2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 2 yaşında çocuk öyle gördüyse bişey yapamazsın ne yazık ki. Olay ailesinde bitiyor. Onlar engellemezse sen bebeğin yanından ayrılma yada onlar varken gitmemeye çalış.

Ay bizim gittigimizi duyduklarinda hic eksik kalmazlar aninda ucar gelirler.
Yeni doğum yapmış olacaksın ağrım var bebek durmuyo hava sıcak vs vs bahanelerle gitmezsin kv size gelsin görmeye. Böyle böyle kış olur kışında onlarda karşılaşsanız bile çocuk durmuyo bahanesiyle eve kaçarsınız. Ay gitmeyiverin nolacak yada kv'ye söyle onlar varken gelmek istemiyorum diye. Kimden çekineceksin sanki

Tunaydın olacaktı tabi ıkı saatlık uykuyla sabahın köründe kalkınca böyle oluyor insan sersem gibiyim doktoru bekliyorum

Ne diyosunuz kızlar ? Alsam mı acaba böyle bişey. Yoksa sadece lohusa pijaması mı alsam tecrubeli hanımlar please.Eki Görüntüle 2151507 Eki Görüntüle 2151508
Ben bu tarz bi lohusa takımı aldım piyasa bilindik bi marka haluk mu ne yazıyordu kesin görmüşsünüzdür pijamasını evde bi kaç kere giyince ağ kısmı komple yırtıldı sonra Boyner’de gezerken inanılmaz güzel kumaşı olan esnek modal kumaştan lohusa pijama takımlardı gördüm hem de fiyatları baya uygundu denemek için aldım çok kaliteli çıktı acayip rahat . demek ki bu lohusa giyim de ticarete dökülmüş hiç güven yok bilindik kurumsal markalardan şaşmamak lazım

Sıkıntılı bir durum. Küçük diye vurmasına zarar vermesine engel olunmazsa büyüyünce arkadaşlarınada sevgilisine de zarar verir. Ama senin yapabileceğin bir şey yok. Bence bir araya gelmek zorunda kalacaksan hiç yalnız bırakma. İlgi ondan gideceği için iyice kıskançlık yapabilir.

32+6 gittiğimde 32+5 görünüyordu 2 kg dedi canım bana bakalım yarın gittiğimizde ne kadar olmuş öğrenicem. Birde ben bu ölçümlere çok fazla inanmıyorum tombul 4 kilo doğacakları dedikleri bebek bazen 3 kilo doğuyor

Canım aman deyim çocuktur aklı ermez her an tetikte ol cici bile yaptırmak için yaklaştırma otururken kucağına kırlent koy hatta doğduğunda bebeğin onlar varken gözünün önünden ayırma. Allah korusun çocukların elleride ağır oluyor valla.

bende izmirdeym cnm hangi hastende yapıcaksn doğumu
daha belli değil malesef 9 eylül istiyorum ama galiba takibi orda yapılan gebeleri kabul ediyorlarmış sadece. doğumdan önce bikaç kontrol orda olsun diye randevu almaya çalışıyorum ama randevu almak da çok zor. devlette olacak orası kesin ama 9 eylül olmazsa neresi olur hiç bilmiyorum. Sen nereyi düşünüyorsun? tavsiye edebileceğin bir yer var mı?[/QUOTE]
9eylül 12 haftalık olduktan sonra internet üzerinden randevu vermiyor. Telefonla arayıp almalısın sonrasında onlar kendi randevularını oluşturuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…