2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

B Bugunneselibirgun birden mi oldu bunlar normalde kasılman ağrın var mıydı ? Geçmiş olsun canm dinlenmene bak eğer geçmezse doktora gidersin nst vs ne gerekiyosa yapılsın

Normalde bu kadar yoktu canım birden oldu

Şuan ağrım yok..

Gece sahura da kalkamadım

Ayaklarımın agrisi hala var. Biraz yükseğe koydum uzaniyorum
Etlerim ezilmiş gibi sanki
Ağrıyor...

İki oğlumda çok çektim yanma dayanılmaz di. Bu sefer hamileligimin başından beri asit pompası içiyorum. Maşallah bir kere yaş yaşamadım. Hamileler kullanabiliyor. Bence ondan iç çok rahatlarsın.

O nedir bir ilac mi? Mide ilaclarinin hepsi kategori c. Yani bebege zararlı hatta bircogu d. Vicdanim rahat etmiyor

Günaydın herkese. Suan 2 saatlik uykumda bitti. Gece 4te yattim tutmadı 5 buçukta yattim simdi de uyandim daha da yok. Bebegin hickiriklari cok fena sekilde sıklaştı. Satte 1 nerdeyse. Hareketleri iyi cok sukur ama hıçkırik cok

Mide yanmam artik dayanilmaz oldu. Gaviscon fayda etmiyor. Doktor gebelik kategorisi c olan bi ilac verdi almadım. Allah sabrini da verir insallah 2 ayimiz kaldi ama egilmek kafami hafifce egmek bile zulüm. Sizde var mi boyle ciddi yanma?
Bende hiç olmadı canım. Bebeğin saçları çıkmaya başlayınca mide yanması olurmuş derler. Benim keltoş bir kızım olacak galiba. :)

Günaydın kızlar. İzne ayrılıp erkenden uyanmamak ne güzel bir duyguymuş.
Dün çalışamaz kağıdı için doktoruma gittim gelmişken muayene edeyim dedi. 32+2 idik dün 1730 gr olmuş minnoşum. 35. Haftada gideceğim ondan sonra da her hafta kontrol olacakmış.
Toplam 9 kilo almışım. Mide yanmam hiç olmadı eller ayaklarda şişmedi. ( çok rahat bir gebelik geçiriyorum )

Maşallah canım :) hayırlı olsun bol bol dinlenirsin artık. Ben de 32 de gittim en son sonra sana dediği gibi dedi doktorum 35 te geleceksin ondan sonra da her hafta :) bakalım nasıl olacak

Maşsallh canm nazar degdirme kendine :)

Günaydın kızlar geceler artık benim için işkence olmaya başladı 3 4 saatlik uykuyla duruyorum nefes alamama Bi yandan (birde diş ağrısı başladı) sağa sola dönerken çatı ağrısı Bi yandan wc ye kalkmak zaten bitiriyor her kalktığımda elimi yüzümü ayaklarımı yıkıyorum tekrar öyle dalabiliyorum uykuya Yatakta başlayan gece koltukta ve yere battaniye sererek yatıp ayaklarıma soğuk su torbası koymakla devam etti.Daha ne kadar kötüleşecek merak ediyorum Allah yardımcımız olsun.

Allah kolaylik versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…