- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #41.361
Tamamen hazırlayıp kapattın mı peki daha ben makyajlarımı koyucam diş fırçası macunu ayy inşallah unutmam çünkü amelyat olucam için ağız kuruluğu çok oluyo insanın ağzı kokuyobedef canım ben hazırladım çantamı
bebek için ; 2 takım (zıbını, eldiveni, şapkası, ayaklı tulumu ve üstü), 2 tane alt üst takım , bir penye bir müslin battaniye, ağız mendili, bez ve ıslak mendil koydum...
kendim için ; gecelik ve sabahlık, pijama takımı, orkid, hasta bezi, terlik, emzirme atleti, sütyeni ve kilot koydum bu kadar
Artık bizim 3.gebeligimiz ne yasayacagimizi biliyor vucudumuzu taniyoruz sen öyle diyorsan gerek yoktur ozamanCanım sezaryende normal Doğum gibi öle çok kanaman olmuyo çğnkü bebeği aldıktan sonra içinide temizliyorlar o yüzden gerek duymuyorum aksi bi durum olursa hastanenin eczanesi var zaten ordan alırız
Canım o aman ben de yorumlara bakayım Ve sipariş oranına bakarak alayım dimi.rakamlar sanırım kur farkından dolayı daha yüksek şu andaCanım ben almıştım bu modeli, 78 tlye gelmişti bana, yorumlara göre almıştım, yorumları gayet çok ve olumluydu. 15 günde elime ulaştı
Aynen canım rabbim sağ sağlim doğurmayı nasip etsinde önce gerisi hiiiiiiiçç önemli değil bebeklerimizi kucaklarımıza alalımdaArtık bizim 3.gebeligimiz ne yasayacagimizi biliyor vucudumuzu taniyoruz sen öyle diyorsan gerek yoktur ozaman
Canım bi de boyut olarak 40lık mı 42 lik mi almalıyım senceCanım ben almıştım bu modeli, 78 tlye gelmişti bana, yorumlara göre almıştım, yorumları gayet çok ve olumluydu. 15 günde elime ulaştı
sipariş oranına ve fiyatına bak canım. altındaki yorumları da oku biraz. alina bag store dan aldım ben kısa sürede geldi bir kusuru da yok. bir de sanal kart ile alışveriş yaptım kredi kartı bilgilerimi vermedim öyle tavsiye ediyor kullanıcılar.Canım o aman ben de yorumlara bakayım Ve sipariş oranına bakarak alayım dimi.rakamlar sanırım kur farkından dolayı daha yüksek şu anda
Canım o satıcıyı bulamıyorum bir türlü, o yüzden diğerlerini değerlendiriyorum.boyut olarak hangisinden aldın peki? 40/42sipariş oranına ve fiyatına bak canım. altındaki yorumları da oku biraz. alina bag store dan aldım ben kısa sürede geldi bir kusuru da yok. bir de sanal kart ile alışveriş yaptım kredi kartı bilgilerimi vermedim öyle tavsiye ediyor kullanıcılar.
42liklerden aldım emin olamadım küçük olmasını istemedim ama elime ulaşınca 40lık da olurmuş aslında dedim. google aramaya yaz alina bags store diye o şekilde bulursun mağazasını aliexpressten aratınca çıkmıyor.Canım o satıcıyı bulamıyorum bir türlü, o yüzden diğerlerini değerlendiriyorum.boyut olarak hangisinden aldın peki? 40/42
benimki 40 cm saticiyi hatırlamıyorum kargonun ücretsiz olmasinada bak canım mesajlarina puanlarina bak benimkide 15 günde sorunsuz geldiCanım o satıcıyı bulamıyorum bir türlü, o yüzden diğerlerini değerlendiriyorum.boyut olarak hangisinden aldın peki? 40/42
Ben 10 gün önce gttim tüm vucut. Pestilim çıkmıştı :) bidaha ne zamn giderm bilmiyorum çıkma durumuna gore değişir. 34.haftandasın neolur neolmaz git bence 38 gibi bidaha gidersin nasip olursa inşallah.Kızlar ağdayı konuşmuşsunuz, ben hamile kalmadan önce ağda yaptırıyordum. Hamile kaldıktan sonra enfeksiyondan vs korkup jiletle almaya başladım. Şimdi pişmanım yine gitmek istiyorum ama 4-5 haftada tüyler çıkıyor. Mesela bu hafta aldırsam doğum sırasında çok kısa olur aldıramazsam kötü olur, 1-2 hafta daha beklesem iyice zor olursa diye korkuyorum. Bide erken gelirse falan diye de korkuyorum. Sizce doğumdan ne kadar önce aldırmalıyım?
Gözün aydin canim maşallah bebişin kilosuda iyi. Doguma kadar 3 u geçer inşallah. Haziran 28 de olursa 1 aydan az zaman kalmış çok heyecanli :) :) ÷Damla olacak canım inşallah:)
Siz ne düşünüyorsunuz
Sagol canm :)senden de güzel haberler bekliyorum
Eve geldim kızlar
Kızım iyi çok şükür 2400 gram 46 cm olmuşdoktor iyi dedi
15 gün sonra çağırdı bayrama denk geliyor diye daha erken gelebilirsin dedi
Doğum öncesi tahliller yapıldı
28 haziran olmasını istiyorum çok mu erken olur dedim
Erken olmaz ama bebeğin ve senin durumuna göre konuşuruz daha dedi bir sonraki kontrolde netlestirirz büyük ihtimalle dedi
Bizden haberler öyle
Zaten sancıyı çekerken içerde yanımda olacakmış tam bebiş çıkmaya başladığı zamanda elini bırakmam gitme derimOyyy maşallah kuzuya çok sevindim canm iyi olmanıza ❤❤❤
Benim de doktorum ilk doğumda aynı açıklamayı yapmıştı heyecanlanıp panik yapan oluyormuş hastayı bırakıp onunla uğraşacak kadar vaktimiz yok demişti
ama ben bu sefer eltimin girmesini istiyorum yeni hemsire bak soracaktım ben unuttum bir dahaki gidiş e artık sorarım ☺☺
3 hafta sonra mı çağırdı kuzum
Renkli gösteriyor Bende videoya aldım ama resmini veremiyor işte. Puslu çıkıyo orda da zaten. Olsun şuam elimde suratının resmi var buna şükür :)Canim bizim dr renkli kağıt veriyor ama muayene esnasinda esim dr un tam arkasina durup ekranin fotosunu cekiyor .Doktorun verdiği kagittakilerden daha iyi pozlar yakaliyor .Hatta onlari bastircaz .
Teşekkür ederim cnm genelde 40lık var zaten.inceliyorum şimdi.benimki 40 cm saticiyi hatırlamıyorum kargonun ücretsiz olmasinada bak canım mesajlarina puanlarina bak benimkide 15 günde sorunsuz geldi
En tatlı telaş bu olsa gerek❤Aksam esim dolabi sildi yerlestirdi .3 6 lari boyle astik .Simdi yıkamayacağım. Posetlerinde dursun tozlanmasin cok toz aliyor ev .Tum camlar fransiz balkon çünkü. Aksam camasir makinesini temizledik.Bugun 0-3lerin bir kismini yıkayacağım .
Aksam esim dolabi sildi yerlestirdi .3 6 lari boyle astik .Simdi yıkamayacağım. Posetlerinde dursun tozlanmasin cok toz aliyor ev .Tum camlar fransiz balkon çünkü. Aksam camasir makinesini temizledik.Bugun 0-3lerin bir kismini yıkayacağım .
Kaç haftalıksın canım suan? Biz beren ela da karar kıldık babasıyla☺Damla olacak canım inşallah:)
Siz ne düşünüyorsunuz
Sagol canm :)senden de güzel haberler bekliyorum
Eve geldim kızlar
Kızım iyi çok şükür 2400 gram 46 cm olmuşdoktor iyi dedi
15 gün sonra çağırdı bayrama denk geliyor diye daha erken gelebilirsin dedi
Doğum öncesi tahliller yapıldı
28 haziran olmasını istiyorum çok mu erken olur dedim
Erken olmaz ama bebeğin ve senin durumuna göre konuşuruz daha dedi bir sonraki kontrolde netlestirirz büyük ihtimalle dedi
Bizden haberler öyle
Dolar yükseldi ya normaldir canım. Bende 42lik aldım gayet geniş kullanışlıCanım o aman ben de yorumlara bakayım Ve sipariş oranına bakarak alayım dimi.rakamlar sanırım kur farkından dolayı daha yüksek şu anda
O zaman pazartesi gideyim. Aylardır jilet vurunca başlardaki gibi korkuyorum şu anda :)Ben 10 gün önce gttim tüm vucut. Pestilim çıkmıştı :) bidaha ne zamn giderm bilmiyorum çıkma durumuna gore değişir. 34.haftandasın neolur neolmaz git bence 38 gibi bidaha gidersin nasip olursa inşallah.
bizim artık haftada 1 e mi dustuZaten sancıyı çekerken içerde yanımda olacakmış tam bebiş çıkmaya başladığı zamanda elini bırakmam gitme derimdoktor sezaryen dıyodun normale mi döndün dedi güldü. Valla son aklıma bağlı dedim nasıl olacak hiç bilmiyorum çatım darsa napcaz dedm 37.haftada ona bakacağız dedi korkuyorum hadi erken gelirse çatıdan bi haber doğuma gitmek var herşey kontrol altında olsun istiyorum :) başıma ne gelecek bilmediğim için...
3 hafta sonra gel dedi aynen, sonrada haftada 1e düşecek dedi ayyyyy çok heyecanlı :)))
Jilet vurunca başa dönüyor resmen :) boşver bidaha jiletle uğraşma şu halinle canımDolar yükseldi ya normaldir canım. Bende 42lik aldım gayet geniş kullanışlı
O zaman pazartesi gideyim. Aylardır jilet vurunca başlardaki gibi korkuyorum şu anda :)
Bende koyayım canım bari. Bende daha detaylı araştırmaya girmedim canım ama eksik yok gibi haftaya başlıcam bnde hazırlamayaBen koydum. Biraz garanticiyim .Eger koymazsam sanki en elzem ihtiyac o da ben yapmamışım gibi rahat edemiyorum. Listede eksikler olabilir .Bunu yazdığım gibi kaldi oylece .Daha tamamlamadim .
Çalıştığım yerin çevresinde hiç bakkal vb yok canım malesef mecbur idare etcem öğlen salata ve yoğurtla gwçmişti ama şimdi başladı yine maden suyu denicemBeyaz leblebi bul biyerden çok işe yarıyo bütün asidi emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?