2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sende sağ ol canım. Bende çok kararsız kalmıştım ama alışverişe çıkınca fikrim değişti çokta iyi yaptım bence onun yerine başka şeyler alınır bebişlere
Bncede baska ıhtıyaclarını karsılarız.filesini ıncelerden mı aldın yoksa kopukluler war hangısı daha ii acaba

Yahu benim 7.3 lere kadar düştü takma o kadar. İnternette her şey için çok kötü şeyler yazıyor. Kırmızı et ye, doktorun söylediği ilaçları kullan ve stres yapma :)
Ya iste canim doktorlar abartmayi seviolar valla 1 deydi ilk basta ozaman bile hemen ilaca basla dediler ya

Bncede baska ıhtıyaclarını karsılarız.filesini ıncelerden mı aldın yoksa kopukluler war hangısı daha ii acaba
Onu da uyguna aldım havlu olanlardan 14 tl di boncuklu olanlara dökülüyor diye yorumlar okudum havlu olanda yırtılırsa yenisini alırım ama sanmam basit durmuyor

Canim senin doktirun ne dio bu kadar dusuk olmasina
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım, hayatım boyunca düşüktü kanım. İkiz gebelikle daha da düştü ve hap yada yemekle falan yükselebilecek bir şey değil. 2 kere kan nakli yapıldı yarın doktor gene isteyebilir. Kanımda 0 rh negatif aksi gibi bulması zor ama yapabileceğim bir şey yok tamamen genetik. Ama senin ilaç ve yediklerinle yükselecektir sadece dikkat ki öyle inanılmaz düşükte değilmiş.

Yaa iste canim ole abartti ki saglik ocagindaki doktor bide soguk bi kadin sabah aksam al filan deyince dedim cok dusuk heralde

Yanlia gormediysem ebebekte 50 tl ye bez icin koku yapmayan cop kovasi var. Almak isteyen bakabilir kizlar

Mide yanmam artik dayanilmaz oldu. Gaviscon fayda etmiyor. Doktor gebelik kategorisi c olan bi ilac verdi almadım. Allah sabrini da verir insallah 2 ayimiz kaldi ama egilmek kafami hafifce egmek bile zulüm. Sizde var mi boyle ciddi yanma?

Hangi site cnm nerden aldn

Kızlar katlanabılen küvet alan warmı aranızda karar weremıyorum banyo urunlerımız kaldı hep

Hangi sayfa canm
Kızlar instagramdan kubraerdesign diye bir sayfadan sipariş ettim dün. Nasıl gelecek bakalım göreceğim

Ben küveti katlanabilen küvet aldım. Banyo dolabımda durur diye düşündüğümden onu tercih ettim. Ortalıkta birşey durması sinirimi bozuyor, koca küvete yer bulamazdım :)

Mide yanmam artik dayanilmaz oldu. Gaviscon fayda etmiyor. Doktor gebelik kategorisi c olan bi ilac verdi almadım. Allah sabrini da verir insallah 2 ayimiz kaldi ama egilmek kafami hafifce egmek bile zulüm. Sizde var mi boyle ciddi yanma?
Maalesef bende de var surup falan fayda etmiyor ne yiyeceğimi şaşırdım, yediğim herşey midemde alev topuna dönüşüyor. Ya şafi çekiyorum sabır çekiyorum az kaldı az...

Benim de geceleri oluyor yanma.. Rennie tablet çiğniyorum... bir taneyle geçmezse ikinci tableti çiğniyorum geçiyor.
Son ayda oluyormuş mide yanması ne kadar dikkat etsekte olacak yani.

Kaç gündür hafif hafif dişim ağrıyordu bu gece tavan yaptı doktora gitsem bişey yaparlar mı yoksa ağrıyınca parol mü içsem daha iyi olur

Maalesef bende de var surup falan fayda etmiyor ne yiyeceğimi şaşırdım, yediğim herşey midemde alev topuna dönüşüyor. Ya şafi çekiyorum sabır çekiyorum az kaldı az...

Hatim etmeye ramazandan once basladim guya kadir gecesine kdar bitsin diye. Ama okurken oyle zorlanıyorum ki daha 150.sayfalardayim ancak. Yutkundukca zehir yutuyorum

Benim de geceleri oluyor yanma.. Rennie tablet çiğniyorum... bir taneyle geçmezse ikinci tableti çiğniyorum geçiyor.
Son ayda oluyormuş mide yanması ne kadar dikkat etsekte olacak yani.

Bende bastan beri midem hep eziyet. Gastrit vardi ama hic surup kullanmiyordum sorun olmamaya baslamisti. Lakin gebelikte gastrit 10 katina katlarmis. Agzimda hep aci su

Kizlar kan degerimi sormussunuz 10.1 filandi galiba
canım ben hamileligimin başından beri ilaç kullanıyorum feritinim 5 ti ilac kullandigim halde yukselmemis doktor günde iki sefere çıkardı
Doğumda da böyle düşük olursa kan verirler sanırım
bu kan düşüklüğü bende hep var oyüzden takilmiyorum vücut yapıyor sonuçta

Kızlar sizce hastaneye plastik bardak vs götürmeli miyim? Birde doğumdan önce ve sonra ne süre ule yemek yedirmiyorlar?
Cuma akşamdan yemeyi bitireceksin ertesi gün doğuma kadar hicbirsey yok doğumdan birkaç saat sonra çay bisküvi geliyor aç oluyorsun ama açlık çokta aklına gelmiyor o akşam yemek gelirmi bilemiyorum onu hatırlamıyorum :)
plastik bardak vs yanında kalacak refakatçi için ihtiyaç olabilir sende sürekli su iceceksin sanada gerekebilir.. su meyvesuyu kahve tuketeceksin

İki oğlumda çok çektim yanma dayanılmaz di. Bu sefer hamileligimin başından beri asit pompası içiyorum. Maşallah bir kere yaş yaşamadım. Hamileler kullanabiliyor. Bence ondan iç çok rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…