2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamen hazırlayıp kapattın mı peki daha ben makyajlarımı koyucam diş fırçası macunu ayy inşallah unutmam çünkü amelyat olucam için ağız kuruluğu çok oluyo insanın ağzı kokuyo

Canım sezaryende normal Doğum gibi öle çok kanaman olmuyo çğnkü bebeği aldıktan sonra içinide temizliyorlar o yüzden gerek duymuyorum aksi bi durum olursa hastanenin eczanesi var zaten ordan alırız
Artık bizim 3.gebeligimiz ne yasayacagimizi biliyor vucudumuzu taniyoruz sen öyle diyorsan gerek yoktur ozaman

Canım ben almıştım bu modeli, 78 tlye gelmişti bana, yorumlara göre almıştım, yorumları gayet çok ve olumluydu. 15 günde elime ulaştı
Canım o aman ben de yorumlara bakayım Ve sipariş oranına bakarak alayım dimi.rakamlar sanırım kur farkından dolayı daha yüksek şu anda

Canım o aman ben de yorumlara bakayım Ve sipariş oranına bakarak alayım dimi.rakamlar sanırım kur farkından dolayı daha yüksek şu anda
sipariş oranına ve fiyatına bak canım. altındaki yorumları da oku biraz. alina bag store dan aldım ben kısa sürede geldi bir kusuru da yok. bir de sanal kart ile alışveriş yaptım kredi kartı bilgilerimi vermedim öyle tavsiye ediyor kullanıcılar.

Canım o satıcıyı bulamıyorum bir türlü, o yüzden diğerlerini değerlendiriyorum.boyut olarak hangisinden aldın peki? 40/42

Canım o satıcıyı bulamıyorum bir türlü, o yüzden diğerlerini değerlendiriyorum.boyut olarak hangisinden aldın peki? 40/42
42liklerden aldım emin olamadım küçük olmasını istemedim ama elime ulaşınca 40lık da olurmuş aslında dedim. google aramaya yaz alina bags store diye o şekilde bulursun mağazasını aliexpressten aratınca çıkmıyor.

benimki 40 cm saticiyi hatırlamıyorum kargonun ücretsiz olmasinada bak canım mesajlarina puanlarina bak benimkide 15 günde sorunsuz geldi

Ben 10 gün önce gttim tüm vucut. Pestilim çıkmıştı :) bidaha ne zamn giderm bilmiyorum çıkma durumuna gore değişir. 34.haftandasın neolur neolmaz git bence 38 gibi bidaha gidersin nasip olursa inşallah.

Gözün aydin canim maşallah bebişin kilosuda iyi. Doguma kadar 3 u geçer inşallah. Haziran 28 de olursa 1 aydan az zaman kalmış çok heyecanli :) :) ÷

Zaten sancıyı çekerken içerde yanımda olacakmış tam bebiş çıkmaya başladığı zamanda elini bırakmam gitme derim doktor sezaryen dıyodun normale mi döndün dedi güldü. Valla son aklıma bağlı dedim nasıl olacak hiç bilmiyorum çatım darsa napcaz dedm 37.haftada ona bakacağız dedi korkuyorum hadi erken gelirse çatıdan bi haber doğuma gitmek var herşey kontrol altında olsun istiyorum :) başıma ne gelecek bilmediğim için...

3 hafta sonra gel dedi aynen, sonrada haftada 1e düşecek dedi ayyyyy çok heyecanlı :)))

Canim bizim dr renkli kağıt veriyor ama muayene esnasinda esim dr un tam arkasina durup ekranin fotosunu cekiyor .Doktorun verdiği kagittakilerden daha iyi pozlar yakaliyor .Hatta onlari bastircaz .
Renkli gösteriyor Bende videoya aldım ama resmini veremiyor işte. Puslu çıkıyo orda da zaten. Olsun şuam elimde suratının resmi var buna şükür :)

En tatlı telaş bu olsa gerek❤

Gulme[/QUOTE]

Kaç haftalıksın canım suan? Biz beren ela da karar kıldık babasıyla☺

Dolar yükseldi ya normaldir canım. Bende 42lik aldım gayet geniş kullanışlı
Ben 10 gün önce gttim tüm vucut. Pestilim çıkmıştı :) bidaha ne zamn giderm bilmiyorum çıkma durumuna gore değişir. 34.haftandasın neolur neolmaz git bence 38 gibi bidaha gidersin nasip olursa inşallah.
O zaman pazartesi gideyim. Aylardır jilet vurunca başlardaki gibi korkuyorum şu anda :)

bizim artık haftada 1 e mi dustu

Dolar yükseldi ya normaldir canım. Bende 42lik aldım gayet geniş kullanışlı

O zaman pazartesi gideyim. Aylardır jilet vurunca başlardaki gibi korkuyorum şu anda :)
Jilet vurunca başa dönüyor resmen :) boşver bidaha jiletle uğraşma şu halinle canım

Ben koydum. Biraz garanticiyim .Eger koymazsam sanki en elzem ihtiyac o da ben yapmamışım gibi rahat edemiyorum. Listede eksikler olabilir .Bunu yazdığım gibi kaldi oylece .Daha tamamlamadim .
Bende koyayım canım bari. Bende daha detaylı araştırmaya girmedim canım ama eksik yok gibi haftaya başlıcam bnde hazırlamaya
Beyaz leblebi bul biyerden çok işe yarıyo bütün asidi emiyo
Çalıştığım yerin çevresinde hiç bakkal vb yok canım malesef mecbur idare etcem öğlen salata ve yoğurtla gwçmişti ama şimdi başladı yine maden suyu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…