2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardim etti gercekten calisma şartlarım cok ağırdı. Agir otizmli cocuklar karnimi kollamaktan bir hal olmustum .Neyse ki kucuk seylerle atlattim daha kotu seyler de yasayabilirdim .
Afilim92 aynı meslekteniz canım bende dün izne ayrıldım. Bende şubata kadar izne ayrılacağım. Hazirana da uzatabilirim :)
Hayirli olsun .Bransiniz ne ?
Sagol canim. Aynen darisi diger arkadaslara herkes cok zorlaniyor artik .

canm saol qllah razi olsun coraspin kullandigim icn doktr kanama cok olur seni tehlikeye atariz kurtaramayiz dedi ilaci kestik 5 gun cuma gunu sabah 8de insallah takicaklar
Bnde 3-4gun öncr gttım 22cm boyu dedı senın kaç oldu acaba boyutuda amelıyat dendı artk.bıde enfeksıonun yk dımı oda buyutur bobregı

Afilim92 sınıfçıyım ben. Galiba sizin özel eğitim.
Evet ozel eğitimciyim. Aslinda okulunuz yarim günse subatta başlayabilirsiniz. Bizde yarim gun ancak biraz farkli oluyor .2 kisi çalışıyoruz. Ben subatta baslasam cocuklarin uyum süreci, benim çalışma arkadaşıma uyum sürecim falan biraz düşündürüyor.

Bu sene tam gündü ama seneye iki devre olacak tekrar. Özellikle sabahçı yapmalarını söyledim benim sınıfı. Daha iyi olacak öyle olursa çünkü. Bu sene 1 idik uyum sürecini atlattık :)

Selam kızlar 35+3 olan varmı nasıl gidiyor bu hafta benim kasıklarım da ara ara sancı olmaya başladı ve yürüdüğüm de sanki dışarı çıkmak ister gibi bi yerde taş gibi oluyor

Arkadaşlar kadın doğum dışı bir rahatsizliginiz olduğunuzda önce kendi doktorunuza mi soruyorsunuz yoksa ilgili bölüme mi basvuruyorsunuz,benim bu aralar genital bölgemin dis deri kısmında kızarıklık ve kasinti oluyor anal bolgede de hissettim eşim önce kendi doktoruna göster diyor emin olamadım

Kadın doğum doktorun bakar zaten buna mantar olabılır kasıntı yada ıdrar tahlılıdr ısteyebılır önmlem amaçlı once doktoruna danıs cnm

Et benleri icin once dr uma sordum cildiyeye gidip uygulayacaklari tedaviden haberdar et dedi .Onaylarsa kullancam ilac vs verirlerse .Mesela gecende ayagim sakatlandi masaj kremi verdi dr .Sordum kendi doktoruma sadece 1 kez kullan dedi .Bence once kendi doktorunuza sorun .

Bi de bi önceki gidisinde kac kiloydu bebis ben 30+5te gittigimde 1650 grdi ama bi sonrakine daha 1.5 hafta var ne kadar kilo alir merak ediyorum:0
En son 4 mayısta gitmiştik o zaman 1400 lerde bişey di işte 25 günde yaklaşık 600 gr almış ıkı hafta önden gidiyordu normal haftasına gelmiş ben çok kilo aldım dıye bıraz yemeyi kesmiştim belki ondan ınş zamanında saglıkla nasip etsin hepimize

Kızlar maşallah ne güzel izinlere ayrılıyosunuz. Bende bi yere başvurmuştum memurluk ama olmadı malesef, keşke çalışsaydım da böyle dört gözle izni bekleseydim, hamilelik ve çocukla çok zor biliyorum ama bunu isteyen bi sürü insan var çok şanslısınız kıymetini bilin :))))

Kızlar katlanabılen küvet alan warmı aranızda karar weremıyorum banyo urunlerımız kaldı hep
Selam, ben banyo malzemeleri konusunda kararsız kalmıştım mesajınızı görünce yazayım dedim. Katlanabilen küvetler normallerinden çok daha pahalıya geliyor ve benim sorduğum çocuğu olan arkadaşlar 3 aydan sonra zaten o küvetler pek kullanılmıyor, seninle duşa giriyor 5 dk işi bitiyor zaten aldığın şeyler boşa yer kaplıyor dediler. Ben de öyle düşündüğümden 3 parçayı (küvet, kova, maşrapa) internetten 40 tl ye aldım işi bitirdim. Kullanılmaz olunca birine veririm ya da bunalırsam atarım çöpe verdiğim para çok bir şey değil nasılsa diye düşündüm.

Merhaba, ben hasır olanlardan almayı düşünüyorum. İlerisi için de kullanır hem de hoş duruyor.

"Karnın çok aşağıda erkek çocuğu emanet durur dikkat et" bunu diyen ulu orta memesini açmış çocuğunu emziren bi anne. Neden böyle felaket tellalı bu gerizekalılar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…