2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım sadece anne sütü aldığı için suya gerek yok

kuzu benimde son birkaç gündür sol ayağım şişmeye başladı ama gün içinde sürekli salladığım için olsa gerek akşam eve gidince ayaklarımı uzatıyorum hemen iniyor çok şükür... e artık vucut iyice ağırlaştı gayet normal yani şişmeler falan ama yine de dikkat etmek lazım tabii ki

sabır sabır sabır az kaldı inşallah

benim 2-3 gün sisim oldu sonra geçti birkaç gundur yok sabah kasiklarimda ağrı vardı bazı gün kasilmalarim oluyor bazı gün olmuyor ..

Hiç bilmiyorum doğum yapan arkadaslarım toparladı son haftada dedilee hep. Önde olanda geride olanda

İş orası ki ben bütün gün dinleniyorum ev işlerini bile bazen aksatarak bazen öyle yavaş yavaş yapıyorum ama yine de şişmeye devam ediyor , 2-3 hafta da geçse de bebişim gelse artık hayirlisiyla inşallah

benim 2-3 gün sisim oldu sonra geçti birkaç gundur yok sabah kasiklarimda ağrı vardı bazı gün kasilmalarim oluyor bazı gün olmuyor ..
Kasilmalar bebeğin hareketleri sıklaştı artık sert hareket ediyor canım yanıyor 35.hafta çok acılı başladı

Geçen bi çocuk doktoru da göbek düşene kadar bebeği suya sokmayın göbek kısmı iltihaplanabilir diyordu. Peki bebeği nasıl bi bezle silmek gerekir ? Mermerşah mendiller sert mi gelir ? Pamukla mı silinmeli ? Silme suyuna şampuan konur mu ? Duru suyla mı

RYSA benim ayaklarımın şişliği hiç geçmiyor aksine akşama doğru daha fazla artıyor ve acıma yapıyor. Ödem hat safhada yani çok su içiyorum ama geçmiyor. Arada serin havalarda iyi oluyor, sıcak havalarda artıyor.

Sen benden önce dogurursun o zaman canim. Evet şimdilik bekleyecez aksi bi durum olmazsa

Mide yanmam artik dayanilmaz oldu. Gaviscon fayda etmiyor. Doktor gebelik kategorisi c olan bi ilac verdi almadım. Allah sabrini da verir insallah 2 ayimiz kaldi ama egilmek kafami hafifce egmek bile zulüm. Sizde var mi boyle ciddi yanma?
Bende hiç yok bünye meselesi mi bizm çocuk keltoş mu olacak anlamadım

Mermerşah değilde ben azğız bezi olarak almıştım pamuklu yumuşacıktı onla silerim diye düşünüyorum canım duru su yeterli diye düşünüyorum ya zaten ne kadar kirlencek ki o.

Benimde genelde ağrıyor ama agrimadigi zamanlarda var elbette

Canım bebiş günlerimiz aynı bizimde 38 gün kaldı çarşamba doktor kontrolüm var ben uzun zamandır muz yiyorum etkisi gerçekten oluyor en yakın kontrolün ne zaman bi dahaki?

Evet ben de 3haftadır muz yedim canım.500gr almıştı en son. Artık 37+0 olunca o zaman gidicem. Cumartesi gittiğimde 2kg olmuştu daha. 2hafta geri görünüyor ölçümde 32görünüyor. Seninki nasıl canım?bebişin kilosu nasıl?

Bende hiç yok bünye meselesi mi bizm çocuk keltoş mu olacak anlamadım
bendede yok bizimkiler kel benim büyük kizimda çok olmuştu bogazim yaniyordu asitten okadar kötüydü bi doğdu nasıl saçlı ..oyüzden bu saptama doğru :) ama bunda hiç yok aman kel olsun sonra çıkıyor saçlar

Kizlar bi tartisma konusu acmak istiyorum sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Esimin 2 yasinda yegeni var ailenin ilk torunu. Eltim cocuga kizdiginda vurdugu icin cocukta vurma huyu cok var. Beni her gordugunde karnima karnima vuruyo. Ben ellerini yakalayip cici yapiyoruz cicii diye sevdirmeye calisiyorum ama elini kurtarinca gene vuruyo. Eltimle de konusmadigim icin bisey demiyorum. Eltim de gulerek agzini yaya yaya ay oglum vurma bebegee diyip oturuyo. Bebek dogdugunda iyice kiskanip zarar vericek diye cok korkuyorum. Boyu kadar seyleri bile tutup balkondan camdan asagi atma huyu da var. Sonucta ben onlarin evine gitmiyorum ama kv evinde mutlaka karsilasiyoruz. Kvye soyledim o da o kucuk yengesi anlamiyo diye gecistirdi.

Kv evine gideceğiniz zaman onlar yokken gidin. Böylelikle karşılaşmazsınız. ay ben hiç çekemem

olurmu öyle şey evet 2 yaşında küçük ama vurma huyu kotu kV lerdeyken tek bırakma bebeğini hep gözün çocuğun ustunde olsun tabi oda çocuk birseyde diyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…