam ağrıyor.
Evet o iğne ama bana çok dokunuyor ve o iğneye rağmen kasılmam devam ediyor malesef
Kıyamam bünye napsın :) soracağım valla doktor herşey normal diyor hep normal ilerleyelim inşallah. Sende bol bol dinlen az kaldı zaten :) Allahın izniyle sağlıkla vaktiyle kavuşalım
Aminn amin insallah

evet ordan aldım takipli gönderdi çok kısa sürede elime geçti. ama bir de civalı termometre alıcam çok şüphelenirsem ondan kullanırım

Evet içim bi tuhaf oluyo bazen nefesim hızlanıyo o oyle yaptıkça. Bakalım hayırlısı olsun artk napalım

Aslında cok dogru hıc o sekılde dusunmemıstm ucuz alır snra werırım ıhtıyacı olana en azından okadr para wermemıs olurum alım mı almıım mı derdındende kurtulmus olurum cok saol walla bıanda kararm degstı walla

35 haftalik arkadaslar bebisleriniz ne kadar oldu :) mesajimi alinti yapip cevaplarsaniz sevinirim sonradan bulamiyorum cevaplari :)

Kızlar sizce hastaneye plastik bardak vs götürmeli miyim? Birde doğumdan önce ve sonra ne süre ule yemek yedirmiyorlar?
Annem bugün almış ama gerek var mı bilemedim. İkramlar için aldım dedi. Ya ben iktamlıkta pek bişi istemiyorum aslında güne gelir gibi gelmeseler keşke. Püff belki de gelmezler. Acemiyim iki bebek bir de kalabalık olursa sinir basabilir bana.

Sende sağ ol canım. Bende çok kararsız kalmıştım ama alışverişe çıkınca fikrim değişti çokta iyi yaptım bence onun yerine başka şeyler alınır bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…