2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse anlamaz canım boşver. Son zmnlarimiz agrimiz var huysuzluk tavan. Ne çektiğinizi maalesef anlayamazlar. Takma kafana sakin ol geçecek az kaldı inşallah.

sabaha kadar zaten wc ye gitmekten bel ağrısından uyunmuyor kim isterki birde bu halde işe gitmeyi,dediğin gibi takmamayı öğrenmemiz lazım canım

gaviscon şurup kullansan belki çare olur, bana çok iyi geliyor canım...

D dehaaa evet pzt. Doğum olacak inşallah, bugün annem tecrübeli bir arkadaşına soracaktı hastanede ne ikram edilir birşey alalım mı diye, ona göre kağıt tabak bardak vs. Alırım.

Allah sifa versin canim. En zoru son zamanlarmis, ben de gece mide yanmasina uyaniyorum, sut biraz iyi geliyor. Bebek gibi sut icip geri yatiyorum

bende izmirdeym cnm hangi hastende yapıcaksn doğumu[/QUOTE]
daha belli değil malesef 9 eylül istiyorum ama galiba takibi orda yapılan gebeleri kabul ediyorlarmış sadece. doğumdan önce bikaç kontrol orda olsun diye randevu almaya çalışıyorum ama randevu almak da çok zor. devlette olacak orası kesin ama 9 eylül olmazsa neresi olur hiç bilmiyorum. Sen nereyi düşünüyorsun? tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

Artık 8 ay bitti hazırlıklar yapılmalı ama herkes bizim gibi stresli olmuyor rahat davranıyorlar boşver sıkma canını hamilesin bebeğin etkilenmesin

Amin canım Allah'ın izniyle bebişin daha bekler merak etme bak masallahin var.

ya çok masraflı bir dönem bir ay bile çok önemli tabiki ben devletteym ayrılsamda maaşımı alıcam ama bu süreleri doğumdan sonra kullanmak istiyorum
yaa sen nerde yapcan canm doğumu
D dehaaa evet pzt. Doğum olacak inşallah, bugün annem tecrübeli bir arkadaşına soracaktı hastanede ne ikram edilir birşey alalım mı diye, ona göre kağıt tabak bardak vs. Alırım.
çook heycanlı ama sen doğurcan ben heycan yaptm hehekurupasta flnmı almak gerekiyoki acaba canm çukulata neyinbizede söyle ne ikram etceksen.

Artık 8 ay bitti hazırlıklar yapılmalı ama herkes bizim gibi stresli olmuyor rahat davranıyorlar boşver sıkma canını hamilesin bebeğin etkilenmesin

umursamıyorum aslında kendi kendimize halletmeye çalışıyoruz eşimle çok şükür ama böyle anlamsız yorumlar gelince üzülüyorum işte galiba hormonların da etkisi var

bende izmirdeym cnm hangi hastende yapıcaksn doğumu
daha belli değil malesef 9 eylül istiyorum ama galiba takibi orda yapılan gebeleri kabul ediyorlarmış sadece. doğumdan önce bikaç kontrol orda olsun diye randevu almaya çalışıyorum ama randevu almak da çok zor. devlette olacak orası kesin ama 9 eylül olmazsa neresi olur hiç bilmiyorum. Sen nereyi düşünüyorsun? tavsiye edebileceğin bir yer var mı?[/QUOTE]
ben medikalparka gidiyorum cnm doğumuda orda yapıcam

bir önceki doğumumda saolsun iş arkadaşlarım çok güzel bir bonnyfood göndermişlerdi... hastaneye her gelene ondan ikram etmiştik birde hastane şerbet vermişti ama orası özeldi... şimdi devlete gidiyorum nasıl olur hiç bilmiyorum ayrıca hastane içinde nedense birşey götürmek istemiyorum

bende özelde yapıyorum şerbet vs hicbirsey yok o ne güzel bir hastaneymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…