- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #40.461
hadi gözünaydın canım...Gunaydin kizlar.Bugun son is günüm. Bir yandan mutluyum bir yandan fazlasiyla duygusal .
Sıkıntı yoksa çarşamba olsun de olmazmi bir durum yoksa ögun alsinDr. Pazartesi demişti ama aslında ben çarşamba istiyorum. 06.06 da doğsalar güzel olurdu.
Gozunaydin canım artık dinlenme vakti :)Gunaydin kizlar.Bugun son is günüm. Bir yandan mutluyum bir yandan fazlasiyla duygusal .
Insallah kuzum. Fazlasiyla hak ettik.hadi gözünaydın canım...
darısı bana inşallah
Sagol canim aynen oyle evde daha cok yorulmam insallah .Bos duramıyorum temizlik yasak ama bebisimin kiyafetleri yikancak .Bu hafta mobilyalarimiz degisecek insallah.Gozunaydin canım artık dinlenme vakti :)
5-10 gün arasında düşüyor göbek düşünce yikamistim kizlarimi kisin dogumuslardi ama yazin sicaklarda bebeklerimiz isilik olur silicez artık :)bebeğinize ilk banyosunu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar? göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmasam sadece ıslak pamukla falan silsem olmaz mı? göbek bağının düşmesi ne kadar sürer acaba? bi de izmirdeyim ve burası çok sıcak ne yapmam gerektiği hakkında hiç bi fikrim yok
Şansımı deneyeceğim aslında dün evlilik yıldönümümüzdü, erken olduğu için onu hiç söylemedim ama 2 gün geç olması daha iyi bile olabilir.Sıkıntı yoksa çarşamba olsun de olmazmi bir durum yoksa ögun alsin
İnşallah canım hiç korkma biraz iri olsun bişey olmaz:) masallahhhKorkutuyor doktorlar iri bebek diye insallah en hayirli vakitte gelir hepsi :)
Benimki planlı sezeryan olacak canım :) 2 temmuzda kısmetse.Sağol canim. Simdi iyiyim halsizlik vardi o da gecti.
Evet ayniymiş günlerimiz ayni günde doğurabilirmiyiz acaba :)
Canim çocuk doktoru seni yönlendirecek bu konudabebeğinize ilk banyosunu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar? göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmasam sadece ıslak pamukla falan silsem olmaz mı? göbek bağının düşmesi ne kadar sürer acaba? bi de izmirdeyim ve burası çok sıcak ne yapmam gerektiği hakkında hiç bi fikrim yok
Bir arkadaşım kullandı bir zararı olmadı cnm sen bilirsin tabi yinede. Ben 3 kutu bitirdim 4. Kutuyu iciyorum. Adi panpast netten prospektusune bak istersen.O nedir bir ilac mi? Mide ilaclarinin hepsi kategori c. Yani bebege zararlı hatta bircogu d. Vicdanim rahat etmiyor
merhaba, belki denemişsindir ama ben midem yaninca soguk sut iciyorumO nedir bir ilac mi? Mide ilaclarinin hepsi kategori c. Yani bebege zararlı hatta bircogu d. Vicdanim rahat etmiyor
denemediyseniz mideniz yaninca soguk sut icin, İbrahim Saracoglu onermistiMaalesef bende de varsurup falan fayda etmiyor ne yiyeceğimi şaşırdım, yediğim herşey midemde alev topuna dönüşüyor. Ya şafi çekiyorum sabır çekiyorum az kaldı az...
Inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallahŞansımı deneyeceğim aslında dün evlilik yıldönümümüzdü, erken olduğu için onu hiç söylemedim ama 2 gün geç olması daha iyi bile olabilir.
neler aldırmayı düşünüosun canm bende bişeyler aldıraym gelen olursa die nolur nolmaz ama bilemedm ne aldırsam dieBende aynı düşünüyorum ama hiç hastane ziyaretine gitmedim bilmiyorum nasıl oluyor yani kek, meyvesuyu falan mı ikram edeceğiz gelenlere. Ben bugün aldırayım birşeyler nolur ne olmaz biz tedbirli olalım o zaman.
bende yeni doğan bebeğin öpülmesine karşıyım ya daha minnacık bişey mikrop neyin kapar inşallah kimse öpmezgünaydın kızlar. dün görümcemin doğum yaptığından bahsetmiştim. akşam gördüm bebişi çok tatlıydıkucağıma aldım ama doğru düzgün tutamadım bile bi zarar veririm diye umarım kendi bebeğimi tutabilirim ama sorun kv'nin bebeğe davranış şekli. mesela 7 yaşında bi çocuğa bebeği uzatıyo al öp kardeş diye. ya da bebeğe çay su falan vermek gibi şeyler. ben daha bikaç saat önce doğmuş bebeğimin öpülmesini istemiyorum doğumuma da büyük ihtimalle annem değil kv gelecek. allah razı olsun kendi annemden çok daha ilgili çok yardımcı olacağından da eminim iyi niyetli yani. bişey dersem de hemen alınıyo kırmak da istemiyorum
aynen hem çalışıyorum işe git hemde temizlik yap çok zor ramazan bitseydii 4 gözle bekliyorum hem işe gitmicem artık hemde annem gelicekGünaydın güzel anneler...
İşe gelenlerden biri de ben
2 gündür temizlik yaptırıyorum evde çok yorgunum ve evimde her yer her yerde bundan sonrasını benim yapmam gerekiyor ne zaman bitecek işim bilmiyorum
canm sen ptesi doğuruomusun aaaaaa çok heycanlıDr. Pazartesi demişti ama aslında ben çarşamba istiyorum. 06.06 da doğsalar güzel olurdu.
bebeğinize ilk banyosunu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar? göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmasam sadece ıslak pamukla falan silsem olmaz mı? göbek bağının düşmesi ne kadar sürer acaba? bi de izmirdeyim ve burası çok sıcak ne yapmam gerektiği hakkında hiç bi fikrim yok
günaydn cnm hala o işe gidenlerdenim ve ölü balık gibiyim gece uyuyamadm bacaklarımda çok ağrıodu
Kimse anlamaz canım boşver. Son zmnlarimiz agrimiz var huysuzluk tavan. Ne çektiğinizi maalesef anlayamazlar. Takma kafana sakin ol geçecek az kaldı inşallah.bende çalışacağım bayrama kadar ama belim ağrısından durmakta zorlanıyorum artık,çok az kaldı diyorum kendime ama daha bugünü bitiremedimakşam annem aradı ne yapıyorsun işe gitme artık diyor, gitmem lazım haziran maaşını da almalıyım dedim,ne yapacaksınız bu kadar parayı dedi ağladım sinirimden 8 aylık hamileyim daha 1 tane şey almadınız bebeğime dedim ,herşeyi kendimiz yapıyoruz 1 ayın bile önemi var dedim, vereceğiz ya doğum da diyor ya anlamıyorum gerçekten herkes bu yollardan geçiyor nerde görülmüş doğuma kadar yapacağını bekletmek yap ne yapmak istiyorsan da biraz nefesimiz gevşesin
merhaba, belki denemişsindir ama ben midem yaninca soguk sut iciyorum
İnşallah canım hiç korkma biraz iri olsun bişey olmaz:) masallahhh
Benimki planlı sezeryan olacak canım :) 2 temmuzda kısmetse.
Sen normal mi bekliceksin
Canim çocuk doktoru seni yönlendirecek bu konuda
Mesela benimki göbek bağı düşene kadar yıkama temiz bir bezi ılık suya batırıp silebilirsn demişti
Bir arkadaşım kullandı bir zararı olmadı cnm sen bilirsin tabi yinede. Ben 3 kutu bitirdim 4. Kutuyu iciyorum. Adi panpast netten prospektusune bak istersen.
Dr. Pazartesi demişti ama aslında ben çarşamba istiyorum. 06.06 da doğsalar güzel olurdu.
benim 4. ayımdan beri mide yanması ve kusma var. gaviscon şurup bittikçe yazdırıyorum 3'er 5'er. Birde gece yatarken aç karnına yutulan bir hapım var adı aklımda yok şuan.onlar olmazsa hepten kötü oluyorum. Bazende yeterli gelmiyor. Yüksek yastıkta yatmama rağmen Gece uyurken ağzıma acı su geliyor öksürerek uyandırıyor. Doktorlar normal diyor. yediğine içtiğine dikkat et mideni aç bırakma diyor ama yine de oluyor. Yediğim yemeklerin porsiyonlarını küçülttüm. Başka ne yapılabilir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?