2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcimiz olsun canim ya ilk gebeligimde bole yasamamistim yavrularimiz saglikli dogsunda allahin izniyle

Ben 1 aydır koltukta yatiyorum yatakta maalesef yatamıyorum. Uyku tutmuyor evin içinde dolanıyorum tuvaletten çıkamıyorum.

Mide yanmam artik dayanilmaz oldu. Gaviscon fayda etmiyor. Doktor gebelik kategorisi c olan bi ilac verdi almadım. Allah sabrini da verir insallah 2 ayimiz kaldi ama egilmek kafami hafifce egmek bile zulüm. Sizde var mi boyle ciddi yanma?
benim 4. ayımdan beri mide yanması ve kusma var. gaviscon şurup bittikçe yazdırıyorum 3'er 5'er. Birde gece yatarken aç karnına yutulan bir hapım var adı aklımda yok şuan.onlar olmazsa hepten kötü oluyorum. Bazende yeterli gelmiyor. Yüksek yastıkta yatmama rağmen Gece uyurken ağzıma acı su geliyor öksürerek uyandırıyor. Doktorlar normal diyor. yediğine içtiğine dikkat et mideni aç bırakma diyor ama yine de oluyor. Yediğim yemeklerin porsiyonlarını küçülttüm. Başka ne yapılabilir bilmiyorum.

Bende aynı düşünüyorum ama hiç hastane ziyaretine gitmedim bilmiyorum nasıl oluyor yani kek, meyvesuyu falan mı ikram edeceğiz gelenlere. Ben bugün aldırayım birşeyler nolur ne olmaz biz tedbirli olalım o zaman.

günaydın kızlar. dün görümcemin doğum yaptığından bahsetmiştim. akşam gördüm bebişi çok tatlıydı kucağıma aldım ama doğru düzgün tutamadım bile bi zarar veririm diye umarım kendi bebeğimi tutabilirim ama sorun kv'nin bebeğe davranış şekli. mesela 7 yaşında bi çocuğa bebeği uzatıyo al öp kardeş diye. ya da bebeğe çay su falan vermek gibi şeyler. ben daha bikaç saat önce doğmuş bebeğimin öpülmesini istemiyorum doğumuma da büyük ihtimalle annem değil kv gelecek. allah razı olsun kendi annemden çok daha ilgili çok yardımcı olacağından da eminim iyi niyetli yani. bişey dersem de hemen alınıyo kırmak da istemiyorum

Nasıl yani pazartesi doğuma girmek için cuma akşamdan itibaren aç mı bekleyeceğim

Günaydın güzel anneler...
İşe gelenlerden biri de ben
2 gündür temizlik yaptırıyorum evde çok yorgunum ve evimde her yer her yerde bundan sonrasını benim yapmam gerekiyor ne zaman bitecek işim bilmiyorum

Günaydın güzel anneler...
İşe gelenlerden biri de ben
2 gündür temizlik yaptırıyorum evde çok yorgunum ve evimde her yer her yerde bundan sonrasını benim yapmam gerekiyor ne zaman bitecek işim bilmiyorum
Ben bir aydır evdeyim hala bitmiyor yani sen çalışırken daha da zor Allah kolaylık versin.

Evet öyle şeyler oluyor maalesef ama uyarirsan ikincisi olmaz diye düşünüyorum
Herkes senin bilincinde yaklaşmiyor maalesef sorsan sözüm ona senden daha tecrubeliler ama o bilinç yok maalesef
sen şeker vermek istemeyeceksin çocuğuna zorla şeker çikolata verecekler
Ben yeni doğduğu zaman kalabalığa sokmadim bebeklerimi görmek isteyen gelip odamda görüyordu oturmaya içeri geçiyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…