2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa iyi ki söyledim cnm bana uygun gelmişti hatta en güzeli avent kalkan.
Aynen canım bende avent kalkan alıcam kapaklara o kadar para veremem kullanan herkes memnun ama çok uçuk fiyatı
Ben ilacın bitince bunlarla idare ediyorum. Birde ekmek hamurisi tatlı yemeyip bol bol su iciyorum.
Salata yedim şimdi iyi geldi sanki canım öğlen yemeğim yoğurt ve salata oldu resmen. Su içiyorum onuda soğuk içiyorum sıcak iyice yakıyor sanki 4 e kadar idare edeyimde eve gidince hemen şuruba sarılcam:)

Maşallah size canım çok sevindim bizm bebişte 2kg olmuş çok şükür. Suyuma bakacaktıya normal dedi çoğalmamış♡ şuan için herşey yolunda. Eşimin doğuma girip giremeyeceğini de sordum doğum anına kadar yanında olur dedi. O esnada yanımda olmayacak mı dedim. Belki bayılır bide seni bırakıp onla uğraşıyomuşuz dedi güldü :) aklımdaki herşeyi sordum içim rahat. 3hafta sonra nst başlıyor♡♡

Parislim bebek dönmüş. Değişir mi dedim tabi dönebilir daha dedi. Yani geçen konuştukya kalmıyomuş öyle. Etiketi unutmayım diye bunuda not almıştım :)

O hastane çıkışı takım diye hepsini birden giydirmek zorunda değilsin canım, bulunduğun yerin sıcaklığını bilmiyorum ama yarım kol bady ve patikli alt zaten yeterli olur sıcak havada.
bizim yeğen 4 günlük ve hastane çıkışını komple giydiriyolar kat kat. bi de üstünü falan örtüyolar o yüzden dedim. bunalmaz mı o bebiş yaa normali mi öyle anlamadım ki. Çok fazla gibi geldi bana. Alta bile patikli alt+çorap giydiriyolar ve izmirdeyiz hava çok sıcak.

Bende kopyaladım canım çok sağol dün bende bir liste arıyordum kendime. Bebeğe çorap giydiryorlar mı ayrı olarak benim hiç aklıma gelmedi altı ayaklı diye ekliyeyim bende hemen

Kızlar Ali expresten bu çantadan alanlarınız olmuştu.nolur yardım edin benim de almam lazım.ne şekilde alıcam,nelere dikkat edeyim.Bi yardımcı olur musunuz lütfen
Canım ben almıştım bu modeli, 78 tlye gelmişti bana, yorumlara göre almıştım, yorumları gayet çok ve olumluydu. 15 günde elime ulaştı

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-07-12-35-43.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 28
Ben ilk basta kötülük olmasin diye yakin davrandim .Ama iyilikten maraz doğuyor. Sonra çektim kendimi .Kv hamileyken 1 kez geldi 2 saat oturdu gitti .Onlara gittikce aman su hastane cantani su vakit hazir edelim ne olcağı belli olmaz .Aman sunlar onemli alalim .Aman bi gun senin evi temizleyelim dedi ara ara .Sonuç bir kez birlikte alışveriş ve hesabi odeyemem dedi cıktı. Diger dediklerini de yapmak icin bir girisimde bulunmadi .Ben de asla arayip yardim istemem .Allah muhtaç etmesin .Ayagim kirikken kendince temizlige girişti evim temiz olmasina ragmen .Her odaya girdi cikti .Bisey bulamadi .En son balkon icin ayy burasi çöplük dedi kınadı. Çöplük dedigi balkon da derli toplu sadece fazla esyalar bir köşede duruyordu .O sözü cok zoruma gitti saatlerce agladim .Benim açığımı arayan insandan ne hayir gelir .Degilse ben de isterdim islerime yardim etsin en azindan hamileyken destek olsun ama boyle olacağına hic olmasin daha iyi .Hic olmazsa canımı sıkan yok .Esimle yapabildigimiz kadar yapiyoruz .

Kızlar ağdayı konuşmuşsunuz, ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyordum. Hamile kaldıktan sonra enfeksiyondan vs korkup jiletle almaya başladım. Şimdi pişmanım yine gitmek istiyorum ama 4-5 haftada tüyler çıkıyor. Mesela bu hafta aldırsam doğum sırasında çok kısa olur aldıramazsam kötü olur, 1-2 hafta daha beklesem iyice zor olursa diye korkuyorum. Bide erken gelirse falan diye de korkuyorum. Sizce doğumdan ne kadar önce aldırmalıyım?

Bende kopyaladım canım çok sağol dün bende bir liste arıyordum kendime. Bebeğe çorap giydiryorlar mı ayrı olarak benim hiç aklıma gelmedi altı ayaklı diye ekliyeyim bende hemen
Ben koydum. Biraz garanticiyim .Eger koymazsam sanki en elzem ihtiyac o da ben yapmamışım gibi rahat edemiyorum. Listede eksikler olabilir .Bunu yazdığım gibi kaldi oylece .Daha tamamlamadim .

Bana fazla geldiği için güldüm zaten :) iki kayıptan sonra bu 3.haliyle bizde yanaşmıyoruz. En son 4.ayda bi oldu ondan beri kankayız. Kankalığı bozmaya niyetimde yok böyle rahatım. Daha doğum lohusalık falan kışa anca.

Yok canım ya bu havada o kadara gerek yok. El ve ayaklar soğuk olur kılcal damarlar dolaşımı henüz olmadığı için. Normal biz ne giyiyorsak sadece üste bir kat fazla. o da örtüsü oluyor zaten o katta o olur. Patikli tulum ya da alt giyimin altına da çorap filan giydirmemek lazım kesinlikle. Bebek ayağı yumuşak olduğu için şekil bozabiliyormuş sadece kışın giydirilebilir ekstra çorap.
Bebeğin ensesi beli üşümeyecek en önemlisi o

Onu denemedim.rezene çayı,maltana,incir suyu iciyorum dünden beri.artana kadar her yolu denicez.kendi kendimi mi nazarladım ne yaptım hiç sorun yoktu 40 gündür

İlk doğduğunda 10 gün kadar dünyaya uyum sağlama sürecinde üşürlermiş canım ama bu kat kat giydirilmeli anlamına gelmiyor bencede

Doktor renkli resim veremiyor kağıt yokmuş. Normal usg kağıdı veriyo. Yüzünü yakalayabildik bu sefer yandanda olsa. Keşke renkli de alabilsek. Sırf bu yuzden baska doktora da gitmek istemiyorum. Eşimde diyo parası neyse verip biz alalım şu kağıdı :))

Tabiki cnm eşinden yardm almycaksnda kimden alcaksn bnm temzlğmi mecburen eşim yapyor başkasna yaptrcağma eşim yapsn caiz olanda bu zaten

Canim bizim dr renkli kağıt veriyor ama muayene esnasinda esim dr un tam arkasina durup ekranin fotosunu cekiyor .Doktorun verdiği kagittakilerden daha iyi pozlar yakaliyor .Hatta onlari bastircaz .

Canım10 lu hastane çıkışı dahil 7 kıyafet koydum kısa kollu çıtçıtlı body de koydum hem sıcak olursa diye hemde benim durumda olanlar hastanede bir hafta kadar kalabiliyormuş o yüzden bol bol koydum iki tane küçük birtane büyük boy müsn battaniye koydum hastane çıkışının da var zaten daha var koyduklarım bakalım aklıma geldikçe koyucam hala eksiklerim var gibi

hasta bezi benim hastanem iki tane verdi sonra vermedi peki sana orkid yetecekmi ben depend aldım cantama koydum
Canım sezaryende normal Doğum gibi öle çok kanaman olmuyo çğnkü bebeği aldıktan sonra içinide temizliyorlar o yüzden gerek duymuyorum aksi bi durum olursa hastanenin eczanesi var zaten ordan alırız

Oyyy maşallah kuzuya çok sevindim canm iyi olmanıza ❤❤❤
Benim de doktorum ilk doğumda aynı açıklamayı yapmıştı heyecanlanıp panik yapan oluyormuş hastayı bırakıp onunla uğraşacak kadar vaktimiz yok demişti
ama ben bu sefer eltimin girmesini istiyorum yeni hemsire bak soracaktım ben unuttum bir dahaki gidiş e artık sorarım ☺☺
3 hafta sonra mı çağırdı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…