2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinize ilk banyosunu ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar? göbek bağı düşene kadar banyo yaptırmasam sadece ıslak pamukla falan silsem olmaz mı? göbek bağının düşmesi ne kadar sürer acaba? bi de izmirdeyim ve burası çok sıcak ne yapmam gerektiği hakkında hiç bi fikrim yok

5-10 gün arasında düşüyor göbek düşünce yikamistim kizlarimi kisin dogumuslardi ama yazin sicaklarda bebeklerimiz isilik olur silicez artık :)

Korkutuyor doktorlar iri bebek diye insallah en hayirli vakitte gelir hepsi :)
İnşallah canım hiç korkma biraz iri olsun bişey olmaz:) masallahhh
Sağol canim. Simdi iyiyim halsizlik vardi o da gecti.
Evet ayniymiş günlerimiz ayni günde doğurabilirmiyiz acaba :)
Benimki planlı sezeryan olacak canım :) 2 temmuzda kısmetse.
Sen normal mi bekliceksin
Canim çocuk doktoru seni yönlendirecek bu konuda
Mesela benimki göbek bağı düşene kadar yıkama temiz bir bezi ılık suya batırıp silebilirsn demişti

Maalesef bende de var surup falan fayda etmiyor ne yiyeceğimi şaşırdım, yediğim herşey midemde alev topuna dönüşüyor. Ya şafi çekiyorum sabır çekiyorum az kaldı az...
denemediyseniz mideniz yaninca soguk sut icin, İbrahim Saracoglu onermisti

Şansımı deneyeceğim aslında dün evlilik yıldönümümüzdü, erken olduğu için onu hiç söylemedim ama 2 gün geç olması daha iyi bile olabilir.
Inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah
8indede kizlarimin karne alımı var acaba karne almaya gidermiyim doğum olurmu diye düşünüyordum çok şükür ara ara akintima bakıyorum suyum gelmiyor çok şükür :)

neler aldırmayı düşünüosun canm bende bişeyler aldıraym gelen olursa die nolur nolmaz ama bilemedm ne aldırsam die
bende yeni doğan bebeğin öpülmesine karşıyım ya daha minnacık bişey mikrop neyin kapar inşallah kimse öpmez
Günaydın güzel anneler...
İşe gelenlerden biri de ben
2 gündür temizlik yaptırıyorum evde çok yorgunum ve evimde her yer her yerde bundan sonrasını benim yapmam gerekiyor ne zaman bitecek işim bilmiyorum
aynen hem çalışıyorum işe git hemde temizlik yap çok zor ramazan bitseydii 4 gözle bekliyorum hem işe gitmicem artık hemde annem gelicek
Dr. Pazartesi demişti ama aslında ben çarşamba istiyorum. 06.06 da doğsalar güzel olurdu.
canm sen ptesi doğuruomusun aaaaaa çok heycanlı

bende izmirdeym cnm hangi hastende yapıcaksn doğumu

günaydn cnm hala o işe gidenlerdenim ve ölü balık gibiyim gece uyuyamadm bacaklarımda çok ağrıodu

bende çalışacağım bayrama kadar ama belim ağrısından durmakta zorlanıyorum artık,çok az kaldı diyorum kendime ama daha bugünü bitiremedim akşam annem aradı ne yapıyorsun işe gitme artık diyor, gitmem lazım haziran maaşını da almalıyım dedim,ne yapacaksınız bu kadar parayı dedi ağladım sinirimden 8 aylık hamileyim daha 1 tane şey almadınız bebeğime dedim ,herşeyi kendimiz yapıyoruz 1 ayın bile önemi var dedim, vereceğiz ya doğum da diyor ya anlamıyorum gerçekten herkes bu yollardan geçiyor nerde görülmüş doğuma kadar yapacağını bekletmek yap ne yapmak istiyorsan da biraz nefesimiz gevşesin

Kimse anlamaz canım boşver. Son zmnlarimiz agrimiz var huysuzluk tavan. Ne çektiğinizi maalesef anlayamazlar. Takma kafana sakin ol geçecek az kaldı inşallah.

merhaba, belki denemişsindir ama ben midem yaninca soguk sut iciyorum

Refluye en iyi yudum yudum soguk sut iyi gelir. Gastrit oncesi reflu idim cok rahattim bekarken sutu icerdim geçerdi. Sonra reflu gastrit oldu durdu derken meger o kalici ve daha siddetli imis. Cok tesekkur ederim tavsiye icin. Simdi malesef iyi gelmiyor. Buz küpleri yiyorum bazen sutten sudan yapiyorum bi umut

Son düzenleme:

Saglikla dogsunlar en önemlisi de bu

Bir arkadaşım kullandı bir zararı olmadı cnm sen bilirsin tabi yinede. Ben 3 kutu bitirdim 4. Kutuyu iciyorum. Adi panpast netten prospektusune bak istersen.

Bi bakayim canim cok tesekkur ederim. Bi onceki gebeligimde tiroid ilaci kullaniyordum bebek sebepsiz yere öldü. Ondan bu korku

Ben yemekleri hafif soguk yiyorum. Oyle olunca biraz daha iyi oluyor. Sanirim sindirimi daha kolay oldugundan. Birde sofraya buz getiriyorum 3 5 küp. Yemke sonrasi onu yiyorum. Boyle yaoinca yanmam daha az oldu . Geceleri uyku oncesi yanima su koyuyorum yandikca su iciyorum. Bogazima su geldikce bende au iciyorum hem gunde 4 litreyi buluyor su tuketimim hemde acisini 1 dk da olsa bastiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…