2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle canım nemli ve sıcak şehirlerde özellikle susuzluktan insan yemek yemeyi bile görmüyorken derdini anlatamayan bebek ne yapsın. Fazla bilimselci olmamayı tercih ediyorum ben bu konuda.

Olabilidiğince kitap okuyup,video izleyip araştırma yapıyorum, tabi pratik her zaman farklıdır, yinede dediğin gibi akıl veren çok olur...

Çok sevindim adına

Kızlar benim annem geldi cumartesi çok mutlu oldum. Bir sürü şey dikmiş oğluşuma bulutlu aylı yastıklar nevresimler battaniyeler onları yıkadık benim yıkadıklarımdan kalanları ütüledi annem sağolsun. Bebek odasının mobilyalarını düzenledik yerlerini falan. Keşke yakınımda olsa hep dedim:) çantamızı da hazırlayıp dolapları düzenleyeceğiz bu hafta geri gidecek bayram seçim falan sonra geri gelir ama 2. Tur 8 temmuz doğum muhtemelen 10 12si civarı biraz karıştı işler.

Ya benim ki de makat gelis ya merak ettim ne durumda diye

Su sorusu sorulmuş
Ben 6 ay boyunca hiç su vermedim ki doktorlar da bu konuda hem fikir verilmemesinin sebebi de bebeğin midesini suyla dolmamasi vs değil
İlk 6 ay bebeğin bağışıklığı sudaki mikropları ayiklayacak kadar güçlü değil
Anne sütünün bir kısmı zaten sudur
Bebek günlük ihtiyacı olan suyu ordan karşılıyor
Eskiyle şimdiki zamanı kıyaslamak da bana mantıklı gelmiyor eskiden bilgisizlik cahillik vardı
Bize bise olmadı belki ama bebek ölümleri çoktu. .

Yok canim ya ilki sezeryan oldu normal olamazki. He yaptirsa isterim ama risk almıyor son dakka sezeryani yapıyor. Artık bekleyeceğiz napalim bebek iyi olsunda önemi yok :)
Evet canim çoğu doktor risk almak istemiyor:)
Ben de istemiştim ama çok fazla riski var diye vazgeçtim
Aynen canim anne karnında kaldıkları 1 gün bile çok çok önemli:)
Öyle tabi canim belli olmaz bebişlerin keyfine bağlı :) en azindan bi bayramı filan geçirelim ondan sonra gelsin gelecekse
Aynen canim zamanında gelsinler hayırlısıyla:)

Afilim92 canım hadi gözünaydin şimdi bebisin le dinlenme zamanı:)
Evet canim cok şükür 7 ay iyi çalışmışım katlanmışım. Oglusum 14 aylik olana kadar beraberiz insallah .1 yil ucretsiz izine cikcam.Belki maddi olarak zorlanacağız ama en guzel donemlerini doyasiya yasamak istiyorum.

Öyle bir imkanın varsa canm biraz sıkarsınız dişini 14 ay çok güzel bir süre hem büyümüş olur doya doya emzirirsin
Kendini ifade etmeye başlar biraz biraz ise dönersin:)
Gerçekten hamileyken çalışmak çok zor
Özellikle son zamanlar daha zor

Bi de bi önceki gidisinde kac kiloydu bebis ben 30+5te gittigimde 1650 grdi ama bi sonrakine daha 1.5 hafta var ne kadar kilo alir merak ediyorum:0

Hadi geçmiş olsun nihayet evdesin. Darısı diğer çalışan annelerin başına
D dehaaa

Gözünüz aydın. Allah cefakar fedakar annelerimizden razı olsun. Bir elleri değiyor her şey yoluna giriyor değil mi.

canm saol qllah razi olsun coraspin kullandigim icn doktr kanama cok olur seni tehlikeye atariz kurtaramayiz dedi ilaci kestik 5 gun cuma gunu sabah 8de insallah takicaklar

Çok geçmiş olsun, inşallah bunu da atlatırsınız bir an önce sağlık diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…